RAD Studio

  Embarcadero RAD Studio 11

  A leggyorsabb eszköz kereszt-platform alkalmazások fejlesztésére rugalmas, felhőszolgáltatásokkal és széles körű IoT kapcsolódási lehetőségekkel.
  RAD Studio

  A leggyorsabb eszköz kereszt-platform alkalmazások fejlesztésére rugalmas, felhőszolgáltatásokkal és széles körű IoT kapcsolódási lehetőségekkel.

  Áttekintés

  Egy professzionális IDE olyan funkciókkal, amik egyaránt képesek kielégíteni mind a C++, mind a Delphi fejlesztők igényeit: kódolás, hibakeresés, tesztelés és gyors tervezés mobilra és asztali gépekre.

  Tervezés, építkezés, működtetés

  A RAD Studio integrált fejlesztői környezete a fejlesztés teljes életciklusában részt vesz, így egy olyan egyszeri kódbázist hozhatunk létre, amit számos különböző területen használhatunk fel.

  Felhasználók milliárdjai

  A kompilált natív kódot közvetlenül a processzoron is lefuttathatjuk, hogy a gyors appok készüljenek a legjobb felhasználói élmény érdekében. Az integrált app csomagoló könnyebbé teszi a Windows 10, a Mac OS, az iOS és az Android felhasználók elérését.

   

  billions

   

  Összekapcsolt alkalmazások

  Modern fejlesztői környezet mely egyaránt képes kiszolgálni az ügyfelek, a middleware és a vállalati backend igényeit.

   

  connected

   

  Globális fejlesztői közösség

  A támogatás sosincs távol! Csatlakozzon ön is a mintegy 3 milliós fejlesztői közösséghez, melynek tagjai fantasztikus alkalmazásokat készítenek a RAD Studio-val, Delphivel és a  C++Builder-rel.

   

  community

   

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10, Windows 11 (64 bit)
  Processzor
  1,8 GHz vagy gyorsabb
  Memória
  3 GB
  Tárhely
  6 GB
  Képernyő
  1440x900
  Egyéb
  • .NET Framework 4.5
  Funkciók

  Egyetlen kódbázis Készítsünk alkalmazásokat minden főbb platformra kevesebb kódolási erőfeszítéssel. Írjuk meg egyszer, fordítsuk le mindenre.

  Windows 11 Modernizáljuk a VCL-alkalmazásokat Windows 11-re a naprakész felhasználói felületvezérlőkkel, a WinRT API-kkal és a HighDPI-vel kapcsolatos funkciókkal.

  Távoli asztal Hatékonyabb együttműködés a távoli csapatokkal a VCL és az IDE továbbfejlesztett távoli asztali támogatásával.

  Magas DPI és 4K Magas DPI-támogatás az IDE-ben, a legújabb 4k+ monitorok teljes támogatásával, valamint tisztább és élesebb betűtípusokkal és ikonokkal mindenütt. Továbbfejlesztett FMX High-DPI támogatás a Windows és az Asztal számára, szemmel láthatóan jobb asztali felhasználói felülettel.

  iOS és macOS macOS 64 bites ARM fordító és toolchain, amely képes univerzális binárisokat készíteni, beleértve az Intel/ARM verziókat is az AppStore-ba való beküldéshez.

  Android A legújabb Android 30 API és a legújabb számlázási API-k támogatása, valamint migráció az AndroidX könyvtárak használatára. Android támogatás több classes.dex fájlhoz, ami egyszerűsíti a külső Android függőségek integrálását.

  Hozzáférhető adatok Több mint 20 adatbázishoz való natív csatlakozás a FireDAC nagy sebességű közvetlen hozzáférésével, beleértve az InterBase, SQLite, MySQL, SQL Server, Oracle, PostgreSQL, DB2, SQL Anywhere, Advantage DB, Firebird, Access, Informix, MongoDB és más adatbázisokat.

  Gyorsabb kódolás Okosabb kódnavigáció refaktoráláskor. Automatikus kódkiegészítés a Tab billentyűvel. LSP tudatosság az Include fájlokkal kapcsolatban. Az LSP szerver automatikus újraindítása. Osztály segédprogramok támogatása. Tömb javaslatok tömbök hozzárendelésekor.

  Termelékenység VCL Stílusok tervezési idejű támogatással: Még gyorsabban prototipizálhatja a stílusos felhasználói felületeket, mivel tervezési időben azonnal láthatja, hogyan fognak kinézni a stilizált űrlapok és vezérlők futtatáskor.

  Linux Kiszolgáló és FireMonkey GUI alkalmazások fejlesztése Linuxra.

  Felhasználói élmény Teljesen újjáépített üdvözlő oldal natív megjelenéssel, az IDE-hez illeszkedő felhasználói felülettel, valamint testreszabható elrendezéssel és tartalommal.

  Felhő-tudatosság Használjuk a minden platformon elérhető HTTP és REST ügyfélkönyvtárakat a REST szolgáltatások vagy az AWS és Azure komponensek meghívásához.

  Bővítmények Fejlesszük és bővítsük az IDE-t saját komponensekkel és IDE-bővítményekkelel, vagy keressünk kész kiegészítőket gazdag, harmadik féltől származó ökoszisztémánkból.

  RAD Server Csökkenti a Swagger-támogatással rendelkező, többszintű, kulcsrakész vállalati REST API-alkalmazáskiszolgáló gyors építésének és telepítésének bonyolultságát.