Spyder5 ELITE

  DataColor Spyder5 ELITE

  A tökéletes monitorkalibráció
  Spyder5 ELITE

  Árakhoz kattintson ide

  A ColorVision Spyder5ELITE eszköz segítségével tökéletesen kalibrálhatjuk monitorunk színeit, legyen szó akár CRT (katódsugaras), LCD/TFT vagy laptop kijelzőről. A Spyder5ELITE bővebb beállítási lehetőséget nyújt, mint a Spyder5PRO, így a fehéregyensúlyt, gammát, stb... is szabályozhatjuk. Ezen kívül az eszközzel kisebb projektorokat is kalibrálhatunk.

  Áttekintés

  Ma már minden profi grafikus és designer tudja, mennyire fontos a monitor kalibrálása a digitális munkaállomásokon. Ahol kritikusan fontosak a pontos színek, ott precízen be kell állítani a monitorokat is. A díjnyertes Spyder technológia következő generációját képviselő ColorVision Spyder5ELITE eszköz kifejezetten a designerek igényei szerint lett tervezve.

   

  A ColorVision Spyder5ELITE új szabványt teremtett a monitor kalibrációjában. Kombinálja az összes új Spyder4 színmérési technológiát és a Spyder4 monitorkalibráló szoftvert. Ez az újító, riválisok nélküli termék tökéletes monitorkalibrációt nyújt a profi grafikusoknak és designereknek.

   

  A sima és a kétfázisú Spyder5 külső egység precíz kalibrációt, magas színvonalú ICC (International Color Committee = Nemzetközi Színbizottság) színprofilokat lészít a CRT (katódsugaras, vagyis hagyományos monitor), LCD/TFT vagy laptop rendszerű kijelzőkhöz. A ColorVision Spyder5 hétrészes új fénydetektora és a "művészeti méltóság" technológia még jobb érzékenységet biztosít. Az új precíziós szűrőcsomag és az egyedülálló, szabadalmaztatott megvilágítási technológia tovább javítják a színmegbízhatóságot. Még jobbak lettek a kalibráló szoftver szürkeegyensúly, fehéregyensúly és színvisszaadás algoritmusai, így még tökéletesebb színeket kapunk, beleértve a zavartalan színátmenetet (Smooth Gradient), valamint az élethű színtónusokat és a semleges szürkét. Az eszköz kezelésére hivatott szoftver grafikus kezelőfelülete és logikus felépítése nagyban megkönnyíti a munkát. A Spyder5ELITE bővebb beállítási lehetőséget nyújt, mint a Spyder5PRO, így a fehéregyensújt, gammát, stb... is szabályozhatjuk. Ezen kívül az eszközzel kisebb projektorokat is kalibrálhatunk.

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7, Windows 8.0, 8.1
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  500 MB
  Képernyő
  1280×768 - 16 bit
  Egyéb
  • CRT (katódsugaras), LCD/TFT monitor vagy laptop kijelző
  • USB csatlakozó
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.7, 10.8, 10.9, 10.10
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  500 MB
  Képernyő
  1280×768 - 16 bit
  Egyéb
  • CRT (katódsugaras), LCD/TFT monitor vagy laptop kijelző
  • USB csatlakozó
  Funkciók

  ColorVision Spyder5ELITE eszköz és szoftver: Díjnyertes Spyder5 színmérő eszköz A csomagban található, monitorra szerelhető színmérő eszköz segítségével tökéletesen kalibrálhatjuk a CRT, LCD/TFT és laptop rendszerű monitorok színeit. A Spyder5 Colorimeter sima felülete még az érzékeny LCD/TFT monitorokat sem sérti meg.

  Támogatott ICC szabványok A szoftver az ICC szabvány 2.0-ás és 4.0-ás verzióját támogatja.

  Pontosabb színbeállítás A korszerű és folyamatosan fejlődő optikai technológiának köszönhetően a színbeállítás a korábbihoz képest ötször érzékenyebb skálán mozoghat, így az LCD képernyőinket is pontosabban állíthatjuk be.

  "Művészeti méltóság" technológia Továbbfejlesztett fotóérzékelő és színszűrő rendszerek gondoskodnak a megnövelt színérzékenységről és a következetes színbeolvasásról. Az új precíziós szűrőcsomag és az egyedülálló, szabadalmaztatott megvilágítási technológia megbízható LCD karakterizációt nyújt.

  Tökéletes színek minden monitoron A szoftver lehetővé teszi, hogy egy számítógéphez csatlakoztatott többféle monitorhoz vagy akár egy egész stúdióhoz készítsünk színbeállításokat.

  Egyszerű kalibrálás A kalibrálási folyamatot varázsló és súgó segítik.

  Before és After nézet A két nézet lehetővé teszi, hogy összehasonlítsuk a kalibrálás előtti és utáni képet. Mindenki látni fogja a különbséget!

  Kétéves garancia A színmérő eszköz meghibásodása esetén igénybe vehetjük a kétéves garanciát.

  Hardver Spyder5 Colorimeter
  Monitor Laptop, desktop, projektor
  Szoftver Wizard, Interactive Help, Expert Console, Suite of Expert Features
  Kalibrációs beállítások Végtelen számú, felhasználói és Rec. 709 videos munkákhoz
  Before & After kalibráció Szabványos Datacolor Image, Importált képek
  Szobavilágítás 5 környezeti beállítás
  Gyors újra kalibrálás Van
  Display Analysis Advanced és Screen Uniformity

   

  Kinek ajánljuk?

  A ColorVision Spyder5ELITE megoldást azon professzionális fotográfusoknak, kiadványszerkesztőknek, grafikusoknak, designereknek stb. ajánljuk, akik azt szeretnék, hogy munkájuk közben a legtökéletesebb, legpontosabb színeket lássák a monitoron, hiszen ez alapfeltétele annak, hogy a kinyomtatott vagy Interneten publikált végtermék tökéletes legyen.