ColorReader Pro

  DataColor ColorReader Pro

  A Datacolor legátfogóbb színmeghatározó eszköze
  ColorReader Pro

  A funkciókban gazdag ColorReader Pro lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy közvetlenül a készüléken lássák a színmérések eredményeit, és olyan egyéb feladatokat is elvégezzenek vele, amik növelhetik a munka hatékonyságát.

  Áttekintés
   
   
  1

   

  2

   

  3

   

  4

   

  92% feletti pontosság az első mérésre Kényelmes hordtáska LED kijelző Újratölthető lítium akkumulátor

  Fejlett optikai lencse és hat nagy fényességű CRI fehér LED áll az egyes színek elválasztására és a felület szükség szerinti megvilágítására, így már az első találat is nagy pontosságú lehet.

  A mellékelt hordtáska megvédi az eszközt a sérülésektől, és lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyen.

  Az eszközön található LED kijelzőn láthatjuk a színmérések eredményeit és festék-szín egyezéseket a nagyobb kényelem érdekében. Tartsuk mindig feltöltve a ColorReader Pro akkumulátorát, amit bárhol feltölthetünk a mellékelt micro USB kábel segítségével.
  5

   

  6

   

  7

   

  8

   

  Színtár a mobilon Hatékony színmérések Színek mentése, címkézése és megosztása Színpaletták létrehozása
  A hagyományos, legyező formátumú színskáláinkat szinkronizálhatjuk a mobilunkkal, így az eredményeket a készülék kijelzőjén is megtekinthetjük. Azonnal megkaphatjuk a mérések eredményeit a legnépszerűbb festékkeverési szabványokhoz, mint például a Delta E, a CIE Lab, az RGB, a Hex, a CMYK, az LRV és az LCH.  Mentsük el a kedvenc színeinket, címkézzük fel őket a gyors megtalálás érdekében, és osszuk meg őket a kollégákkal vagy akár a festékbolttal - közvetlenül a telefonról. Saját palettákat hozhatunk létre, az app pedig képes megjeleníteni a javasolt kiegészítő, triádos, analóg és monokromatikus palettákat.
  9

   

  10

   

  11

   

   
  Tallózás a digitális színskálák között Fejlett minőség-ellenőrzés Népszerű színek áttekintése  
  Az alkalmazáson belül arra is lehetőségünk van, hogy ötletekért  áttekintsük kedvenc festékmárkáink színkatalógusait vagy pontosítsuk a korábbi választásainkat. A minőségellenőrzési üzemmódban beállíthatjuk a megfelelő szabványt, amivel összevethetjük a mérések eredményeit, megjelenítve a megfeleléseket/eltéréseket a ΔL, Δa és a Δb értékeket. Valós idejű értesítéseket kaphatunk a többi ColorReader felhasználó által leggyakrabban mért színekről.  

   

  spec

   

  Mi van a csomagban?

  csomag

   

  1. ColorReader Pro eszköz
  2. Micro USB kábel
  3. Kalibrációs tárgylemez
  4. Hordtáska
  5. Használati útmutató

   

  Rendszerkövetelmények
  Rendszer
  Android 6.0 / iOS 9.3 vagy újabb