DataColor SpyderX Pro

ÁTTEKINTÉS

A tökéletes monitorkalibráció

Árakhoz kattintson ide

A Datacolor SpyderX Pro eszköz segítségével tökéletesen kalibrálhatjuk monitorunk színeit, legyen szó akár CRT (katódsugaras), LCD/TFT vagy laptop kijelzőről.

Ma már minden profi grafikus és designer tudja, mennyire fontos a monitor kalibrálása a digitális munkaállomásokon. Ahol kritikusan fontosak a pontos színek, ott precízen be kell állítani a monitorokat is. A díjnyertes Spyder technológia következő generációját képviselő Datacolor SpyderX Pro eszköz kifejezetten a designerek igényei szerint lett tervezve.

A SpyderX Pro új szabványt teremtett a monitor kalibrációjában. Kombinálja az összes új Spyder színmérési technológiát és a SpyderX monitorkalibráló szoftvert. Ez az újító, riválisok nélküli termék tökéletes monitorkalibrációt nyújt a profi grafikusoknak és designereknek.

A sima és a kétfázisú SpyderX külső egység precíz kalibrációt, magas színvonalú ICC (International Color Committee = Nemzetközi Színbizottság) színprofilokat lészít a CRT (katódsugaras, vagyis hagyományos monitor), LCD/TFT vagy laptop rendszerű kijelzőkhöz. A ColorVision SpyderX új fénydetektora és a "művészeti méltóság" technológia még jobb érzékenységet biztosít. Az új precíziós szűrőcsomag és az egyedülálló, szabadalmaztatott megvilágítási technológia tovább javítják a színmegbízhatóságot. Még jobbak lettek a kalibráló szoftver szürkeegyensúly, fehéregyensúly és szín visszaadás algoritmusai, így még tökéletesebb színeket kapunk, beleértve a zavartalan színátmenetet (Smooth Gradient), valamint az élethű színtónusokat és a semleges szürkét. Az eszköz kezelésére hivatott szoftver grafikus kezelőfelülete és logikus felépítése nagyban megkönnyíti a munkát.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszerMac OS X 10.10 vagy újabb
ProcesszorKétmagos
Memória1 GB
Tárhely500 MB
Képernyő1280×768
Egyéb
  • USB csatlakozó
  • USB csatlakozó

Windows:

RendszerWindows 7 vagy újabb
ProcesszorKétmagos
Memória1 GB
Tárhely500 MB
Képernyő1280×768
Egyéb
  • USB csatlakozó

FUNKCIÓK

Első osztályú színmérő technológia A SpyderX egy teljesen új és minden eddiginél pontosabb színmérő eszköz, melyet több éves fejlesztés előzött meg. A Datacolor innovatív lencse alapú színmérő technológiája nagyobb fényérzékenységet és fejletett szenzorokat jelent, amivel jóval precízebben állíthatjuk be a monitor színeit, a fehéregyensúlyt és az árnyékokat.

Intuitív szoftver Legyen szó egy gyors kalibrálásról vagy profi és személyre szabott színprofil létrehozásáról, a SpyderX egyszerű kezelése garantálja a sikeres végeredményt. A SpyderX-szel elég egy kattintás a monitor kalibrálásához, a részletesebb beállításokat pedig lépésről lépésre végezhetjük el a mellékelt szoftver segítségével. Ha pedig még magasabb szintű beállításokra van szükség, akkor az Expert Console lesz a megfelelő terep a munkára. A munkánkat ráadásul interaktív Help rendszer is segíti. A SyderX projektorok kalibrálást is lehetővé teszi, a StudioMatch pedig akkor segít, ha egyszerre több monitor is csatlakozik egy adott géphez.

spyderx

SpyderProof – Előtte és utána A SpyderProff funkció segítségével a saját szemünk előtt láthatjuk a kalibrálás előtti és utáni állapotot. Csak egy kattintás, és már láthatjuk is, hogy milyen eredménnyel fog járni a kalibrálás, és azokat a finom részleteket, amik a legtöbbet számítanak. A teszteket elvégezhetjük a Datacolor saját kompozit képeivel, de mi magunk is feltölthetünk fotókat a szoftverbe.

Szobafény monitorozás A SpyderX egy beépített fényérzékelő szenzort is tartalmaz, amivel pontos adatokat kaphatunk egy szoba vagy műterem fényviszonyairól, így minden egyes napszakhoz külön beállítást rendelhetünk. A szoftver automatikusan figyelmeztet az újra kalibrálás szükségszerűségére, de a saját profilokat is létrehozhatunk az egyes napszakokhoz és fényviszonyokhoz.

Teljesítményanalízis Fontos tudni, hogy a monitoraink hogyan teljesítenek a kritikusabb munkák elkészítése során. A SpyderX Display Analysis funkciójával jobban megérthetjük a monitorunk képmegjelenítési adottságait a színektől a kontraszton keresztül a fényességig.

Címszavakban

  • Gyors és egyszerű kalibrálási módok
  • Több különböző monitor kalibrálása
  • Alkalmazkodás a szoba fényviszonyaihoz
  • Kalibrálás előtti és utáni állapot megmutatása
  • Monitorok minőségellenőrzése
  • 12 különböző opció a kalibrálásra

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram