Spyder3 Studio

  DataColor Spyder3 Studio

  Tökéletes színek a szkenneléstől a nyomtatásig
  Spyder3 Studio

  Árakhoz kattintson ide

  A ColorVision ezen megoldása a monitortól a nyomtatásig végigkíséri az egész munkafolyamatot és biztosítja, hogy a forrásanyagot eredeti színeiben lássuk viszont a képernyőn és a nyomtatás után, hiszen ez elengedhetetlen feltétele az igényes munkának. A ColorVision Spyder3 Studio SR tartalmazza a Spyder3 Elite monitor-, és a Spyder3 Print nyomtatókalibráló eszközöket is.

  Áttekintés

  A ColorVision ezen megoldása a monitortól a nyomtatásig végigkíséri az egész munkafolyamatot és biztosítja, hogy a forrásanyagot eredeti színeiben lássuk viszont a képernyőn és a nyomtatás után, hiszen ez elengedhetetlen feltétele az igényes munkának. A ColorVision Spyder3Studio tartalmazza a Spyder3Elite monitor-, és a Spyder3Print nyomtatókalibráló eszközöket.A ColorVision Spyder3Studioe a legteljesebb, legtökéletesebb megoldás azon designerek, fotográfusok, kiadványszerkesztők, nyomdai szakemberek stb. számára, akiknek fontos, hogy munkájuk végeredménye tökéletes legyen.A ColorVision ezen megoldása a monitortól a nyomtatásig végigkíséri az egész munkafolyamatot és biztosítja, hogy a forrásanyagot eredeti színeiben lássuk viszont a képernyőn és a nyomtatás után, hiszen ez elengedhetetlen feltétele az igényes munkának.

  A ColorVision Spyder3Studio két terméket foglal magába:

  A ColorVision Spyder3Elite eszköz segítségével tökéletesen kalibrálhatjuk monitorunk színeit, legyen szó akár CRT (katódsugaras), LCD/TFT vagy laptop kijelzőről. A Spyder3Elite bővebb beállítási lehetőséget nyújt, mint a Spyder3Pro, így a fehéregyensújt, gammát, stb... is szabályozhatjuk. Ezen kívül az eszközzel kisebb projektorokat is kalibrálhatunk.

  A ColorVision Spyder3Print eszközzel kiváló nyomtató színprofilokat készíthetünk a Datacolor Spectrocolorimeter 1005 spektrométer segítségével, melyeket szinte bármely színes nyomtatóhoz felhasználhatunk, legyen az akár tintasugaras, száraztintás, thermo-szublimációs, chemo- vagy lézernyomtató.


  A Spectrocolorimeter segítségével egyedi profilokat tudunk létrehozni pillanatok alatt.
  A SpyderGuide segítségével könnyen és pontosan tudunk profilokat létrehozni.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows XP 32/64, Vista 32/64, Windows 7
  Memória
  128 MB
  Tárhely
  100 MB
  Képernyő
  1024x768 - 16 bit
  Egyéb
  • CRT (katódsugaras), LCD/TFT monitor vagy laptop kijelző
  • színes, PostScript vagy RIP rendszerű nyomtató
  • USB csatlakozó
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.4 vagy újabb
  Memória
  128 MB
  Tárhely
  100 MB
  Képernyő
  1024x768 - 16 bit
  Egyéb
  • CRT (katódsugaras), LCD/TFT monitor vagy laptop kijelző
  • színes, PostScript vagy RIP rendszerű nyomtató
  • USB csatlakozó
  Funkciók

  Spyder3Elite funkciói ColorVision Spyder3Elite eszköz és szoftver:

  Díjnyertes Spyder3 színmérő eszköz A csomagban található, monitorra szerelhető színmérő eszköz segítségével tökéletesen kalibrálhatjuk a CRT, LCD/TFT és laptop rendszerű monitorok színeit. A Spyder3 Colorimeter sima felülete még az érzékeny LCD/TFT monitorokat sem sérti meg. Az eszköz részletes, technikai adatokat is tartalmazó leírását itt olvashatjuk el.


  Támogatott ICC szabványok A szoftver az ICC szabvány 2.0-ás és 4.0-ás verzióját támogatja.

  Pontosabb színbeállítás A korszerű és folyamatosan fejlődő optikai technológiának köszönhetően a színbeállítás a korábbihoz képest ötször érzékenyebb skálán mozoghat, így az LCD képernyőinket is pontosabban állíthatjuk be.

  "Művészeti méltóság" technológia Továbbfejlesztett fotóérzékelő és színszűrő rendszerek gondoskodnak a megnövelt színérzékenységről és a következetes színbeolvasásról. Az új precíziós szűrőcsomag és az egyedülálló, szabadalmaztatott megvilágítási technológia megbízható LCD karakterizációt nyújt.

  Tökéletes színek minden monitoron A szoftver lehetővé teszi, hogy egy számítógéphez csatlakoztatott többéle monitorhoz vagy akár egy egész stúdióhoz készítsünk színbeállításokat.

  Egyszerű kalibrálás A kalibrálási folyamatot varázsló és súgó segítik.

  Before és After nézet A két nézet lehetővé teszi, hogy összehasonlítsuk a kalibrálás előtti és utáni képet. Mindenki látni fogja a különbséget!

  Kétéves garancia A színmérő eszköz meghibásodása esetén igénybe vehetjük a kétéves garanciát.

  Spyder3Print funkciói Datacolor Spectrocolorimeter 1005 spektrométer A csomagban található spektrométer eszköz nemcsak hasznos és egyszerűen használható, de még a kidolgozása is elegáns. A Plug-and-Play lehetőségnek köszönhetően a csatlakoztatás és a szoftver telepítése után azonnal használhatjuk. Miután lemértük, megvizsgáltuk a kinyomtatott speciális színmezőkből álló táblát az eszközzel, a szoftver elkészíti és Lab-alapú XML formátumba menti a nyomtató profilját. Az eszköz részletes, technikai adatokat is tartalmazó leírását itt olvashatjuk el.  Precíz mérés Az új LED technológiának köszönhetően a mérések a korábbinál is gyorsabbak és pontosabbak. Ráadásul most már 16 bites színmélységben mér, így még pontosabb eredményt kapunk.

  Bármilyen papírt használhatunk Mivel minden papíron másképpen jelennek meg a színek, így minden papírhoz külön profilt kell készítenünk, de ezt minden további nélkül megtehetjük a ColorVision Spyder3Pro segítségével.

  Ellenőrzés a nyomtatás előtt A tökéletes végeredmény érdekében a szoftverrel még a nyomtatás előtt elvégezhetünk bizonyos teszteket (pl. Media Settings Check), hogy biztosak lehessünk a dolgunkban.

  További segédeszközök A program súgója és előnézeti képe valamint a szoftver egyszerű kezelhetősége még könnyebbé teszi a munkánkat.

  Kinek ajánljuk?

  A ColorVision Spyder3 Print Suite terméket azon professzionális felhasználóknak, szakembereknek ajánljuk, akik a számítógépen végzett munka teljes folyamatán keresztül megbízható színeket szeretne használni.