NOD32 Antivirus

  ESET NOD32 Antivirus

  Díjnyertes védelem Windows rendszerre
  NOD32 Antivirus

  Nélkülözhetetlen védelem a malware-ek ellen az ESET védjegyének számító pontos, gyors felismeréssel és könnyű kezelhetőséggel.

  Áttekintés

  Élvezze a biztonságosabb internetet Az ESET NOD32 Antivirus élvonalba tartozó védelme immár a Script-alapú támadások elleni védelemmel megerősítve.

  Nincs többé lassulás Számítógépe a legjobb teljesítményt nyújtja a hatékony és gyors védelem mellett.

  Élvezze a kimagasló játékélményt Játékos üzemmód használatával megszakítás nélkül élvezheti a játékélményt és a filmeket.

  Megbízható védelem a zsaroló kártevők ellen Az antivírus szoftver olyan típusú kártevők ellen is védelmet nyújt, amelyek zárolják, vagy titkosítják személyes adatait és váltságdíjat követelnek értük.

  Könnyű használat Élvezze az alapbeállítások nyújtotta védelmet, vagy szabja testre a program működését a több mint 150 beállítási lehetőség segítségével.

  Segítség, amikor szükség van rá Ingyenes magyar nyelvű technikai segítségnyújtás.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10, 8.x, 7, Vista, Home Server
  Processzor
  1 GHz 32 bit (x86) vagy 64 bit (x64)
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  320 MB
  Képernyő
  800x600
  Funkciók

  Vírus- és kémprogram védelem Az ESET termékek vírus- és kémprogramvédelme az ESET NOD32 antivírus rendszerben is használt díjnyertes ThreatSense® technológián alapszik, mely védelmet nyújt vírusok, kémprogramok, trójaiak, rootkitek, férgek, valamint kéretlen reklámprogramok és adathalász kísérletek ellen is. A szoftver mesterséges intelligencia segítségével proaktív védelmet nyújt a még ismeretlen kártevők ellen is, így felhasználóink az olyan új fenyegetések ellen is védve vannak, amelyek ellenszerét még senki sem készítette el.

  Adathalászat elleni védelem Az online fizetés elterjedésével egyre több olyan rosszindulatú oldal jelenik meg, amelyik érzékeny személyes adataink és bankkártya számunk megszerzését célozza meg. Ezek pontosabb kiszűrése érdekében fejlesztette ki az ESET az Adathalászat elleni modult, amellyel biztonságosan intézhetjük online pénzügyeinket.

  Cserélhető adathordozók kezelése Az ESET szoftverei lehetőséget biztosítanak a cserélhető adathordozók hozzáférési szintjének szabályozására különböző paraméterek alapján, így megoldható csak bizonyos eszközök tiltása, vagy azok olvasásának, illetve írásának engedélyezése gyártó, méret, típus vagy azonosító alapján. A szabályok megadhatóak az egész számítógépre nézve, illetve külön-külön az egyes felhasználókra is.

  Játékos üzemmód A Játékos üzemmód azoknak a felhasználóknak hasznos, akiknek fontos a szoftverek megszakítás nélküli használata, és nem szeretnék, hogy a játékélményt előugró ablakok, ütemezett vírusvédelmi műveletek zavarják meg.

  nod32

  Exploit blokkoló Az egyre korszerűbb és hatékonyabb vírusirtók mellett a kártevők készítői egyre inkább a számítógépek sebezhetőségeit támadják, hogy megkerüljék a vírusírtó alkalmazásokat. Ezt a tendenciát kezeli az Exploit blokkoló, amely a számítógépeken futó, általánosan elterjedt programok (Java, Böngészők, Flash Player, Acrobat Reader stb.) sebezhetőségeit célzó kártevőket akadályozza meg káros hatásuk kifejtésében. A modul kiemelt figyelmet fordít a leggyakrabban előforduló, Java sebezhetőségeket támadó kártevőkre is.

  Felhő alapú védelem Az ESET Live Grid szolgáltatáson keresztül a szoftver folyamatos kapcsolatban áll az ESET szervereivel, amelyek egy nagyméretű adatbázisban tárolják a felhőben fellelhető összes futtatható fájl ellenőrző összegét (MD5 hash) és annak fertőzött, vagy tiszta változatát. Ez az adatbázis a felhasználók gépéről folyamatosan frissül, így ha megjelenik egy fertőzés, akkor az a fájl azonnal tiltólistára kerül a felhasználók gépén a vírusadatbázis frissítése nélkül, megakadályozva ezzel a fertőzés további terjedését. A felhőből származó információk alapján az ESET szerverei egy dinamikus fehérlistát építenek, amely érezhetően lerövidíti számítógépének ellenőrzési idejét.

  Script-alapú támadások elleni védelem Felismeri a káros szkripteket, amelyek megpróbálják kihasználni a Windows PowerShell hibáit. Továbbá detektálja a káros JavaScript kódokat, amelyek böngészőn keresztül próbálnak támadni.