DataColor Spyder X2 Photo Studio

A Datacolor® Spyder X2 Photo Studio a fotósok mindent átfogó színkezelési eszközkészlete, amely minden szükséges eszközt biztosít a színek pontos kezeléséhez a munkafolyamatban a felvételtől a szerkesztésig, bármilyen fényviszonyok között.

ÁTTEKINTÉS

Árakhoz kattintson ide

Rögzítés, szerkesztés és nyomtatás, valamint teljes kontroll a digitális munkafolyamat és a színek kezelése felett.

Rögzítés-szerkesztés-nyomtatás

A Spyder X2 Photo Studio termékeinek kényelmes és költséghatékony munkafolyamata így néz ki.

 • Kezdje a Spyder LensCal programmal a fényképezőgép és a cserélhető objektívek kalibrálását.
 • Ezután használja a Spyder Cube-ot a fehéregyensúly és a RAW-konverzió beállításához. A szürkekártyával ellentétben a Spyder Cube lehetővé teszi az abszolút fehér és a nulla fekete értékek beállítását, valamint a semleges szürke meghatározását.
 • Ezután használja a Spyder Checkr-t a következő szintű színpontossághoz egy HSL-előkészítéssel, amelyet betölthet és alkalmazhat a teljes képsorozatra a szerkesztőszoftveren keresztül.
 • Végül kalibrálja monitorát a Spyder X2 Ultra segítségével. Kevesebb mint 2 perc alatt pontosan színkalibrált monitorral fog rendelkezni, beleértve a legtöbb HDR/nagy fényerejű monitort 2000 cd/m2-ig.

Spyder X2 Ultra

 • A SpyderX Ultra eszköz segítségével tökéletesen kalibrálhatjuk monitorunk színeit, beleértve a nagy fényerejű, akár 2000 cd/m2 -es monitorokat is. Tökéletes a fotósok/hibrid fotó-videó felhasználók számára, akiknek fejlett kalibrációs igényeik vannak, és egy vagy több számítógépen több kijelzőt is hasSzínkalibráló eszköz kijelzőmonitorokhoz, beleértve a nagy fényerejű, akár 2000 cd/m2 -es monitorokat is.
 • Tökéletes a fotósok/hibrid fotó-videó felhasználók számára, akiknek fejlett kalibrációs igényeik vannak, és egy vagy több számítógépen több kijelzőt is használhatnak. Ideális tethered fotózáshoz; kültéri felvételekhez, ahol a számítógéphez csatlakoztatott fényes monitorok elengedhetetlenek; helyszíni fotózáshoz (fotó vagy videó) tájfotózáshoz; kültéri portréfotózáshoz; stúdióban; helyszíni fotózáshoz.

Spyder Cube

A SpyderCUBE egy hordozható eszköz, mellyel a fotósok pontosan beállíthatjuk az expozíciót, a fehéregyensúlyt és a fekete mélységét.

 • A Spyder Cube használatával nagyban leegyszerűsödik a munkánk, mivel számos funkciót pótol, amik olyan képszerkesztő programokban fordulnak elő, mint a Photoshop vagy a Lightroom.
 • Készítsünk egy referenciaképeket a Spyder Cube-bal minden egyes egyedi bevilágítás alatt, és alkalmazzuk őket egy teljes fotósorozatra.
 • Az innovatív tervezésnek hála, az eszközt bárhol elhelyezhetjük, de akár tripodhoz is rögzíthetjük.
 • A Spyder Cube ABS Cycoloy-ból készült, így ellenáll a sérüléseknek és soha nem veszti el a színét.

Spyder LensCal

Az automatikus fókusz kalibrációs hiba befolyásolhatja a kép tisztaságát. A DSLR fényképezőgépek külön fókuszrendszert használnak, amely a teljesítmény maximalizálása érdekében a legtöbb közép- és csúcskategóriás fényképezőgépen beállítható. Mivel az egyes objektívek különbözőképpen működnek a különböző fényképezőgép-vázakon, a Spyder LensCal segítségével az objektívnek a fényképezőgéphez való kalibrálásával végzett beállítások javítják a fókuszpontosságot.

Spyder Checkr

Ez a fényképészeti színcélzó eszköz 48 spektrálisan tervezett színfoltot tartalmaz - szabványos 24 sRGB színtért, valamint kibővített színreferenciafoltokat és bőrszíntónusok célpontjait. Használja a Spyder Checkr színcélkártyát színreferenciaként a fotózás során, és a Spyder Checkr szoftver automatikusan színkorrigálja a képeket egy HSL előbeállításon keresztül az Adobe Lightroom Classic®, Adobe Camera RAW® vagy Hasselblad Phocus® programban a zökkenőmentes színkorrekció érdekében.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszerMac OS X 10.14 vagy újabb
ProcesszorIntel
Memória1 GB
Tárhely500 MB
Képernyő1280x768
Egyéb
 • USB port
 • Internet kapcsolat

Windows:

RendszerWindows 11, Windows 10
ProcesszorCore2Duo
Memória1 GB
Tárhely500 MB
Képernyő1280x768
Egyéb
 • USB port
 • Internet kapcsolat
Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram