Biztosítsuk a pontos színeket, mélységet és részletességet minden egyes fotóhoz a rögzítéstől az utómunkálatokig a SpyderX Photo Kit segítségével - ez egy kényelmes, költséghatékony fotóeszköz-csomag, amellyel a legtöbbet hozhatjuk ki a fotókból.

  Áttekintés

   

   
  1

   

   2

   

  3

   

  SpyderX Elite Spyder Cube Spyder Checkr 24

  A SpyderX a legpontosabb, leggyorsabb (4x gyorsabb) és legegyszerűbb Datacolor monitor színkalibrátor. Az úttörő lencse-alapú színmotor magasabb színpontosságot biztosít több monitorhoz. Olyan professzionális fotósok és videósok számára készült, akik a legátfogóbb monitorkalibráló eszközt keresik a szín munkafolyamatuk maximális ellenőrzéséhez. Lehetővé teszi több monitor összehangolását, valamint a projektorok kalibrálását.

   

  Ezzel a hordozható eszközzel beállíthatjuk a fehéregyensúlyt, az expozíciót, a fekete szintet, a fényerőt és a RAW-konvertálást, így éles részleteket és gyönyörű mélységet kapunk a munka végén. Egyszerűsíti a RAW-képek szerkesztését az Adobe Photoshop® és Lightroom® programokban található közös eszközök használatával. Elég egy referenciafelvételt készíteni a készülékkel a fotóival azonos fényviszonyok mellett.

  Színkorrekció a fényképezőgépen és a különböző kamerakombinációk beállítása a következetesebb és pontosabb színek érdekében az Adobe Lightroom®, az Adobe Photoshop® és a Hasselblad Phocus® utómunkafolyamatokban. Tartalmaz 24 színfoltot és egy szoftvert, amelyek a kamera beállításainak, például a kamerán belüli fehéregyensúlynak és a színhőmérsékletnek a módosítására szolgálnak, így nagyobb dinamikai tartományt eredményeznek.