Spyder4PRO

  DataColor Spyder4 PRO

  Tökéletesen kalibrálhatjuk monitorunk színeit, legyen szó akár CRT, LCD/TFT vagy laptop kijelzőről.
  Spyder4PRO

  Árakhoz kattintson ide

  A ColorVision Spyder4PRO eszköz segítségével tökéletesen kalibrálhatjuk monitorunk színeit, legyen szó akár CRT (katódsugaras), LCD/TFT vagy laptop kijelzőről.

  Áttekintés

  Ma már minden profi grafikus és designer tudja, mennyire fontos a monitor kalibrálása a digitális munkaállomásokon. Ahol kritikusan fontosak a pontos színek, ott precízen be kell állítani a monitorokat is. A díjnyertes Spyder technológia következő generációját képviselő ColorVision Spyder4PRO eszköz kifejezetten a designerek igényei szerint lett tervezve.

   

   

  A ColorVision Spyder4PRO új szabványt teremtett a monitor kalibrációjában. Kombinálja az összes új Spyder4 színmérési technológiát és a Spyder4 monitorkalibráló szoftvert. Ez az újító, riválisok nélküli termék tökéletes monitorkalibrációt nyújt a profi grafikusoknak és designereknek.

   

   

  A sima és a kétfázisú Spyder4 külső egység precíz kalibrációt, magas színvonalú ICC (International Color Committee = Nemzetközi Színbizottság) színprofilokat készít a CRT (katódsugaras, vagyis hagyományos monitor), LCD/TFT vagy laptop rendszerű kijelzőkhöz. A ColorVision Spyder4 hétrészes új fénydetektora és a "művészeti méltóság" technológia még jobb érzékenységet biztosít. Az új precíziós szűrőcsomag és az egyedülálló, szabadalmaztatott megvilágítási technológia tovább javítják a színmegbízhatóságot. Még jobbak lettek a kalibráló szoftver szürkeegyensúly, fehéregyensúly és színvisszaadás algoritmusai, így még tökéletesebb színeket kapunk, beleértve a zavartalan színátmenetet (Smooth Gradient), valamint az élethű színtónusokat és a semleges szürkét. Az eszköz kezelésére hivatott szoftver grafikus kezelőfelülete és logikus felépítése nagyban megkönnyíti a munkát.

   
  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows XP 32/64, Windows Vista 32/64, Windows 7 32/64, Windows 8 32/64
  Memória
  128 MB
  Tárhely
  100 MB
  Képernyő
  1024x768 - 16 bit
  Egyéb
  • CRT (katódsugaras), LCD/TFT monitor vagy laptop kijelző
  • USB csatlakozó
  Apple
  Rendszer
  MacOS X Tiger (10.4), Leopard (10.5), Snow Leopard (10.6), Lion (10.7), Mountain Lion (10.8))
  Memória
  128 MB
  Tárhely
  100 MB
  Képernyő
  1024x768 - 16 bit
  Egyéb
  • CRT (katódsugaras), LCD/TFT monitor vagy laptop kijelző
  • USB csatlakozó
  Funkciók

  Új generáció a színmérésben A ColorVision Spyder4 új alapot nyújt a monitor kalibrálásához, aminek köszönhetően pontos ICC profilokat (International Color Committee = Nemzetközi Színbizottság) készíthetünk és használhatunk CRT (katódsugaras, vagyis hagyományos), LCD/TFT vagy laptop rendszerű monitorunkon.

  "Művészeti méltóság" technológia Továbbfejlesztett fotóérzékelő és színszűrő rendszerek gondoskodnak a megnövelt színérzékenységről és a következetes színbeolvasásról. Az új precíziós szűrőcsomag és az egyedülálló, szabadalmaztatott megvilágítási technológia megbízható LCD karakterizációt nyújt.

  Könnyen használható kalibrációs szoftver A kalibrációt az átlátható kezelőfelülettel és részletes súgóval rendelkező ColorVision Spyder4 szoftver segítségével végezhetjük el.

  Kinek ajánljuk?

  A ColorVision Spyder4 megoldásnak a kezdő felhasználótól a profi fotográfusig szinte mindenki nagy hasznát veheti, akinek fontosak a monitoron megjelenített pontos színek.