Elcom Uniq PC 150

ÁTTEKINTÉS

Nagyteljesítményű számítógép, mely bárhol elhelyezhető.

Extra vékony és modern formatervezés

Extra vékony és modern formatervezés

Az innovatív formatervezésnek köszönhetően sikerült megalkotni a piac legvékonyabb POS rendszerét. Az extrém vékony és elegáns panel csupán 39 mm vastag. Ez az elegáns megjelenés egy profi vállalkozás benyomását kelti az ügyfelek szemében.

 

 

 

Passzív hűtési rendszer

A Uniq PC egyik különlegessége a passzív hűtési rendszer. Ez a zárt rendszer nem tartalmaz mozgó vagy forgó alkatrészeketet, így a működése csendes és szinte kizárt a meghibásodás. A Uniq PC rendkívül megbízható és jóval biztonságosabb, mint a hagyományos asztali számítógépek.

 

Érintőképernyő

A Uniq PC 150 második generációs panel PC, melynek 15 colos LCD monitora már a Touch Lens technológiát használja. A ház az egyik legjobb "minden az egyben" megoldást tartalmazza. Az új képernyő tisztább képet biztosít a magasabb fényerőnek és a LED-es háttérvilágításnak köszönehetően. Tökéletesen olvasható még erős fényben is.

 

Nagyteljesítményű processzor

Az Intel Dual-Core processzor minimális fogyasztás mellett képes óriási teljesítményt nyújtani. A készülék kompatibilis a Windows 7, Windows 8 és 8.1 rendszerekkel.

Ellenálló

A különleges por- és vízálló IP65/54 kijelző és az IP54-es rendszer lehetővé teszi, hogy a Uniq PC-t több különböző környezetben is elhelyezhessük. Az opcionális antibakteriális felületkezelés pedig megkönnyíti a készülék tisztántartását.

 

Több hely a variálható rögzítésnek köszönhetően

A Uniq PC forradalmi formatervezése miatt számos különböző lehetőségünk van a készülék rögzítésére. A modern és állítható állvánnyal az igényeink szerint helyezhetjük el a készüléket.


Strapabíró formatervezés

A speciális edzett üveg ellenáll a karcolásoknak. A panel a szélein gumival van védve a rázkódás és a sérülések ellen. A tartós alumíniumházat úgy alakították ki a tervezők, hogy kiállja a legkeményebb bánásmódot is.

Csatlakoztathatóság

A Uniq PC rugalmas rendszer számos csatlakozóval, melyekkel közvetlenül, vagy egy port replikátoron keresztül köthetünk a készülékhez.

Adattárolás

A Uniq PC kialakítása lehetővé teszi a felhasználók részére a megfelelő háttértár kiválasztását (S-ATA HDD vagy SSD-).


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
FUNKCIÓK

IP szintIP54
HűtésPasszív
Kijelző típusa10 ujjas érintőképernyő
Képátló15" TFT
Felbontás1024x768
Képarány4:3
ProcesszorIntel Atom N270 1.6 GHz, Intel Atom D525 1.8 GHz
RAMMax. 2 GB (N270), Max. 4 GB (D525)
HáttértárHDD, SSD*, Compact Flash*
WiFiIgen*
BluetoothIgen*
VGA csatlakozóIgen*
USB3-5
LAN1
RS-2322-3*
PS21*
Audio portIgen*
Fogyasztás23 W (N270), 29 W (D525)
RögzítésVESA 100*
Színfehér/szürke/fekete
Méret351 × 350 × 141 mm
Súly4,5  kg
Képernyő vastagsága39 mm

* Opcionális

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram