Áttekintés

  A SpyderX Mobile Pro Kit tökéletes eszközkészlet helyszíni felvételekhez. Készítsen színpontos, éles, jól meghatározott árnyékrészletekkel rendelkező képeket ezekkel a hordozható eszközökkel, melyeket bárhová elvihet a fotózás során. Kalibrálja monitorát a valódi színkonzisztencia érdekében, állítsa be a fehéregyensúlyt és a RAW-konvertálást az éles részletekért, használja a rugalmas állványt GoPro és okostelefon tartóval, illetve a Bluetooth univerzális távirányítót a korlátlan kreatív lehetőségekért. A kényelmes és költséghatékony Mobile Pro Kit az alábbi eszközöket tartalmazza.

   

  kit_spyderx_pro_icon.jpg kit_spyder_cube_icon.jpg kit_spyder_tripod_icon.jpg

  SpyderX Pro

   

  Spyder Cube

   

  Spyder Tripod Pro

   

  A SpyderX a valaha volt legpontosabb, leggyorsabb (4X) és legegyszerűbben használható DataColor monitorkalibrátor. A fehéregyensúly és a RAW konverzió beállítása a tiszta, pontos képi részletekért. Stabilizálja fényképezőgépét az éles képekért. A rugalmas lábak, a könnyű hordozhatóság sokféle felvételi szöget tesz lehetővé. Tartalmazza a GoPro rögzítést, okostelefon tartót és Bluetooth univerzális távirányítót a kibővített kreatív lehetőségekhez.
   
  kit_usb-c_icon.jpg

  Spyder USB-C

   

  Az USB-A kábeleket USB-C portokhoz igazítja. Az USB-C kompatibilis a Mac, a PC és az Android eszközökkel, valamint az iPad Pro-val is .

   

   

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Win 7 32/64, Win 8 32/64, Win 10 32/64
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  500 MB
  Képernyő
  1280x768
  Egyéb
  • Internet kapcsolat a szoftverek letöltéséhez és az aktiváláshoz
  Apple
  Rendszer
  macOS X 10.10 vagy újabb
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  500 MB
  Képernyő
  1280x768
  Egyéb
  • Internet kapcsolat a szoftverek letöltéséhez és az aktiváláshoz
  Funkciók

  SpyderX Pro

  A sima és a kétfázisú SpyderX külső egység precíz kalibrációt, magas színvonalú ICC (International Color Committee = Nemzetközi Színbizottság) színprofilokat lészít a CRT (katódsugaras, vagyis hagyományos monitor), LCD/TFT vagy laptop rendszerű kijelzőkhöz. A ColorVision SpyderX új fénydetektora és a "művészeti méltóság" technológia még jobb érzékenységet biztosít. Az új precíziós szűrőcsomag és az egyedülálló, szabadalmaztatott megvilágítási technológia tovább javítják a színmegbízhatóságot.

  Spyder Cube

  Hordozható megoldás fotósok számára, amely már a munka kezdésekor referenciákat biztosít a fehéregyensúly, az expozíció, a fekete szint és a fényerő beállításához. Megoldja a RAW-képszerkesztés bonyolultságát a színkezelő alkalmazásokban, például az Adobe Photoshop és az Adobe Photoshop Lightroom programokban található közös eszközök használatával.

  Spyder Tripod Pro

  A Spyder Tripod Pro Go Pro tartóval és okostelefon tartóval is rendelkezik, így minden képalkotási igényt kielégít, az állóképektől kezdve a videózásig. A Bluetooth univerzális távvezérlő funkció lehetővé teszi a képkészítés kéz nélküli rögzítésének lehetőségét, és tökéletes az olyan videós igényekhez, mint például a vlogolás.

  Spyder USB-C

  Az USB-A kábeleket az újabb Apple termékeken található USB-C portokhoz igazítja. Az USB-C kompatibilis a Mac, a PC és az Android eszközökkel, valamint az iPad Pro-val.

   

  Kinek ajánljuk?

  Professzionális és elhivatott fotósoknak, akik a könnyű hordozhatóságra tervezett eszközökkel szeretnék biztosítani képeik színpontosságát és részletességét és gyakran kell terepen dolgozniuk.