Switch

Automatizálási megoldások az informatika bármely területén

ÁTTEKINTÉS

Nagy teljesítményű munkafolyamatok létrehozása, mellyel biztosított az egységesség és minőség megkívánt szintje, miközben megmarad a rendszer rugalmassága az új üzleti megoldások bevezetésére.

Belegondolt már, hogy mennyi idő megy el a különböző típusú dokumentumok elkészítésére, ellenőrzésére, konvertálására, kinyomtatására és archiválására? Figyelembe véve azt az időt is, amit az egyes munkafolyamatok felügyelete és a kommunikáció visz el? Ezeknek a feladatoknak az automatizálásával időt nyerhetünk, amit a legfontosabbra fordíthatunk: minőségi szolgáltatások biztosítására az ügyfelek irányába.​​​​​​

 • Takarítsunk meg időt az ismétlődő feladatok automatizálásával
 • Legyünk egységesek bármilyen feladatról is van szó
 • Spóroljunk a kiadásokon azzal, hogy elkerüljük a feladatok újbóli elvégzését és a hibajavításokat

 

 

 

Ismétlődő feladatok automatizálása

Hatékony munkafolyamatokat hozhatunk létre, amik egyszerre biztosítják az elvárt minőséget, egységességet és rugalmasságot, amik az új üzleti megoldások kiszolgálásához kellenek.

Partner alkalmazások integrálása

A munkafolyamatokba könnyedén integrálhatjuk a piacvezető szolgáltatók alkalmazásait, így azok még több feladat kiszolgálására lehetnek alkalmasak.

Appok

Az Enfocus Appstore az a piactér, ahol a Switch szakértők megoszthatják az alkalmazásaikat. Egyszerűen csak töltsük le a megfelelő appot és illesszük be a munkafolyamatba.

Moduláris felépítés

Csak azokért a modulokért kell fizetnünk, amire szükségünk van. Ahogy nő az üzlet, úgy adhatunk további funkciókat a szolgáltatásunkhoz.
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

Rendszer macOS 10.13 vagy újabb
Processzor Dual Core
Memória 4
Tárhely 1 GB
Képernyő 1024x768
Egyéb
 • VMWare vagy Hyper-V
 • Böngésző

Windows:

Rendszer Windows 11, Windows 10, Windows Server 2012 Server R2/2016/2019/2022
Processzor Dual Core
Memória 4 GB
Tárhely 1 GB
Képernyő 1024x768
Egyéb
 • VMWare vagy Hyper-V
 • Böngésző

FUNKCIÓK

A Switch az alábbi komponenseket tartalmazza.

 • A Switch Server a központi motor; mely a háttérben fut, és minden folyamatot végrehajt. Nincs felhasználói felülete, a Switch Designer indítja és zárja le.
 • A Switch Designer a Switch felhasználói felülete; az a komponens, amelyet a Switch-csel való munka során használ.
 • A Switch Web Portal lehetővé teszi, hogy egy webböngésző felületen keresztül csatlakozzunk a Switch Serverhez, például a naplóüzenetek megtekintéséhez vagy a feladatok elküldéséhez és ellenőrzéséhez anélkül, hogy a Switch Designert kellene használnia.
 • A Switch Web Services gondoskodik a Switch és az ügyfélalkalmazások (a Switch Web Portal, ügyfeleink saját kliensei stb.) közötti teljes adatkommunikációról. Ez az alapértelmezett Switch telepítés része.
 • A SwitchScripter egy különálló alkalmazás a Switch használatára: lehetővé teszi a szkriptek létrehozását és tesztelését a Switch számára. A SwitchScriptert csak a Scripting Module licenc esetén használható!
Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram