DataColor SpyderX Photo Kit

ÁTTEKINTÉS

Biztosítsuk a pontos színeket, mélységet és részletességet minden egyes fotóhoz a rögzítéstől az utómunkálatokig a SpyderX Photo Kit segítségével

Biztosítsuk a pontos színeket, mélységet és részletességet minden egyes fotóhoz a rögzítéstől az utómunkálatokig a SpyderX Photo Kit segítségével - ez egy kényelmes, költséghatékony fotóeszköz-csomag, amellyel a legtöbbet hozhatjuk ki a fotókból.

 

 

1

 

 

 2

 

 

3

 

 

SpyderX Elite Spyder Cube Spyder Checkr 24

A SpyderX a legpontosabb, leggyorsabb (4x gyorsabb) és legegyszerűbb Datacolor monitor színkalibrátor. Az úttörő lencse-alapú színmotor magasabb színpontosságot biztosít több monitorhoz. Olyan professzionális fotósok és videósok számára készült, akik a legátfogóbb monitorkalibráló eszközt keresik a szín munkafolyamatuk maximális ellenőrzéséhez. Lehetővé teszi több monitor összehangolását, valamint a projektorok kalibrálását.

 

Ezzel a hordozható eszközzel beállíthatjuk a fehéregyensúlyt, az expozíciót, a fekete szintet, a fényerőt és a RAW-konvertálást, így éles részleteket és gyönyörű mélységet kapunk a munka végén. Egyszerűsíti a RAW-képek szerkesztését az Adobe Photoshop® és Lightroom® programokban található közös eszközök használatával. Elég egy referenciafelvételt készíteni a készülékkel a fotóival azonos fényviszonyok mellett.

Színkorrekció a fényképezőgépen és a különböző kamerakombinációk beállítása a következetesebb és pontosabb színek érdekében az Adobe Lightroom®, az Adobe Photoshop® és a Hasselblad Phocus® utómunkafolyamatokban. Tartalmaz 24 színfoltot és egy szoftvert, amelyek a kamera beállításainak, például a kamerán belüli fehéregyensúlynak és a színhőmérsékletnek a módosítására szolgálnak, így nagyobb dinamikai tartományt eredményeznek.

 

 
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram