Árakhoz kattintson ide

  A ColorVision ProfilerPLUS egy nagyon egyszerű, de mégis praktikus Adobe Photoshop és Adobe Photoshop Elements programokba beépülő plugin, amely segítségével egyszerűen szkennerhez tartozó RGB, vagy a nyomtatóhoz tatozó CMYK profil (nyomtató, PostScript nyomtató, RIP-rendszer) készíthető.

  Áttekintés

  A ColorVision ProfilerPLUS egy nagyon egyszerű, de mégis praktikus Adobe Photoshop és Adobe Photoshop Elements programokba beépülő plugin, amely segítségével egyszerűen szkennerhez tartozó RGB, vagy a nyomtatóhoz tatozó CMYK profil (nyomtató, PostScript nyomtató, RIP-rendszer) készíthető.A ColorVision ProfilerPLUS egy nagyon egyszerű, de mégis praktikus Adobe Photoshop és Adobe Photoshop Elements programokba beépülő plugin, amely segítségével egyszerűen szkennerhez tartozó RGB, vagy a nyomtatóhoz tatozó CMYK színprofil (nyomtató, PostScript nyomtató, RIP-rendszer) készíthető. A pontos színmérő rendszerknél sokszor "trükközni" kellett, hogy elérjük a speciális igényű látványt. Ha költséges színmérő eszközt használtunk, azzal a hátránnyal kellett szembenézünk, hogy színes oldalt kellett kinyomtatnunk és lemérnünk, ami sok időt vett igénybe. Mégis, minden esetben, ha használni akartuk a kész színprofilokat, akkor be kellett állítanunk őket. A ColorVision ProfilerPLUS lehetővé teszi, hogy ezen beállításokat a színprofil kreállása közen végezzük el, vagy a színprofil elkészülte után. Amennyiben a szkenner nincs kalibrálva, vagy nincs lehetőség kalibrálni, a színprofil plugin ezt automatikusan megteszi. A ColorVision ProfilerPLUS segítségével készült színprofillal garantáltan jó színminőségben fog szkennelni. A szoftver használata alig pár lépésből áll: betölteni a kalibrációt, szkennelni, nyomtatni, elkészíteni a profilt és szerkeszteni.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 98, ME, 2000, XP
  Egyéb

  Adobe Photoshop 5.02 (RGB és CMYK profilhoz), Adobe Photoshop Elements (csak RGB profihoz) 300 dpi-s (vagy jobb) síkágyas szkenner színes nyomtató

  Apple
  Rendszer
  Mac OS 9.x, OS X
  Egyéb

  Adobe Photoshop 5.02 (RGB és CMYK profilhoz), Adobe Photoshop Elements (csak RGB profihoz) 300 dpi-s (vagy jobb) síkágyas szkenner színes nyomtató

  Funkciók
  • Kimondottan a színes nyomtatókhoz, PostScript nyomtatókhoz és RIP-rendszerekhez lett fejlesztve.
  • Bármely síkágyas szkennerhez kivállóan alkalmazható.
  • Beépülő plugin az Adobe Photoshop és Adobe Photoshop Elements programokba.
  • RGB színprofilok készítése.
  • CMYK színprofilok készítése olyan professionális funkciókkal, mint pl. fekete pont vagy CMYK-színbontás.
  • Könnyű színprofil szerkesztés.
  Kinek ajánljuk?

  A ColorVision ProfilerPLUS programot azoknak ajánljuk, akik színprofilokkal szeretnének dolgozni, és önmaguk szeretnék ezeket könnyen, de mégis tökéletesen elkészíteni. A szoftver mind szkenner (RGB), mint nyomtató és RIP (CMYK) színprofilok készítésére alkalmas.