Elcom Uniq Sign

ÁTTEKINTÉS

Elektronikus dokumentumkezelés

A Uniq Sign egy innovatív, érintőképernyővel ellátott készülék és aláírásdigitalizáló egyben.

Elektronikus dokumentumkezelés

 

Ezzel a fejlett készülékkel biztosíthatjuk az ügyfelek és az intézmények részére a modern és biztonságos biometrikus aláírásellenőrzést.

Egyedülálló

A Uniq Sign lehetővé teszi multimédia tartalmak megjelenítését, legyen szó szövegekről, dokumentumokról, videókról vagy akár audió anyagokról. Az ügyfelek azonosítása az intelligens kártyaolvasón, RFID olvasón vagy Dallas Key-en keresztül történik. Az ügyfelek egy menürendszerben választhatnak a rendelkezésükre állló szolgáltatlások közül. A beküldött dokumentumok hitelesítése elektronikus aláírással történik.

Strapabíró formatervezés

A speciális edzett üveg ellenáll a karcolásoknak. A panel szélein gumival van védve a rázkodás és a sérülések ellen. A tartós alumíniumházat úgy alakították ki a tervezők, hogy kiállja a legkeményebb bánásmódot is.

 

Bárhol rögzíthető

Az igényeknek megfelelően a Uniq Sign bárhol rögzíthető az attraktív megjelenésű állvány segítségével. A Uniq Sign rögzíthető falra, asztalra, de akár VESA kompatibilis állványra is.

Kényelmes az ügyfelek részére

A Uniq Sign az ügyfelek részére könnyen hozzáférhető azonosító kártya, RFID olvasó vagy Dallas Key használatával. A használatot megkönnyíti az érintőképernyő, melyet ugyanúgy használhatunk, mint egy tabletet vagy mobiltelefont. A dokumentumokat aláírhatjuk az elektronikus tollal, az aláírás ellenőrzését pedig szoftver végzi el.

 

Kényelmes az intézmények részére

Közelebb az ügyfelekhez. Az ügyfelek számára fontos információk azonnal megjeleníthetőek a készülék képernyőjén. Az összes szolgáltatás elérhető egy készüléken keresztül. Szavatolja a biztonságot és a szükséges diszkréciót, helytakarékos és csak minimális mennyiségű kábelezés szükséges. A Uniq Sign segítségével pénzt spórolhatunk meg, hisz nincs szükség papírra és nyomtatásra. Fogyasztása a hatoda egy átlagas számítógéphez képest.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
FUNKCIÓK

IP szint IP54
Hűtés Passzív
Kijelző típusa PCT, dual touch
Méret 15"
Háttérvilágítás LED
Felbontás 1024x768
Képarány 4:3
Betekintési szög 178°
Toll Akkumulátor nélküli
LPI 2540
Nyomásérzékenység 1024
Tárhely 320GB HDD, SSD*
RAM 1-2GB RAM (N270); 2-4GB RAM (D525)
Processzor Atom N270 / Atom D525
WiFi Igen*
Bluetooth Igen*
LAN 1
USB 3
RS-232 Igen*
VGA Igen*
Működési Hőmérséklet 0°C és +40°C között
Tárolási Hőmérséklet -10°C és 70°C között
Páratartalom tűrés 5% ~95%

* Opcionális

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram