ÉPSOFT

  Devwing ÉPSOFT

  Az építőipari ERP rendszer
  ÉPSOFT

  Az ÉPSOFT egy ERP (enterprise resource planning) informatikai rendszer, mely speciálisan az építőiparban megjelenő, gyakorlati igények kiszolgálására készült, így segítségével mindig naprakész lehet folyamatainak készültségi szintjével, erőforrás- és anyagszükségleteivel, amelyeket rugalmasan optimalizálhat, módosíthat akár megvalósítás közben is.

  Áttekintés

  Az építőipari projektek, ügyviteli és operatív feladatok menedzselése sok időt és energiát emészt fel, melyre egyszerű mégis hatékony megoldást kínál a Devwing Kft. által fejlesztett ÉPSOFT ERP szoftver platform.

  Segítségével könnyen menedzselheti, kezelheti: Költségvetéseit, árajánlatait, számláit, megrendeléseit, szerződéseit, anyagnyilvántartásait, jegyzőkönyveit, ütemterveit, teljesítési igazolásait, raktárkészletét, szolgáltatásait és partnereit.

  Több különböző szoftver helyett egy egységes platformon: Egyszerűsítse operatív feladatait, szervezze munkáját, működjön együtt kollégáival, partnereivel sokkal egyszerűbben az ÉPSOFT vállalt irányítási platform segítségével. Az információáramlás így jelentősen javulni fog, miközben az adminisztrációs terhei csökkennek.

  Az ÉPSOFT segítségével

  • A munkafolyamatok átláthatóbbak, és jobban nyomon követhetőbbek lesznek.
  • Egyszerűsödni fog a költségvetés és ajánlatkészítés, hiszen az ÉPSOFT-tal akár pár kattintással elkészíthetőek ezek egy norma adatbázis segítségével.
  • Átlátható és pontos lesz a készletkezelés és raktározás, az adatok naprakészek lesznek.
  • A projektekhez kapcsolódó dokumentumokat egy helyen lehet tárolni, szerkeszteni és megosztani a munkatársakkal és partnerekkel.
  • Minden fontos ügyféladatot egy helyen lehet biztonságosan tárolni, és ezeket össze lehet kapcsolni a projektekkel is.
  • A számlák online kiállíthatók lesznek, melyeket a rendszer automatikusan tárol. A számlákhoz hozzáférés biztosítható a könyvelőnek, aki így rögtön láthatja a frissen kiállított számlákat.
  • A rendszerbe felvitt adatokról kimutatásokat, statisztikákat készít az ÉPSOFT automatikusan, melyek segíthetik a vezetői döntések meghozatalát.
  Funkciók

  Projektkezelő Átlátható, jól strukturált felhasználói felületen indíthatja el, és követheti nyomon aktuális projektjeit: tervezés, indítás, irányítás és feladatok, alfeladatok kezelése, dokumentumok csatolása. Egyszerű projektfelvétel, melyhez felelősöket és határidőt rendelhet, amelyek automatikusan megjelennek a naptárban, részletes projekt leírást készíthet. Minden fontos információt és dokumentumot pár kattintással el tud érni az adott projekt neve alatt.

  Árajánlat készítés Amennyiben nem rendelkezik olyan árajánlatokkal, melyeket feltöltene, a rendszerben lehetősége van teljesen új ajánlat létrehozására is:
  Meglévő árajánlataiból automatikusan ki tudja nyeri az adatokat, ebből pedig létre tudja hozni saját norma adatbázisát. Az ajánlatkészítés során a norma adatbázisból egyszerűen betudja emelni a kívánt tételeket. Ezek árát, vagy elnevezését az ajánlatkészítés során bármikor módosítani tudja.

   

  arajanlat

   

  Raktárkezelés A készletek többféleképpen csoportosíthatók, például: saját eszközök, bérelt eszközök, projektanyagok, saját anyagok, alvállalkozó anyagok stb. A különböző eszközöket táblázatokba tudja felvinni, feltűntetve a terméknevet, cikkszámot, mennyiséget, telephelyet stb. A táblázatok szűrése, és a lekérdezések készítése egyszerűen kivitelezhető

  Dokumentumtár Árajánlatokat, számlákat és szerződéseket, vagy épp fotódokumentációkat és műszaki rajzok feltöltése, rendszerezése: Létre tudja hozni egyedi mappastruktúráját mindegyik projekthez és átlátható formában tudja tárolni a kapcsolódó dokumentumokat. A mappák és fájlok megoszthatók munkatársaival, sőt, a jogosultsági szintek beállításával azt is szabályozni tudja, hogy melyik munkatársa, mely dokumentumokhoz férhet hozzá.

  Integrált Online Office csomag Feltöltött dokumentumait bármikor, bárhonnan, bármilyen készülékről meg tudja nyitni és szerkeszteni! Munkatársaival akár párhuzamosan is tud dolgozni ugyanazon a dokumentumon.

   

  office

   

  Könyvelés Számláit egy helyen elérheti, és biztonságos formában tárolni tudja őket, korábbi számláit bármikor visszakeresheti, garantáltan nem fognak eltűnni. Könyvelőjének hozzáférést biztosíthat ehhez a modulhoz, aki így automatikusan látni fogja rögtön az Ön számláit, nem szükséges külön eljuttatnia hozzá.

  Számlázás A Számlázz.hu integrációnak köszönhetően online, bármikor, bárhonnan és bármilyen eszközről kiállíthatja számláit egyszerű, átlátható felület segítségével.

  Költségvetés Kész költségvetéseket könnyedén feltudja tölteni az ÉPSOFT-ba, hiszen a költségvetésben lévő tételeket kiolvassa, így egyfajta norma adatbázis jön létre, melyet később is használni tud majd. Meglévő költségvetéseit könnyedén összevetheti az ÉPSOFT ártükör készítő funkciójának köszönhetően, mely összehasonlítja több költségvetés tételeit, és jelzi Ön számára, ahol eltérés van az egyes tételek között.

   

  budget

   

  CRM Partnerei összes adatát egy helyen tudja tárolni, így könnyen, pár kattintással megtalálhatja a szükséges adatokat.
  Az ügyfél adatokat (cég és személyes adatok) több különböző kategória szerint is csoportosíthatja és tárolhatja, továbbá különböző projektekhez és az ajánlatokhoz rendelheti, így napi munkafolyamata egyszerűsödik.

  Naptár Napi, heti, havi nézetű áttekintő naptár áll rendelkezésre, amelyben automatikusan megjelennek a Feladatkezelő modulban felvett projektek és feladatok így projektjeit átláthatóan tudja ütemezni.

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!