DataColor Spyder X2 Ultra

A tökéletes monitorkalibráció

ÁTTEKINTÉS

Árakhoz kattintson ide

Színkalibrációs eszköz monitorokhoz. Tökéletes a fotósok, videósok, digitális tervezők, tartalomkészítők és HDR tartalomgyártók/fogyasztók számára, akik HDR/nagy fényerejű monitorokkal, esetleg komolyabb kalibrációs igényekkel rendelkeznek, és akik több kijelzőt használnak egy vagy több számítógépen.

1

 

A Spyder X2 új horizontokat nyit meg a fényképek és videók számára, lehetővé téve a monitor precíz színkalibrálását a fényerőszintek széles skáláján.

Átdolgozott Spyder X szoftver és fejlettebb érzékelő képességek állnak a szakemberek részére egy mind eddiginél legsokoldalúbb monitor színkalibráló eszközben.

  • Az objektív alapú, kibővített X2 érzékelő képességei lehetővé teszik a szín- és fényerőtartomány fokozott kalibrálását a mai HDR/nagy fényerejű monitorok piacán, akár 2000 nits-ig.
  • Ideális mind a fotó-, mind a videó-, valamint a digitális tervezés, a tartalomkészítés és a HDR-tartalom előállítása, valamint a nagy fényerejű monitorral rendelkező,komolyabb kalibrációs igényű felhasználók számára.
  • Az adaptálható X2 érzékelő precíz kalibrációt biztosít a mai nagy fényerejű monitorokhoz, csatlakoztatott TV-khez és projektorokhoz, valamint folyamatos funkcionalitást biztosít a HDR/nagy fényerejű monitorok jövőbeli technikai fejlődésével.
  • A felújított szoftver tisztább, áttekinthetőbb felhasználói felületet (UI) biztosít.
  • Új hardver natív USB-C csatlakozással. A készlet USB-A adaptert is tartalmaz a további kényelem érdekében.
  • Végső színszabályozási lehetőségek (nagy fényerejű munkafolyamat; videó és mozi célok (Rec. 709, Rec.2020); fejlett kijelző leképezés és elemzés; korlátlan kalibrációs beállítások; Soft Proofing; Studio Match több monitor kalibrálásához.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszermacOS 10.14 vagy újabb
ProcesszorKétmagos
Memória1 GB
Tárhely500 MB
Képernyő1280×768
Egyéb
  • USB csatlakozó
  • Internet kapcsolat a szoftver letöltéshez

Windows:

RendszerWindows 10, Windows 11
ProcesszorKétmagos
Memória1 GB
Tárhely500 MB
Képernyő1280×768
Egyéb
  • USB csatlakozó
  • Internet kapcsolat a szoftver letöltéshez

FUNKCIÓK

Fejlett kijelző feltérképezés és elemzés Jobb képet kaphatunk a monitorok színéről, fényerejéről, kontrasztjáról, színskálájáról, tónusválaszáról és fehérpontjáról. Ellenőrizhetjük a képernyő fényerejét, a színegyenletességet és a kijelző színpontosságát is.

Több számítógép/kijelző egymás melletti kalibrálása A Studio Match több egyszerre több számítógép/kijelző egyidejű kalibrálását is képes biztosítani. Biztosítja a konzisztens és pontos színvisszaadást több csatlakoztatott monitoron keresztül a legtöbb monitortípussal.

Videó és mozi célpontok Használjuk ki az új és kompakt felhasználói felület előnyeit. Tartalmazza a Rec. 709 és Rec. 2020 videokalibrációs célokat.

02

Korlátlan kalibrációs beállítások Az iparági szabványos előbeállításokkal kezdve konfigurálhatjuk a beállításokat, hogy teljesüljenek a kalibrációs igények, beleértve a teljesen testre szabható gammagörbéket, fehérpont- és fényerőbeállításokat.

Soft Proofing Lehetővé teszi más kijelzők és eszközök szimulálását a kalibrált képernyőn. Nyomtatók esetében megnézhetjük, hogyan fognak kinézni a nyomatok egy adott nyomtatómodell, papír és tinta esetén, és ICC nyomtatóprofilokat tölthetünk fel.

Szoba fényfelügyelet A beépített környezeti fényérzékelő egész nap méri a szoba fényét, így a kijelző fényerejét és kontrasztját az ideális szintre állíthatjuk be. A szoftver figyelmeztet, ha újbóli kalibrálásra van szükség, de akár automatikusan is elvégezhetjük azt a fényszinten alapuló egyéni profilok segítségével.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram