Fotózás, videózás, digitális tervezés - bármilyen kreatív tevékenységet is folytatunk, a SpyderX Create Kit tartalmazza azokat az eszközöket, amelyekre az inspirációtól a projekt befejezéséig szükség van.

  Áttekintés

  Ez a sokoldalú készlet mindent tartalmaz, ami az ideális fotózáshoz vagy digitális tervezési munkához szükséges. Rögzítsük a színinspirációt, integráljuk a beolvasott színeket a digitális munkafolyamatba, biztosítsuk a színpontosságot, a konzisztenciát és az éles képeket a monitoron, csatlakoztassuk az újabb eszközökhöz - sőt, még extra tárhelyet is biztosíthatunk.

   

   
  1

   

  2

   

   3

   

  SpyderX Elite ColorReader EZ Spyder Tripod

  A SpyderX a legpontosabb, leggyorsabb (4x gyorsabb) és legegyszerűbb Datacolor monitor színkalibrátor. Az úttörő lencse-alapú színmotor magasabb színpontosságot biztosít több monitorhoz. Olyan professzionális fotósok és videósok számára készült, akik a legátfogóbb monitorkalibráló eszközt keresik a szín munkafolyamatuk maximális ellenőrzéséhez. Lehetővé teszi több monitor összehangolását, valamint a projektorok kalibrálását.

   

  Színkoordináljuk a fotózást zökkenőmentesen. Bármely szín sík felületének beolvasásával azonnal megtalálhatjuk a Savage Universal háttérszín egyezést, a festékszín egyezést, valamint a pontos RBG, Hex és CIE Lab színadatokat a fényképészeti és digitális tervezési munkafolyamatokban való használathoz, valamint a Pantone színekre való egyszerű konvertáláshoz.

  Stabilizáljuk a kamerát az éles képekért. A rugalmas lábak és a könnyű hordozhatóság szabadságot ad a felvételek sokféle szögből történő beállításához. Használható a SpyderX kalibrátorral, a Spyder Cube és a Spyder LensCal készülékekkel.

  4

   

  5

   

   
  Spyder Shelf Spyder USB-C  
  Függőleges tárolóhelyet biztosít a munkaterületen, mivel könnyen csatlakoztathatjuk a számítógéphez. A SpyderX kalibrátor rögzítésére tervezett, szabadon álló csavarmenettel rendelkezik. Az USB-A kábeleket USB-C portokhoz igazítja. A kábel kompatibilis a Mac, a Windows-alapú PC-kkel, az Android-eszközökkel és az iPad Pro-val.  

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 11, Windows 10, Windows 8.x, Windows 7
  Processzor
  Intel vagy AMD
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  500 MB
  Képernyő
  1280x768
  Egyéb
  • Internet kapcsolat
  Apple
  Rendszer
  macOS 10.10 vagy újabb
  Processzor
  Intel
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  500 MB
  Képernyő
  1280x768
  Egyéb
  • Internet kapcsolat