SpyderLENSCAL

  DataColor SpyderLENSCAL

  Maradjunk fókuszban!
  SpyderLENSCAL

  Gyors és megbízható módszer a kamera és objektív kombinációjának a fókuszteljesítményének mérésére és beállítására.

  Áttekintés

  A fotósok több, mint 30 éve élvezhetik az autófókusz előnyeit, de a technika pontatlansága mind a mai napig problémát jelent. A legtöbb zavart az okozza, hogy a fotózás után a monitor képernyőjén az élesség nem ott jelenik meg, ahova az eredetileg állítva lett. Például nem a szemek lesznek élesek, hanem az orrhegy. Ezeket a problémákat természetesen okozhatja a rosszul kiválasztott fókuszpont, de maga a fókuszrendszer helytelen beállítása is okozhat pontatlanságot.

  A Datacolor SpyderLENSCAL fókusz kalibráló eszköz ezekre a problémákra kínál megoldást, segítségével tökéletes pontossággal állíthatjuk be fényképezőgépünk fókusz beállításait.

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Egyéb
  • DSLR vagy más fényképezőgép, amely képes tárolni az objektív autófókusz korrekcióit
  • Autófókuszos lencsék, amelyeket a kamera képes vezérelni
  Funkciók

  Autofókusz kalibrálás

  Segít a kamera és az objektív kombinációjának automatikus fókusz korrigálásában, a beállításokat pedig elmenthetjük a fényképezőgépen. Ez egy gyors és egyszerű megoldás cserélhető objektívekhez, és az aktuális DSLR házakhoz. Az eszköz borotvaéles autofókuszt biztosít a modern DSLR autofókuszos mikrokorrekciós technológiának köszönhetően.

  1
  2

   

  Önkiszolgáló
   

  Nem kell a berendezését szervizbe küldeni. Mostantól saját magunk ellenőrizhetjük és kalibrálhatjuk a lencséket és a legújabb DSLR házakat pontos és megismételhető kalibrálással.

  A hardver

  Kompakt, könnyű és tartós, mellékelt tripoddal. Ez a legkényelmesebb módja a kamera korrekt beállításának.

  3