Elcom Secure Sign

ÁTTEKINTÉS

Ezzel a fejlett készülékkel biztosíthatjuk az ügyfelek és az intézmények részére a modern és biztonságos biometrikus aláírásellenőrzést.  

A Secure Sign egy innovatív, érintőképernyővel ellátott készülék és aláírásdigitalizáló egyben.

Elektronikus dokumentumkezelés

Ezzel a fejlett készülékkel biztosíthatjuk az ügyfelek és az intézmények részére a modern és biztonságos biometrikus aláírásellenőrzést.
 

 
Egyedülálló
A Secure Sign lehetővé teszi multimédia tartalmak megjelenítését, legyen szó szövegekről, dokumentumokról, videókról vagy akár audió anyagokról. Az ügyfelek azonosítása az intelligens kártyaolvasón keresztül történik. Az ügyfelek egy menürendszerben választhatnak a rendelkezésükre állló szolgáltatlások közül. A beküldött dokumentumok hitelesítése elektronikus aláírással történik.
 
Kifinomult formatervezés
A bekapcsoló gomb el van rejtve a front panel mögé, ahol nincs útban. A front panel - kivéve a kártyaolvasót és a toll tartóját - vízálló, így a tisztítás nem okozhat gondot. Működés közben a Secure Sign helyzete stabil, a lejtése pedig úgy lett beállítva, hogy kényelmes betekintést biztosítson az ügyfelek részére.

 
Kényelmes az ügyfelek részére
A Secure Sign az ügyfelek részére könnyen hozzáférhető az azonosító kártya használatával. A használatot megkönnyíti az érintőképernyő, melyet ugyanúgy használhatunk, mint egy tabletet vagy mobiltelefont. A dokumentumokat aláírhatjuk az elektronikus tollal, az aláírás ellenőrzését pedig szoftver végzi el.

 

 
Kényelmes az intézmények részére
Közelebb az ügyfelekhez. Az ügyfelek számára fontos információk azonnal megjeleníthetőek a készülék képernyőjén. Az összes szolgáltatás elérhető egy készüléken keresztül. Biztosítja a szükséges diszkréciót, helytakarékos és csak minimális mennyiségű kábelezés szükséges. A Secure Sign-nal pénzt spórolhatunk meg, hisz nincs szükség papírra és nyomtatásra. Fogyasztása a hatoda egy átlagos számítógéphez képest.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
FUNKCIÓK

IP szintIP54
HűtésPasszív
Kijelző típusaPCT, dual touch
Méret9,7"
HáttérvilágításLED
Felbontás1024x768
Fényerősség600:1
Betekintési szög178°
TollAkkumulátor nélküli
LPI2540
Nyomásérzékenység1024
Működési Hőmérséklet0°C és +40°C között
Tárolási Hőmérséklet-10°C és 70°C között
Páratartalom tűrés5% ~ 95%

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram