C++Builder

  Embarcadero C++Builder 10.3 Rio

  Egy kódbázis, egy felhasználói felület tervező, négy platform.
  C++Builder

  Egy kódbázis, egy felhasználói felület tervező, négy platform. Nagy teljesítményű adatbázis és vállalati keretrendszerek; páratlan sebességű fejlesztés.

  Áttekintés

  Ezzel a nagy teljesítményű C++ IDE alkalmazással elég egyszer elkészítenünk és letesztelnünk a kódot, amit aztán felhasználhatunk alkalmazásokhoz. A C++Builder egyaránt rendelkezi letisztult szöveges editorral és modern felhasználói felülettel is.

  Tervezés, építkezés, működtetés

  A RAD Studio integrált fejlesztői környezete a fejlesztés teljes életciklusában részt vesz, így egy olyan egyszeri kódbázist hozhatunk létre, amit számos különböző területen használhatunk fel.

  Felhasználók milliárdjai

  A kompilált natív kódot közvetlenül a processzoron is lefuttathatjuk, hogy a gyors appok készüljenek a legjobb felhasználói élmény érdekében. Az integrált app csomagoló könnyebbé teszi a Windows 10, a Mac OS, az iOS és az Android felhasználók elérését.

   

  billions

   

  Összekapcsolt alkalmazások

  Modern fejlesztői környezet mely egyaránt képes kiszolgálni az ügyfelek, a middleware és a vállalati backend igényeit.

   

  connected

   

  Globális fejlesztői közösség

  A támogatás sosincs távol! Csatlakozzon ön is a mintegy 3 milliós fejlesztői közösséghez, melynek tagjai fantasztikus alkalmazásokat készítenek a RAD Studio-val, Delphivel és a  C++Builder-rel.

   

  community

   

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10
  Processzor
  1,6 GHz vagy gyorsabb
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  6 GB
  Képernyő
  1024x768
  Funkciók

  Tervezés A RAD Studio IDE-vel gyors, keresztplatform natív alkalmazásokat tervezhetünk. A készülő alkalmazásunk működéséről már rögtön a fejlesztés korai szakaszában visszajelzést kaphatunk igazi adatok felhasználásával mind az eszközön, mind az IDÉ-n belül. Leegyszerűsített tervezési folyamat, gyorsabban elkészülő prototípusok és több elérhető platform.

  Fejlesztés A RAD Studio IDE abban is segíti a fejlesztőket, hogy hamarabb elkészüljenek a kóddal, ráadásul a rendelkezésre álló modern OOP rutinokkal, robosztus keretrendszerekkel és a rendelkezésre álló gazdag funkcionalitással hozzáférhetnek a legkorszerűbb módszerekhez.

  Hibakeresés Az integrált és natív hibakeresőnek köszönhetően egyetlen bug se menekülhet el előlünk. A RAD Studio IDE használatával egyszerre szabadíthatjuk meg a bugoktól a Windows, a Mac OS, az iOS, az Android és a Linux alkalmazásokat.

  Minőség A kód minőségét nagyban javíthatjuk a kereszt-platform objektum orientált nyelvekkel. Integrált unit tesztelés, inline dokumentálás, GOF támogatás és auditálás segít minket a munkánk során.

  Együttműködés A RAD Studio IDE kollaborációs és verziókontroll funkciói használatával jobb minőségű termékeket állíthatunk elő dolgozzunk egyedül vagy csapatban. A Colde Collaboration segíti a kód jobb megértését,  a hatékonyabb tesztelését és a minőségi termékek előállítását.

  Bővítmények A RAD Studio több száz komponenst tartalmaz, ami szükséges a felhasználói felület elkészítésétől, az adatbázis kapcsolatok kialakításáig. A beépített VCL és FireMonkey komponensek mellett rendelkezésre állnak a Delphi és a C++Builder közösség által fejlesztett eszközök és összetevők is.

  Alkalmazás Készítsük el az alkalmazásunkat és tegyük hozzáférhetővé az összes népszerű platformra, így Windowsra, Mac OS-re, iOS-re, Androidra és Linuxra.