A Spyder Checkr Photo a Datacolor eddigi legátfogóbb színcélgyűjteményét kínálja, egyedülálló, ultramatt kivitelben, amely páratlan színpontosságot és mélységet biztosít.

  Áttekintés

  Kompakt, mégis masszív - tökéletesen elfér a fényképezőgép táskájában vagy zsebében, akár útközben, akár a forgatáson. Az Adobe Lightroom Classic®, az Adobe Camera RAW® vagy a Hasselblad Phocus® segítségével egyszerűsíthetjük az utómunkafolyamatokat.

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Win 7 32/64, Win 8 32/64, Win 10 32/64
  Processzor
  Intel vagy AMD
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  500 MB
  Képernyő
  1280x768
  Egyéb
  • Internet kapcsolat
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.10, 10.11, 10.12, 10.13, 10.14
  Processzor
  Intel
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  500 MB
  Képernyő
  1280x768
  Egyéb
  • Internet kapcsolat
  Funkciók
  datacolor_spyderchecker_pro_01.png datacolor_spyderchecker_pro_02.png datacolor_spyderchecker_pro_03.png
  Hogyan működik? Hordozható méret + védő tok Az ultramatt különbség

  A fényképezőgép RAW formátumát használva készítsünk egy referenciafelvételt a színes célkártyákról a fotózáshoz szükséges megvilágításban/beállításban. Ezután importáljuk a referenciafelvételt az Adobe Lightroom Classic®, az Adobe Camera RAW® vagy a Hasselblad Phocus® programba a kép szerkesztéséhez. Onnan a Spyder Checkr szoftver segítségével hozzunk létre egy HSL előbeállítást a szerkesztett referenciafelvételből, amelyet a fotózás során és több kamerarendszerben is használhatunk.

  A Spyder Checkr Photo hordozható mérete és masszív, védő tokja miatt tökéletesen alkalmas arra, hogy bárhová magunkkal vigyük. Akár a helyszínen, akár útközben a Spyder Checkr Photo-t tegyük a fényképezőgép táskájába vagy zsebünkbe, hogy mindig kéznél legyen tervezett vagy rögtönzött fotózásokhoz.

  Egyszerűsítsük a munkafolyamatot pontos, egységes színekkel az első felvételtől kezdve. Az ultramatt célkártyák bármilyen fényviszony mellett képesek a leghűbb színvisszaadást biztosítani a pontos eredmények és a kifinomult részletek érdekében.
  datacolor_spyderchecker_pro_04.png datacolor_spyderchecker_pro_05.png datacolor_spyderchecker_pro_06.png
  Új Checkr-Matte nyomtatási módszer Kevesebb hulladék, jobb fenntarthatóság Kiterjesztett tonalitás
  A Datacolor Checkr-Matte nyomtatási módszere magában foglalja az ISO 9706 szabványoknak megfelelő prémium minőségű papír kiválasztását - amely megfelel az öregedés állóság szigorú követelményeinek -, valamint a kiváló minőségű tintákat, amelyek hosszú távú színtartósságot biztosítanak. A kártyák ultramatt felületét a fotósok az alacsony fényvisszaverő képessége miatt kedvelik. A Spyder Checkr Photo célszínű kártyák könnyen cserélhetők, ha elvesznek vagy megsérülnek - ez egy költséghatékony funkció, így nem kell újra megvásárolnia az egész terméket csak a kártya miatt. Ezenkívül a kártyák 78%-ban bambuszból készülnek, ami egy megújuló papírforrás. A Spyder Checkr Photo 62 színcélpontot kínál 4 cserélhető kártyán, köztük 24 standard színt, 6 bőrszínt, 24 fokozatú szürke skálát és 2 nagy szürke célpontot a könnyű fehér/szürke egyensúlyozáshoz, valamint 3 fehér és 3 fekete beállítási lehetőséget a kivételesen pontos tonalitás érdekében.
  datacolor_spyderchecker_pro_07.png datacolor_spyderchecker_pro_08.png datacolor_spyderchecker_pro_09.png
  Meghatározott részlet Több kamerarendszer összehangolása Hibátlan bőrtónusok, színtökéletesség
  Rögzítsünk minden részletet az optimális RAW-feldolgozással a kötegelt feldolgozás során, valamint a pontos színvisszaadással - ideális tájkép-, utazási és építészeti fotózáshoz. Több kamerarendszer - beleértve a DSLR, okostelefonok, drónok, akciókamerák - egyszerű összehangolása teszi a Spyder Checkr Photo-t kihagyhatatlan eszközzé a rendezvényfotózáshoz, például esküvőkön, partikon és más rendezvényeken. A pontos színek kritikusak a portré-, stúdió-, divat- és termékfotózásnál, és itt a Spyder Checkr Photo átfogó színcéljai felbecsülhetetlen értékűek. Pontos egyezést érhet el a termék- és márkaszínekkel, valamint a gazdag, természetesnek ható bőrtónusokhoz szükséges finom színárnyalatok megörökítésével.

   

   

  datacolor_spyderchecker_photo_size.jpg

   

  Kinek ajánljuk?
  • Tájkép és utazás fotózás: Több részlet és optimális RAW-feldolgozás a kötegelt feldolgozásban.
  • Esküvői és rendezvényfotózás: Több kamerarendszer, például DSLR, okostelefonok, akciókamerák, stb.
  • Divatfotózás: Színpontosság és konzisztencia a rögzítéstől a nyomtatásig
  • Portrék: Természetesnek tűnő bőrtónusok
  • Építészeti fotózás: Pontos színvisszaadás
  • Stúdió/termékfotózás: A termék- és márkaszínek pontos egyezése
  • Makró fotózás: A színdominancia és az akcentusszínek helyes meghatározása a felvételeken