PitStop Pro

  Enfocus PitStop Pro 13 update 2

  A PDF szerkesztés és korrektúra svájci bicskája
  PitStop Pro

  Eredményesség, ötletes működés, egyszerűbb integrálás.

  Áttekintés

  Köztudott, hogy gyakran nehézkes a PDF fájlokkal való munka. A nyomdai előkészítés során derülhet ki, hogy a nyomat tulajdonságai elérőek lehetnek az eredeti elképzeléstől, és sajnos az Adobe Acrobat meglehetősen szűk teret biztosít az anomáliák helyrehozására. A PitStop Pro egy olyan Adobe Acrobat plugin, mely gyógyírt jelent az ilyen jellegű problémák megoldására.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows XP SP2, Windows 7, Windows 8
  Processzor
  1 GHz
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  1 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • Adobe Acrobat 8 (vagy újabb) Pro vagy Standard
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.6 vagy újabb
  Processzor
  1Ghz
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  1 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • Adobe Acrobat 8 (vagy újabb) Pro vagy Standard
  Funkciók

  Hatékony szerkesztő-alkalmazás

  A PitStop Pro olyan Acrobat plug-in, melynek segítségével könnyen szerkeszthetővé válik a PDF fájl.

  • könnyedén átalakítható szöveg
  • kicserélhető színek
  • kijelölt részek áthelyezése, elforgatása

  Az utolsó pillanatban felmerülő problémák egyszerű és gyors kezelése, ha a felmerülő probléma bonyolult, a PitStop Pro a legalkalmasabb eszköz a gyors beavatkozásra.

   

   

   

  Global Change editor

  Nagy méretű dokumentumokkal való munka során, vagy ha felmerülő problémák a PDF fájl több lapján is előfordulnak, a PitStop Pro Global Change editor a megoldás. Minden egyes Global Change alkalmazáshoz egyedi beállításokat lehet rendelni, melyek akár a teljes fájlban képesek a változásokat létre hozni.

  • bélyegek alkalmazása
  • front oldalak beszúrása
  • oldalak újraszámozása
  • átszínezés
  • …mindez pillanatok alatt

  A beépített, az ipari szabványoknak megfelelő preflight motor átvizsgálja a PDF fájlt, felderíti a hibás, vagy hiányzó font-típusokat, helytelen színeket, stb.

  Támogatja a PDF/X, a Ghent PDF Workgroup specifikációit. Könnyedén generálható teljes körű preflight riport, ami a kilistázza a fájlban előforduló összes hibát, vagy választható a navigator használata, hibás részek pontos meghatározására. A navigator sokszor magában képes a probléma megoldására.

  Pontos, és részletes preflight jelentés Amennyiben szükség van arra, hogy az épp használt PDF fájlon készült-e korábban preflight (ha igen, ki, és mikor csinálta), a PitStop Pro-ba beépített, nyílt szabadalmú Certified PDFtechnológia ebben is segítséget nyújt. Beágyazza a preflight eredményét a PDF fájlba, és ellátja azt egy szabványos digitális jelöléssel. Emiatt nem kell a továbbiakban tartani a kétes minőségű fájloktól, és a felesleges preflight készítésével eltöltött időpocsékolástól.

  Röviden, a PitStop Pro kiválóan alkalmas a nehezen kezelhető PDF fájlokban fellelhető hibák gyors és hatékony kijavítására az Adobe Acrobat alkalmazás elhagyása nélkül.

  Preflight korlátozások A PitStop 13 egyik legjelentősebb újítása az, hogy lehetővé teszi, hogy csak bizonyos részeit ellenőrizzük egy PDF Preflight profiljának. Például csak egy kijelölt PDF szövegdobozt, egy vagy több oldalt, esetleg egy bizonyos területét, elemét a PDF-nek.

  Automatikus kifutó generálás A PitStop 13 másik fontos fejlesztése az, hogy most már képes automatikusan hozzáadni a kifutót a készülő PDF-hez. A kifutó legenerálható több különböző elemhez vagy komplett oldalakhoz, dokumentumokhoz.

  Új preflight szabvány A PitStop 13 update 2 támogatja az ISO/DIS 19593-1 PDF kezelési nemzetközi szabványt. Ezzel a szabvánnyal kényelmesen és biztonságosan kezelhetők a PDF-ek által tartalmazott rétegek és objektumok. Az olyan kiadványszerkesztési és nyomdai munkák során, ahol különleges funkciójú, összetett PDF-ekk kell dolgozni, elengedhetetlen a szabvány által biztosított szint. Az új szabvány mellé természetesen új funkciókat (Action) is kapunk a PitStop 13 update 2-ben.
   
  Naprakész Pantone könyvtárak A PitStop 13 update 2 támogatja a frissített Pantone könyvtárakat, beleértve a legújabb 112 színt is. Emellett a Pantone+ Solid Coated és Solid Uncoated könyvtárak elérhetőek Lab és CMYK alternatívában is.
   
  Preflight korlátozások A PitStop 13 update 2 a korlátozások eltárolhatók, így nem kell őket újra kiszámolni minden egyes alkalommal, mikor szükség van rájuk. Ezzel a módszerrel jóval nagyobb sebesség és hatékonyság érhető el.

  (A PitStop Pro használatához alapfeltétel az Adobe Acrobat Pro alkalmazás használata, a PitStop Pro plug-in ként épül az Acrobat szoftverbe.)