Spyder5 EXPRESS

  DataColor Spyder5 EXPRESS

  Az új SpyderCHECKR -el már a fotózás során is teljes kontrollt gyakorolhatunk képeink színei felett.
  Spyder5 EXPRESS

  Árakhoz kattintson ide

  A ColorVision Spyder5EXPRESS csomaggal a kezdő felhasználóktól kezdve a designereken keresztül a profi fotográfusokig, minden felhasználó könnyedén, gyorsan és egyszerűen kalibrálhatja a CRT, LCD/TFT vagy laptop rendszerű monitorok színeit, így biztosak lehetünk abban, hogy képernyőnkön a valóságos, pontos színeket látjuk.

  Áttekintés

  A számítógépes színkezelés mindig is gondot jelentett a témával komolyabban foglalkozó fotográfusok, designerek, grafikusok, kiadványszerkesztők, nyomdai szakemberek stb. számára. Más színeket látunk egy fényképen, másokat a számítógépünk képernyőjén és megint másokat a kinyomtatott végterméken.

  Ezt a problémát orvosolják a ColorVision Spyder5 megoldásai. A Spyder5EXPRESS megoldás előnye, hogy semmiféle szaktudást nem igényel, a kalibrációs szoftver ugyanis automatikusan elvégez minden mérést és beállítást: a fehérpont-értéket (színhőmérsékletet) 6500 K-re, a Gamma-értéket pedig 2.2-re állítja.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7, Windows 8.0, 8.1
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  500 MB
  Képernyő
  1280×768 - 16 bit
  Egyéb
  • CRT (katódsugaras), LCD/TFT monitor vagy laptop kijelző
  • USB csatlakozó
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.7, 10.8, 10.9, 10.10
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  500 MB
  Képernyő
  1280×768 - 16 bit
  Egyéb
  • CRT (katódsugaras), LCD/TFT monitor vagy laptop kijelző
  • USB csatlakozó
  Funkciók

  ColorVision Spyder5 EXPRESS eszköz és szoftver: Díjnyertes Spyder5 színmérő eszköz. A csomagban található, monitorra szerelhető színmérő eszköz segítségével tökéletesen kalibrálhatjuk a CRT, LCD/TFT és laptop rendszerű monitorok színeit. A Spyder5 Colorimeter sima felülete még az érzékeny LCD/TFT monitorokat sem sérti meg.

  Támogatott ICC szabványok A szoftver az ICC szabvány 2.0-ás és 4.0-ás verzióját támogatja.

  Pontosabb színbeállítás A korszerű és folyamatosan fejlődő optikai technológiának köszönhetően a színbeállítás a korábbihoz képest ötször érzékenyebb skálán mozoghat, így az LCD képernyőinket is pontosabban állíthatjuk be.

  "Művészeti méltóság" technológia Továbbfejlesztett fotóérzékelő és színszűrő rendszerek gondoskodnak a megnövelt színérzékenységről és a következetes színbeolvasásról. Az új precíziós szűrőcsomag és az egyedülálló, szabadalmaztatott megvilágítási technológia megbízható LCD karakterizációt nyújt.

  Tökéletes színek minden monitoron A szoftver lehetővé teszi, hogy egy számítógéphez csatlakoztatott többféle monitorhoz, vagy akár egy egész stúdióhoz készítsünk színbeállításokat.

  Egyszerű kalibrálás A kalibrálási folyamatot varázsló és súgó segíti.

  Before és After nézet A két nézet lehetővé teszi, hogy összehasonlítsuk a kalibrálás előtti és utáni képet. Mindenki látni fogja a különbséget!

  Kétéves garancia A színmérő eszköz meghibásodása esetén igénybe vehetjük a kétéves garanciát.

  Hardver Spyder5 Colorimeter
  Monitor Laptop, desktop
  Szoftver 4 Step Process, Interactive Help
  Kalibrációs beállítások Rögzített (2)
  Before & After kalibráció Szabványos Datacolor Image

   

  Kinek ajánljuk?

  A ColorVision Spyder5 EXPRESS csomaggal a kezdő felhasználóktól a profikig mindenki tökéletesen beállíthatja a számítógép monitorjának színeit - kevesebb beállítási lehetőséggel ugyan, de egyszerűen és gyorsan.