DataColor Spyder Tripod

ÁTTEKINTÉS

A Spyder Tripod nagyszerű kiegészítő eszköze a Spyder X-nek, a Spyder Cube fehéregyensúly eszköznek és a fényképezőgépnek hosszú expozíciós helyzetekben.

A Spyder Tripod nagyszerű kiegészítő eszköze a Spyder X-nek, a Spyder Cube fehéregyensúly eszköznek és a fényképezőgépnek hosszú expozíciós helyzetekben.

A Spyder Tripod egy alapvető fotós eszköz, amely többféleképpen használható. Nagyszerű kiegészítője a Spyder Cube fehéregyensúly eszköznek vagy a Spyder LensCal autofókusznak. Ezenkívül lehetővé teszi fényképezőgépének stabilizálását a tiszta, éles képek érdekében gyenge fényviszonyok és hosszú expozíciós helyzetek esetén.

datacolor_tripod_prod_shot_01.png

Tökéletes tájkép- és építészeti fotózáshoz, éjszakai fényképezéshez, videózáshoz és vlogoláshoz. A rugalmas lábak lehetővé teszik, hogy fényképezőgépét optimális szögben és magasságban helyezze el, nem korlátozva a sík felületekre. Lehetővé teszi, hogy a képkompozíció keretezésére és a felvételek könnyű beállítására időt szakítson. A Spyder Tripod hasznos, ha szemmagasság felett vagy alatt készít felvételeket anélkül, hogy lépcsőre kellene állni vagy a földre kellene feküdnie.

datacolor_tripod_prod_shot_02.png

Tökéletes kis segítő, ha megfelelő állványként használjuk egy kis, külső videólámpa vagy zseblámpa számára is.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
FUNKCIÓK

  • Rugalmas, könnyű, mégis stabil állvány. Megszünteti a fényképezőgép rázkódását a fényképezőgép stabilizálásával és könnyű pozícionálásával, hogy a képek élesek és tiszták legyenek.
  • Használja a Spyder Cube, Spyder LensCal és SpyderX stabilizátoraként és állványaként, amikor keretbe állítja őket használatra.
  • Hasznos, ha egy kis videólámpát vagy vakufényt szeretne használni a felvétel megvilágításához.
  • A 18 cem-es magasságával és 45 gramm súlyával a Spyder Tripod elég hordozható ahhoz, hogy a fotós bárhova magával tudja vinni.
  • Kötelező tartozék gyenge fényviszonyok esetén, videómunkákhoz, tájkép- és építészeti fotózáshoz, time-lapse fotózáshoz, önarcképek készítéséhez és objektívszűrők használatakor. Amikor automatikus sorozatfelvételt használ HDR felvételekhez.
  • Használható a Spyder X kalibrátorral az optimális környezeti fényméréshez és megfigyeléshez, ha egy kalibrált monitor mellé van állítva.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram