A Secure Sign egy innovatív, érintőképernyővel ellátott készülék és aláírásdigitalizáló egyben.

  Áttekintés

  Elektronikus dokumentumkezelés

  Ezzel a fejlett készülékkel biztosíthatjuk az ügyfelek és az intézmények részére a modern és biztonságos biometrikus aláírásellenőrzést.
   

   
  Egyedülálló
  A Secure Sign lehetővé teszi multimédia tartalmak megjelenítését, legyen szó szövegekről, dokumentumokról, videókról vagy akár audió anyagokról. Az ügyfelek azonosítása az intelligens kártyaolvasón keresztül történik. Az ügyfelek egy menürendszerben választhatnak a rendelkezésükre állló szolgáltatlások közül. A beküldött dokumentumok hitelesítése elektronikus aláírással történik.
   
  Kifinomult formatervezés
  A bekapcsoló gomb el van rejtve a front panel mögé, ahol nincs útban. A front panel - kivéve a kártyaolvasót és a toll tartóját - vízálló, így a tisztítás nem okozhat gondot. Működés közben a Secure Sign helyzete stabil, a lejtése pedig úgy lett beállítva, hogy kényelmes betekintést biztosítson az ügyfelek részére.

   

   
  Kényelmes az ügyfelek részére
  A Secure Sign az ügyfelek részére könnyen hozzáférhető az azonosító kártya használatával. A használatot megkönnyíti az érintőképernyő, melyet ugyanúgy használhatunk, mint egy tabletet vagy mobiltelefont. A dokumentumokat aláírhatjuk az elektronikus tollal, az aláírás ellenőrzését pedig szoftver végzi el.

   

   
  Kényelmes az intézmények részére
  Közelebb az ügyfelekhez. Az ügyfelek számára fontos információk azonnal megjeleníthetőek a készülék képernyőjén. Az összes szolgáltatás elérhető egy készüléken keresztül. Biztosítja a szükséges diszkréciót, helytakarékos és csak minimális mennyiségű kábelezés szükséges. A Secure Sign-nal pénzt spórolhatunk meg, hisz nincs szükség papírra és nyomtatásra. Fogyasztása a hatoda egy átlagos számítógéphez képest.

  Funkciók
  IP szint IP54
  Hűtés Passzív
  Kijelző típusa PCT, dual touch
  Méret 9,7"
  Háttérvilágítás LED
  Felbontás 1024x768
  Fényerősség 600:1
  Betekintési szög 178°
  Toll Akkumulátor nélküli
  LPI 2540
  Nyomásérzékenység 1024
  Működési Hőmérséklet 0°C és +40°C között
  Tárolási Hőmérséklet -10°C és 70°C között
  Páratartalom tűrés 5% ~ 95%