DataColor Spyder X2 Elite

A tökéletes monitorkalibráció

ÁTTEKINTÉS

Árakhoz kattintson ide

Színkalibrációs eszköz monitorokhoz. Ideális fotósok, filmesek, digitális tervezők és tartalomkészítők számára, akiknek a standard vagy haladó kalibrációs igényeik vannak, és egy vagy több számítógépen több kijelzőt is használnak. Ideális a stúdiókban vagy terepen történő használatra.

1

 

 

A Spyder X2 Elite újratervezett szoftvere kompakt élményt nyújt a színek testreszabásával és vezérlésével együtt, a Spyder által ismert pontossággal, könnyű használhatósággal és rugalmassággal. A HDR/nagy fényerejű monitorok használatát fontolgató felhasználók számára az X2 Elite lehetővé teszi a Spyder X2 Ultra szoftver zökkenőmentes és megfizethető frissítését - nincs szükség új hardver vásárlására!
  • A felújított szoftver tisztább, áttekinthetőbb felhasználói felületet (UI) biztosít.
  • Új hardver natív USB-C csatlakozással. A készlet USB-A adaptert is tartalmaz a további kényelem érdekében.
  • Ideális fotózáshoz és hibrid fotó/videómunkához.
  • Az X2 Elite funkciói lehetővé teszik a különböző készségszintek/szükségletek kielégítését - a szakértő által ajánlott kalibrációs előbeállításoktól a fejlettebb, testreszabott színszabályozásig.
  • A fejlettebb kalibrálási funkciókat igénylő felhasználók számára az X2 Elite tartalmazza a következő szolgáltatásokat: Video & Cinema Targets (Rec. 709, Rec. 2020); Advanced Display Mapping & Analysis; Korlátlan kalibrációs beállítások; Soft Proofing; Studio Match több monitor kalibrálásához.
  • A kibővített, adaptálható érzékelőképességek lehetővé teszik a Spyder X2 Ultra szoftverre történő zökkenőmentes és megfizethető frissítést, ha HDR/nagy fényerejű monitor kalibrációra van szükség.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszermacOS 10.14 vagy újabb
ProcesszorKétmagos
Memória1 GB
Tárhely500 MB
Képernyő1280×768
Egyéb
  • USB csatlakozó
  • Internet kapcsolat a szoftver letöltéshez

Windows:

RendszerWindows 10, Windows 11
ProcesszorKétmagos
Memória1 GB
Tárhely500 MB
Képernyő1280×768
Egyéb
  • USB csatlakozó
  • Internet kapcsolat a szoftver letöltéshez

FUNKCIÓK

Fejlett kijelző feltérképezés és elemzés Jobb képet kaphatunk a monitorok színéről, fényerejéről, kontrasztjáról, színskálájáról, tónusválaszáról és fehérpontjáról. Ellenőrizhetjük a képernyő fényerejét, a színegyenletességet és a kijelző színpontosságát is.

Több számítógép/kijelző egymás melletti kalibrálása A Studio Match több egyszerre több számítógép/kijelző egyidejű kalibrálását is képes biztosítani. Biztosítja a konzisztens és pontos színvisszaadást több csatlakoztatott monitoron keresztül a legtöbb monitortípussal.

Videó és mozi célpontok Használjuk ki az új és kompakt felhasználói felület előnyeit. Tartalmazza a Rec. 709 és Rec. 2020 videokalibrációs célokat.

02

Korlátlan kalibrációs beállítások Az iparági szabványos előbeállításokkal kezdve konfigurálhatjuk a beállításokat, hogy teljesüljenek a kalibrációs igények, beleértve a teljesen testre szabható gammagörbéket, fehérpont- és fényerőbeállításokat.

Soft Proofing Lehetővé teszi más kijelzők és eszközök szimulálását a kalibrált képernyőn. Nyomtatók esetében megnézhetjük, hogyan fognak kinézni a nyomatok egy adott nyomtatómodell, papír és tinta esetén, és ICC nyomtatóprofilokat tölthetünk fel.

Szoba fényfelügyelet A beépített környezeti fényérzékelő egész nap méri a szoba fényét, így a kijelző fényerejét és kontrasztját az ideális szintre állíthatjuk be. A szoftver figyelmeztet, ha újbóli kalibrálásra van szükség, de akár automatikusan is elvégezhetjük azt a fényszinten alapuló egyéni profilok segítségével.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram