Radmin

  Famatech Radmin 3

  Megbízható támogatási program informatikai szakembereknek
  Radmin

  A Radminnal azonnali műszaki támogatást nyújthat, és biztonságosan, távolról elérheti egy hálózat számítógépeit.

  Áttekintés

  A Radmin jelenleg az egyik legbiztonságosabb és leginkább megbízható távoli elérést biztosító szoftver. Világszerte több mint 100 000 cég választotta ezt a szoftvert, távoli műszaki támogatás nyújtásához munkavállalóinak. Kormányok, haditechnikai szakértők és pénzügyi szervezetek bízzák magukat robosztus képességeire. A Radmin egy kihagyhatatlan eszköz minden informatikai szakember számára.

   

  Távol támogatás

  Belső informatikai támogatást nyújthat a teljes szervezetben – függetlenül annak méretétől

  Dolgozzon bárhonnan

  Irodai számítógépét, e-mailjeit és fájljait otthonról vagy egy üzleti út során is elérheti

   

  radmin

   

  Rendszeradminisztráció

  Elérheti a nem használt számítógépeket, és távolról is karbantarthatja kiszolgálóit

  Gyors

  A Radmin lehető leggyorsabb működési sebességének köszönhetően a munka a távoli számítógépen pont olyan, mintha ott ülne előtte. Különleges alacsony sávszélességű optimalizálásának köszönhetően még 3G-kapcsolatról is kényelmesen kezelheti a távoli számítógépet.

  Biztonságos

  A Radmin biztonsági képességeit az alapoktól építettük fel. A Radminnal minden átvitt adatot AES256 bites titkosítás véd. Az eredeti Radmin 17 évvel ezelőtti megjelenése óta még nem találtak rajta biztonsági rést.

   

  radmin2

   

  Felhasználóbarát

  A Radmin telepítése és frissítése gyors, és az utasítások tejesen egyértelműek. A nagy hálózatokat kezelő rendszergazdák rendelkezésére áll egy különleges ingyenes segédprogram, mellyel a Radmin automatikusan, előre megadott beállításokkal telepíthető a felhasználói munkaállomásokra.

  Ingyenes 30 napos próbaváltozat

  Töltse le a Radmin 3.5.2 korlátozások nélküli változatát, és használja 30 napig ingyen. Ismerje meg a Radmin erőteljes szolgáltatásait, és tapasztalja meg első kézből, hogyan válhat a Radmin az Ön hasznára. Mindössze egy kattintásra van ettől!

   

  download_button.png

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 95 vagy újabb
  Processzor
  Intel 486 vagy jobb
  Memória
  4 MB
  Tárhely
  100 MB
  Képernyő
  800x600
  Funkciók

  Távoli támogatás Belső távoli támogatást nyújthat, és azonnal megoldhatja a problémákat, mintha a távoli számítógép előtt ülne. Hárítsa el a hibákat a munkavállalók távoli számítógépein, és élvezze az előnyöket:

  • Gyorsabb lesz a műszaki támogatás reakcióideje
  • Hatékonyabb informatikai osztály és produktívabb vállalat
  • Megszabadulhat a műszaki személyzet utazási költségeitől

  Rendszeradminisztráció LAN hálózaton vagy interneten keresztül tarthatja karban a nem használt távoli számítógépeket, így könnyűvé és hatékonnyá teheti a távoli rendszeradminisztrációt. Végezze el az elengedhetetlen hálózati feladatokat:

  • Szoftverek frissítése
  • Számítógépek és kiszolgálók hibaelhárítása
  • Számítógépek távoli leállítása

  Dolgozzon otthonról irodai számítógépén Munkaidő után kell dolgoznia, vagy valamilyen okból otthon kell maradnia? A Radmin segítségével otthonról is bármikor elérheti irodai számítógépét, és úgy dolgozhat rajta, mintha irodai billentyűzetét, egerét és képernyőjét használná.

  • Munkahelyei fájljai, programjai és hálózata mindössze egy kattintásra van Öntől.
  • Végezze el munkáját amikor a legkényelmesebb Önnek.

  Üzleti utak során is elérheti irodai számítógépét Távolról is hozzáférhet irodai számítógépén tárolt információkhoz – Ehhez mindössze egy notebookra vagy más számítógépre van szüksége, melyre telepítve van a Radmin szoftvere. Semmilyen különbséget nem jelent, hogy a szomszéd széken ül vagy 10 000 kilométer magasan repül egy másik földrész fölött.

  • Bárhonnan dolgozhat irodai számítógépén, ha van internetelérés.
  • A nap 24 órájában, minden nap elérheti irodai számítógépét, levelezését és fájljait.
  • Nem áll fent a veszélye annak, hogy nem fér hozzá üzleti információihoz, mert azok az irodai számítógépén vannak.

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!