Remote Desktop Manager

  Devolutions Remote Desktop Manager

  Távoli kapcsolatok és jelszavak. Mindenhol!
  Remote Desktop Manager

  A Remote Desktop Manager (RDM) egyetlen platformon központosítja az összes távoli kapcsolatot, amelyet biztonságosan megosztanak a felhasználók és az egész csapat.

  Áttekintés

  Távoli kapcsolatok központosítása, kezelése és védelme

  Az informatikai részlegek felelősek a helyszíni és külső szerverek, számítógépek és eszközök egyre nagyobb ütemben növekvő állományához való hozzáféréséért. kezeléséért és ellenőrzéséért. A többféle távoli kapcsolati eszközre és jelszókezelőre való támaszkodás azonban nem hatékony, frusztráló és nem biztonságos. Az informatikai szakemberek, rendszergazdák és helpdesk-technikusok az egyszerűsített áttekinthetőség helyett folyamatos káosszal küzdenek. A megoldás a távoli csatlakozási technológiák, a távoli gépadatok, a jelszókezelés és a hozzáférés-szabályozás központosítása egy olyan platformon, amely biztonságos, skálázható és egyszerűen használható.

   

   

  Mi az a Remote Desktop Manager?

  A Remote Desktop Manager (RDM) egyetlen platformon központosítja az összes távoli kapcsolatot, amelyet biztonságosan megosztanak a felhasználók és az egész csapat. Több száz integrált technológia - köztük több protokoll és VPN - támogatásával, valamint beépített, vállalati szintű jelszókezelő eszközökkel, globális és granuláris szintű hozzáférés-szabályozással, továbbá a Windows és Mac asztali klienseket kiegészítő robusztus mobilalkalmazásokkal az RDM a távoli hozzáférés svájci bicskája. Az RDM képessé teszi az informatikai részlegeket a biztonság, a sebesség és a termelékenység növelésére az egész szervezeten belül, miközben csökkenti a teljesítményt csökkentő faktorokat, a költségeket és a kockázatokat.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7 SP1 vagy újabb, Windows Server 2008 SP2 vagy úajabb
  Processzor
  1 GHz vagy gyorsabb
  Memória
  512 MB
  Tárhely
  50 MB
  Képernyő
  1027x768
  Egyéb
  • Microsoft .Net Framework 4.7.2
  Funkciók

  Távoli kapcsolat kezelése Biztonságosan központosíthatjuk, kezelhetjük és indíthatjuk az összes távoli kapcsolatát egyetlen platformról.

  Jelszókezelés Tároljuk az összes jelszót és hitelesítő adatot egy biztonságos és központosított páncélteremben, vagy használjuk a meglévő jelszókezelőt, például a KeePass-t és sok más programot.

  Biztonságos hozzáférés a kritikus eszközökhöz Védjük a kapcsolataokat a különböző biztonsági támadásoktól és a bennfentes fenyegetésektől egy granuláris védelmi hozzáférés-szabályozással.

  flow

  IT-csapatmegoldás A teljesen integrált funkciók a csapatok számára lehetővé teszik az egyszerű megosztást és felhasználói adminisztrációt.

  Könnyű kezelés Könnyítsük meg a jogosultságok és fiókok kezelésével járó adminisztrációs terheket. Hozzunk létre sablonokat a kezelés egyszerűsítése érdekében.

  Ellenőrzések és jelentések Végezzünk ellenőrzéseket és készítsünk egyedi jelentéseket meghatározott kritériumok alapján.