A Spyder Tripod Pro tökéletesen kombinálható a Spyder Checkr kamerakalibrációs táblázattal, a Spyder Cube fehéregyensúly-eszközzel, valamint Go Pro és okostelefon-tartóval plusz a Bluetooth univerzális távirányítóval.

  Áttekintés

  A Spyder Tripod Pro Go Pro tartóval és okostelefon tartóval is rendelkezik, így minden képalkotási igényt kielégít, az állóképektől kezdve a videózásig. A Bluetooth univerzális távvezérlő funkció lehetővé teszi a képkészítés kéz nélküli rögzítésének lehetőségét, és tökéletes az olyan videós igényekhez, mint például a vlogolás.

   

  datacolor_tripod_pro_prod_shot_02.jpg

   

  Az állvány rugalmas lábai lehetővé teszik, hogy a fényképezőgépet optimális szögben és magasságban helyezze el, nem korlátozva a sík felületekre, így nyugodtan keretezheti a képkompozíciót és könnyedén állíthatja be a felvételeket. Tökéletes segítője annak, hogy egy külső kis videólámpának vagy vaku lámpának megfelelő állványt adjon.

   

  datacolor_tripod_pro_prod_shot_01.jpg

   

  Tökéletes kis segítő, ha megfelelő állványként használjuk egy kis, külső videólámpa vagy zseblámpa számára is.

  Funkciók
  • A Spyder Tripod Pro nagyfokú sokoldalúságot biztosít, amit segít a mellékelt Go Pro és okostelefon tartó. Bluetooth univerzális távirányítóval is rendelkezik, így a képkészítéshez és a videómunkához nem kell a kezünket használni.
  • Használható a Spyder X kalibrátorral az optimális környezeti fényméréshez és figyeléshez, amikor egy kalibrált monitor mellett állítják fel, valamint a projektor kalibrálásához.
  • Használja a Spyder Cube, Spyder LensCal és Spyder Checkr stabilizátoraként és állványaként, amikor keretbe állítja őket használatra.
  • A rugalmas kialakítás lehetővé teszi, hogy a tökéletes felvétel vagy videó elkészítéséhez a legjobb szögben rögzíthesse fényképezőgépét vagy telefonját anélkül, hogy sík felületet kellene keresnie.
  • Ideális vlogoláshoz és önarcképek készítéséhez, valamint automatikus sorozatbeállításhoz HDR képek készítése esetén, éjszakai felvételekhez vagy gyenge fényviszonyoknál, tájképek és tájképek fotózásához.

   

  datacolor_tripod_pro_prod_shot_03.jpg

  Kinek ajánljuk?

  Hobbi és professzionális fotósok. illetve videósok számára.