Cyber Security Pro

  ESET Cyber Security Pro

  Prémium vírusvédelem macOS rendszerekre
  Cyber Security Pro

  Teljes körű védelmet biztosító, intelligens és kiemelkedően gyors integrált biztonsági programcsomag Apple számítógépek számára.

  Áttekintés

  Élvezze a biztonságosabb internetet Az ESET Cyber Security Pro vírus-, kémprogram- és adathalászat elleni védelem moduljával, valamint személyi tűzfal és szülői felügyelet funkciójával biztonságban tudhatja Mac számítógépeit.

  Szülői felügyelet A Mac-es eszközökön elérhető megoldás használatával gyermekét maximális biztonságban tudhatja az online világban is.

  Könnyű használat Élvezze az alapbeállítások nyújtotta maximális védelmet, vagy szabja testre a program működését a több mint 100 beállítási lehetőség segítségével.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  macOS 10.12 vagy újabb
  Processzor
  Intel
  Memória
  512 MB
  Tárhely
  150 MB
  Képernyő
  800x600
  Funkciók

  Legyen biztonságban az interneten Védelmet nyújt az Apple rendszereket támadó kódokkal szemben, ezen felül a Windows és Linux operációs rendszereket célzó kártevőkkel ellen is. Képes proaktív módon kivédeni a vírusok, férgek, trójai- és kémprogramok, kéretlen reklámprogramok, rootkitek és más internetes károkozók támadását.

  Tartsa biztonságban személyes adatait, védje őket a tolvajok ellen Ne hagyja, hogy a hackerek eltulajdonítsák jelszavait és banki adatait, és visszaéljenek velük. Védje adatait online vásárlás és banki szolgáltatások használata során azáltal, hogy szigorú védelmi profilt állít be, amikor nyilvános Wi-Fi hálózatra csatlakozik.

  ESET Social Media Scanner A Twitter védelmét biztosító alkalmazás folyamatosan ellenőrzi az Ön és ismerősei idővonalát, az azokon megjelenő tweeteket,
  valamint a bejövő és közvetlen üzeneteket.

  Gyermekeink védelme az online térben Megmutathatja gyermekeinek az internet jó oldalát. Dönthet úgy, hogy blokkolja a nemkívánatos tartalmú weboldalakat (több mint 20 előre definiált kategória). Felhasználónként engedélyezheti/blokkolhatja az egyes kategóriákat, vagy választhat az előre definiált felhasználói profilok közül: Gyermek, Tinédzser, Felnőtt.

  Élvezze a számítógépe nyújtotta előnyöket Védelem, ami több erőforrást biztosít a naponta használt programjai számára. Munka, játék, webböngészés észrevehető lassulás nélkül. Élvezze a biztonsági funkciók nyújtotta előnyöket, hogy tovább maradhasson online, vezeték nélkül, és élvezze a multimédiás tartalmakat felugró ablakok nélkül.

  Telepítheti alapbeállításokkal, vagy igényeinek megfelelően testre is szabhatja Élvezze az Apple rendszereken megszokott letisztult, intuitív kezelői felületet, telepítse, majd használja alapbeállításokkal az ESET Cyber Security Pro-t. Könnyen megtalálhatja a szükséges beállításokat és futtathatja az ellenőrzéseket. A folyamatos védelem a háttérben futó folyamatok által biztosított, csak akkor kér beavatkozást a program, ha az feltétlenül szükséges.