PitStop Server

  Enfocus PitStop Server 13 update 2

  Érje el a munkafolyamatok automatizált szintjét
  PitStop Server

  Az Enfocus a PitStop Pro és a PitStop Extreme bevezetésével kiváló PDF-editor programokkal elégítette ki a felmerült igényeket.

  Áttekintés

  A PitStop Server segítségével kiküszöbölhető az emberi tényező, automatizálható PDF-fájlok felülvizsgálata és szerkesztése.

  Könnyű elképzelni, milyen előnyökkel jár egy automatizált preflight, azonban a PitStop Server ennél több lehetőséget kínál:

  • Gyakran ismétlődő hibák automatizálható kijavítása
  • Szinkronba hozza kimenő jel színeit a meghajtott berendezés színtartományával
  • Digitális bélyeggel, vízjellel, illetve háttér template-el látja el a PDF-et


  A PitStop Server természetesen a minden ipari szabványt kielégítő Enfocus Preflight segítségével a PDF-fájlból kiszűr minden hiányzó vagy hibás fontot, rossz színt, kifutó nélküli objektumot. Támogatja a PDF/X szabványt, a Ghent PDF Workgroup specifikációit, valamint kezeli a nyomtató gyártója és a felhasználó által készített profilokat is.

  Készíthetünk átfogó preflight riportot is a fájlunkban fellelt hibákról. A PitStop Server ugyanolyan felhasználóbarát preflight riport előállítására képes, mint a PitStop Pro, viszont képes XML-alapú riportot is készíteni.

  Command-Line Interface:

  Ha komolyabb intergáció a cél, akkor a PitStop Server Command-Line Interface alkalmazását kell használni. Ezzel gyorsan és egyszerűen lehet integrálni a preflightot az automatikus korrekciós rutinnal alapbeállítás mellett, míg advanced mode-ban teljes körű, XML-meghajtású testre szabást állíthatunk be.
   

  PitStop Server használata nagyobb automatizált munkafolyamatok esetén:

  A PitStop Server tökéletesen összhangban működtethető az Enfocus Switch, hogy nagyobb munkafolyamatokban is automatizálhassuk a PDF-korrekciót, illetve a preflight műveleteket.
  Automatikusan tölt le FTP szerverről, illetve fogad e-mailen PDF-fájlokat, preflight-ot készít, és automatikusan ismerteti az ügyfelekkel az esetleges hibákat.

  A PitStop Server egyesíti a saját képességeit más kommunikációs eszközökkel, hogy könnyebbé váljon többek között a PDF-készítés, a színkezelés, a festék-megtakarítás, a kép-optimalizálás, a proofolás.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7, Windows 8/8.1, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012
  Processzor
  Dual Core processzor
  Memória
  2 GB
  Képernyő
  1024x768
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.8 vagy újabb
  Processzor
  Dual Core processzor
  Memória
  2 GB
  Képernyő
  1024x768
  Funkciók

  Parancssori interface

  Ha még nagyobb integráltságra van szükség, akkor a PitStop Server beépített parancssori interface-e pillanatok alatt megoldja a feladatot. Az egyszerű módban integrálhatók az előnézeti és az automatikus javítási funkciók, összetett módban viszont akár teljes XML alapú integráció is létrehozható.
   
  A PitStop Server a nagyobb automatizált munkafolyamatokban

  A PitStop Server 13 észrevétlenül képes beépülni az Enfocus Switch-be, így az előnézeteket és az automatikus korrekciókat nagyobb munkafolyamatokon belül is alkalmazhatjuk.
  PDF file-ok automatikus letöltése FTP szerverről vagy e-mailekből. A rendszer képes automatikusan felismerni az esetleges problémákat, és értesíti az ügyfeleket.
   
  Preflight korlátozások A PitStop 13 egyik legjelentősebb újítása az, hogy lehetővé teszi, hogy csak bizonyos részeit ellenőrizzük egy PDF Preflight profiljának. Például csak egy kijelölt PDF szövegdobozt, egy vagy több oldalt, esetleg egy bizonyos területét, elemét a PDF-nek.
   
  Automatikus kifutó generálás A PitStop 13 másik fontos fejlesztése az, hogy most már képes automatikusan hozzáadni a kifutót a készülő PDF-hez. A kifutó legenerálható több különböző elemhez vagy komplett oldalakhoz, dokumentumokhoz.
   
  Új preflight szabvány A PitStop 13 update 2 támogatja az ISO/DIS 19593-1 PDF kezelési nemzetközi szabványt. Ezzel a szabvánnyal kényelmesen és biztonságosan kezelhetők a PDF-ek által tartalmazott rétegek és objektumok. Az olyan kiadványszerkesztési és nyomdai munkák során, ahol különleges funkciójú, összetett PDF-ekk kell dolgozni, elengedhetetlen a szabvány által biztosított szint. Az új szabvány mellé természetesen új funkciókat (Action) is kapunk a PitStop 13 update 2-ben.
   
  Naprakész Pantone könyvtárak A PitStop 13 update 2 támogatja a frissített Pantone könyvtárakat, beleértve a legújabb 112 színt is. Emellett a Pantone+ Solid Coated és Solid Uncoated könyvtárak elérhetőek Lab és CMYK alternatívában is.
   
  Preflight korlátozások A PitStop 13 update 2 a korlátozások eltárolhatók, így nem kell őket újra kiszámolni minden egyes alkalommal, mikor szükség van rájuk. Ezzel a módszerrel jóval nagyobb sebesség és hatékonyság érhető el.