DataColor Spyder Shelf

A Spyder Shelf egy praktikus kiegészítő, amelyet a számítógép monitorjára rögzíthet, hogy függőleges tárolóhelyet biztosítson Önnek, felszabadítva ezzel nem kevés helyet az íróasztalon.

ÁTTEKINTÉS

A Spyder Shelf egy praktikus kiegészítő, amelyet a számítógép monitorjára rögzíthet, hogy függőleges tárolóhelyet biztosítson Önnek, felszabadítva ezzel nem kevés helyet az íróasztalon.

A polc strapabíró műanyagból készült, a csúszásmentesség érdekében texturált felülettel. A polc könnyen fel- és leszerelhető, és egy túlnyúló peremmel rendelkezik, amely szorosan megtapad a monitor elülső részén, hogy így támassza meg a monitort.

Tartalmaz egy olyan fület is, amelyet a számítógép kamerájának lencséje fölé csúsztathat, ha biztosítani szeretné magánélet biztonságát. Rendelkezésre áll egy szabadon álló csavarmenet is, amelyet a SpyderX monitor kalibrátor, ActionCam vagy egyéb fényképészeti felszerelés rögzítésére terveztek rögzítésére, emellett telefon állványaként is használható.

datacolor_spyder_prod_shot.jpg


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
FUNKCIÓK

  • A Spyder Shelf a számítógép monitorának felső hátuljára rögzíthető és felakasztható tároló, amivel helyet teremthetünk a gyakran használt tárgyaknak, például külső meghajtó, távirányító vagy egy kis router a gyors és könnyű eléréséhez.
  • A függőleges tárolóhely felszabadítja az íróasztal területét, miközben a tárgyak könnyen hozzáférhetőek és elérhető közelségben maradnak.
  • Tartalmazza az állványmenetet egy ActionCam vagy WebCam vagy más fényképészeti felszerelés rögzítéséhez.
  • Tökéletes hely a SpyderX monitor kalibrációs érzékelőnek az aktivált környezeti fény funkcióval.
  • A polc tartós műanyagból (22 x 11,5 cm) készült csúszásmentes, texturált felülettel.
  • A Spyder Shelf a monitorhoz egy ajakkal rögzíthető, amely az elülső részen kapaszkodik a támasztás érdekében. Egy kiálló fül a kamera objektívje fölé csúsztatható, hogy szükség esetén eltakarja azt.
  • Állványként is használható okostelefonja számára

Megjegyzés: A Spyder Shelfet csak olyan könnyebb eszközök tárolására tervezték mint, például egy kulcs, egy webkamera, egy külső hordozható meghajtó vagy egy Spyder készülék,. Ezt akkor is fontos figyelembe venni, hogy a polc maximális teherbírása 4 kg. Ne helyezzen folyadékokat vagy italokat a polcra. Ha a polcot a számítógépes kamera objektívjének az elfedésére használja, ajánlott minden tárgyat eltávolítani a polcról a használat előtt.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram