C++Builder

  Embarcadero C++Builder 11

  Egy kódbázis, egy felhasználói felület tervező, négy platform.
  C++Builder

  Egy kódbázis, egy felhasználói felület tervező, négy platform. Nagy teljesítményű adatbázis és vállalati keretrendszerek; páratlan sebességű fejlesztés.

  Áttekintés

  Ezzel a nagy teljesítményű C++ IDE alkalmazással elég egyszer elkészítenünk és letesztelnünk a kódot, amit aztán felhasználhatunk alkalmazásokhoz. A C++Builder egyaránt rendelkezi letisztult szöveges editorral és modern felhasználói felülettel is.

  Tervezés, építkezés, működtetés

  A RAD Studio integrált fejlesztői környezete a fejlesztés teljes életciklusában részt vesz, így egy olyan egyszeri kódbázist hozhatunk létre, amit számos különböző területen használhatunk fel.

  Felhasználók milliárdjai

  A kompilált natív kódot közvetlenül a processzoron is lefuttathatjuk, hogy a gyors appok készüljenek a legjobb felhasználói élmény érdekében. Az integrált app csomagoló könnyebbé teszi a Windows 10, a Mac OS, az iOS és az Android felhasználók elérését.

   

  billions

   

  Összekapcsolt alkalmazások

  Modern fejlesztői környezet mely egyaránt képes kiszolgálni az ügyfelek, a middleware és a vállalati backend igényeit.

   

  connected

   

  Globális fejlesztői közösség

  A támogatás sosincs távol! Csatlakozzon ön is a mintegy 3 milliós fejlesztői közösséghez, melynek tagjai fantasztikus alkalmazásokat készítenek a RAD Studio-val, Delphivel és a  C++Builder-rel.

   

  community

   

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10, Windows 11 (64 bit)
  Processzor
  1,8 GHz vagy gyorsabb
  Memória
  3 GB
  Tárhely
  6 GB
  Képernyő
  1440x900
  Egyéb
  • .NET Framework 4.5
  Funkciók

  Modern C++17 Clanggal bővített fordítóval, Dinkumware STL-lel és a Boosthoz való könnyű hozzáféréssel, valamint olyan gyakori könyvtárakkal, mint az SDL2, és még sok mással.

  Windows 11 Modernizáljuk az elavult alkalmazásokat a Windows 11 támogatására a korszerű, reszponzív vezérlőkkel és a Windows Store támogatással.

  Magas DPI és 4K Magas DPI-támogatás az IDE-ben, a legújabb 4k+ monitorok teljes támogatásával, valamint tisztább és élesebb betűtípusokkal és ikonokkal mindenütt. Továbbfejlesztett FMX High-DPI támogatás a Windows és az Asztal számára, szemmel láthatóan jobb asztali felhasználói felülettel.

  iOS alkalmazások Fejlesszünk gyorsan és egyszerűen iOS-alkalmazásokat a C++Builder eszközeivel.

  Folyamatos integráció Integrálódjunk gyorsan a folyamatos építési konfigurációkba az MSBuild, CMake és Ninja projekt támogatással akár magányos fejlesztőként, akár egy csapat részeként.

  Termelékenység VCL Stílusok tervezési idejű támogatással: Még gyorsabban prototipizálhatja a stílusos felhasználói felületeket, mivel tervezési időben azonnal láthatja, hogyan fognak kinézni a stilizált űrlapok és vezérlők futtatáskor.

  Hozzáférhető adatok A FireDAC nagy sebességű közvetlen hozzáférésével natívan csatlakozhatunk több mint 20 adatbázishoz, például az Oracle, SQL Server, MySQL és más adatbázisokhoz.

  Felhő-tudatosság Használjuk a minden platformon elérhető HTTP és REST ügyfélkönyvtárakat a REST szolgáltatások vagy az AWS és Azure komponensek meghívásához.

  Gyors fejlesztés A díjnyertes vizuális tervezőeszközök segítségével a projektek 5x gyorsabban elkészülnek, mint a konkurens megoldásoknál

  Reagáló felhasználói felületek Elég egyszer kell létrehoznunk egy reszponzív, platformtudatos felhasználói felületet a Windows és iOS rendszerekre.

  Távoli asztal Hatékonyabb együttműködés a távoli csapatokkal a VCL és az IDE továbbfejlesztett távoli asztali támogatásával.

  Verzióvezérlő integráció Nyomon követhetjük és kezelhetjük a változásokat a verziókezelő rendszerek, köztük a Subversion, Git és Mercurial tárolók segítségével.

  Az IDE bővítése Használjunk olyan bővítményeket, amelyek új eszközablakokat adnak a fejlesztéshez, rajzolnak a kódszerkesztőbe, kódkiegészítést biztosítanak, új szintaxis-kiemelést adnak, magas és alacsony szintű eseményekbe kapcsolódnak, folyamatokat és szálakat követnek nyomon hibakeresés közben, és még sok minden más.