PrintFIX Suite

  DataColor PrintFIX Suite

  Nyomtató és monitor kalibrálás könnyedén
  PrintFIX Suite

  Árakhoz kattintson ide

  A ColorVision PrintFIX Suite dobozban mindent megtalál, ami a tökéletes színrendszer beállításhoz szükséges. A csomag tartalmazza a ColorVision Spyder PRO 2 Studio, a ColorVision PrintFIX termékeket és még számos más hasznos szoftvert. Így a monitortól a nyomtatásig tökéletes színeket kapunk.

  Áttekintés

  A ColorVision PrintFIX Suite dobozban mindent megtalál, ami a tökéletes színrendszer beállításhoz szükséges. A csomag tartalmazza a ColorVision Spyder PRO Studio 2 (ColorVision Spyder 2, Pantone Colorist, ColorVision DoctorPRO, nik Color Efex) és a ColorVision PrintFIX termékeket. Így a monitortól a nyomtatásig tökéletes színeket kapunk.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 98, ME, 2000, XP vagy újabb
  Egyéb

  CRT (katódsugaras), LCD/TFT monitor vagy laptop kijelző USB csatlakozó Adobe Photoshop 5.5 vagy újabb, vagy Adobe Photoshop Elements A támogatott nyomtatók listája itt található.

  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.2 vagy újabb
  Egyéb

  CRT (katódsugaras), LCD/TFT monitor vagy laptop kijelző USB csatlakozó Adobe Photoshop 5.5 vagy újabb, vagy Adobe Photoshop Elements A támogatott nyomtatók listája itt található.

  Funkciók

  Pantone ColorVision Spyder 2 A ColorVision Spyder 2 egy tökéletes eszköz arra, hogy monitorjainkat (akár katódsugaras, akár LCD/TFT) könnyedén, de mégis precízen a tökéletes színkezelésre beállítsuk. ColorVision PrintFIX Már unja a sok elvesztegetett időt, tintát és papírt, ami arra megy el, hogy a nyomtató tökéletes színét beállítsa? Ne keressen tovább! A Pantone ColorVision PrintFIX a tökéletes megoldást nyújtja. Pantone Colorist A Pantone Colorist olyan kiegészítés, amivel azon programokból is használhatjuk a Pantone színeket, melyekből egyébként nem lehetne, mint pl. az Adobe Photoshop Elements, a Macromedia Flash vagy a Microsoft Office. ColorVision DoctorPRO Hangolja be nyomtatóját a ColorVision DoctorPRO programmal. A színkorrekciót elvégezhejüki bármikor, nem csak Az Adobe Photoshop szoftverből, hanem bármely más színmenedzser programmal, akár kölünböző számítógépeken. nik Color Efex Professzionális digitális szűrő a digitális képfeldolgozó programokhoz (pl. Adobe Photoshop). Alkosson hatásos képeket, művészi megoldásokat bármilyen fotográfiája felhasználásával könnyedén és gyorsan.

  Kinek ajánljuk?

  A ColorVision PrintFIX Suite terméket azoknak ajánljuk, akik mind a monitoron, mind a nyomtatásban tökéletes színeket szeretnének, és mindezt egyszerűen, gyorsan és mégis megbízhatóan.