Embarcadero C++Builder 11

Egy kódbázis, egy felhasználói felület tervező, négy platform.

ÁTTEKINTÉS

Egy kódbázis, egy felhasználói felület tervező, négy platform. Nagy teljesítményű adatbázis és vállalati keretrendszerek; páratlan sebességű fejlesztés.

Ezzel a nagy teljesítményű C++ IDE alkalmazással elég egyszer elkészítenünk és letesztelnünk a kódot, amit aztán felhasználhatunk alkalmazásokhoz. A C++Builder egyaránt rendelkezi letisztult szöveges editorral és modern felhasználói felülettel is.

Tervezés, építkezés, működtetés

A RAD Studio integrált fejlesztői környezete a fejlesztés teljes életciklusában részt vesz, így egy olyan egyszeri kódbázist hozhatunk létre, amit számos különböző területen használhatunk fel.

Felhasználók milliárdjai

A kompilált natív kódot közvetlenül a processzoron is lefuttathatjuk, hogy a gyors appok készüljenek a legjobb felhasználói élmény érdekében. Az integrált app csomagoló könnyebbé teszi a Windows 10, a Mac OS, az iOS és az Android felhasználók elérését.

billions

Összekapcsolt alkalmazások

Modern fejlesztői környezet mely egyaránt képes kiszolgálni az ügyfelek, a middleware és a vállalati backend igényeit.

connected

Globális fejlesztői közösség

A támogatás sosincs távol! Csatlakozzon ön is a mintegy 3 milliós fejlesztői közösséghez, melynek tagjai fantasztikus alkalmazásokat készítenek a RAD Studio-val, Delphivel és a  C++Builder-rel.

community


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

RendszerWindows 10, Windows 11 (64 bit)
Processzor1,8 GHz vagy gyorsabb
Memória3 GB
Tárhely6 GB
Képernyő1440x900
Egyéb
  • .NET Framework 4.5

FUNKCIÓK

Modern C++17 Clanggal bővített fordítóval, Dinkumware STL-lel és a Boosthoz való könnyű hozzáféréssel, valamint olyan gyakori könyvtárakkal, mint az SDL2, és még sok mással.

Windows 11 Modernizáljuk az elavult alkalmazásokat a Windows 11 támogatására a korszerű, reszponzív vezérlőkkel és a Windows Store támogatással.

Magas DPI és 4K Magas DPI-támogatás az IDE-ben, a legújabb 4k+ monitorok teljes támogatásával, valamint tisztább és élesebb betűtípusokkal és ikonokkal mindenütt. Továbbfejlesztett FMX High-DPI támogatás a Windows és az Asztal számára, szemmel láthatóan jobb asztali felhasználói felülettel.

iOS alkalmazások Fejlesszünk gyorsan és egyszerűen iOS-alkalmazásokat a C++Builder eszközeivel.

Folyamatos integráció Integrálódjunk gyorsan a folyamatos építési konfigurációkba az MSBuild, CMake és Ninja projekt támogatással akár magányos fejlesztőként, akár egy csapat részeként.

Termelékenység VCL Stílusok tervezési idejű támogatással: Még gyorsabban prototipizálhatja a stílusos felhasználói felületeket, mivel tervezési időben azonnal láthatja, hogyan fognak kinézni a stilizált űrlapok és vezérlők futtatáskor.

Hozzáférhető adatok A FireDAC nagy sebességű közvetlen hozzáférésével natívan csatlakozhatunk több mint 20 adatbázishoz, például az Oracle, SQL Server, MySQL és más adatbázisokhoz.

Felhő-tudatosság Használjuk a minden platformon elérhető HTTP és REST ügyfélkönyvtárakat a REST szolgáltatások vagy az AWS és Azure komponensek meghívásához.

Gyors fejlesztés A díjnyertes vizuális tervezőeszközök segítségével a projektek 5x gyorsabban elkészülnek, mint a konkurens megoldásoknál

Reagáló felhasználói felületek Elég egyszer kell létrehoznunk egy reszponzív, platformtudatos felhasználói felületet a Windows és iOS rendszerekre.

Távoli asztal Hatékonyabb együttműködés a távoli csapatokkal a VCL és az IDE továbbfejlesztett távoli asztali támogatásával.

Verzióvezérlő integráció Nyomon követhetjük és kezelhetjük a változásokat a verziókezelő rendszerek, köztük a Subversion, Git és Mercurial tárolók segítségével.

Az IDE bővítése Használjunk olyan bővítményeket, amelyek új eszközablakokat adnak a fejlesztéshez, rajzolnak a kódszerkesztőbe, kódkiegészítést biztosítanak, új szintaxis-kiemelést adnak, magas és alacsony szintű eseményekbe kapcsolódnak, folyamatokat és szálakat követnek nyomon hibakeresés közben, és még sok minden más.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram