ColorReader

  DataColor ColorReader

  Instant színmérési eredmények profiknak
  ColorReader

  A ColorReader páratlan pontosságának és megbízhatóságának köszönhetően a profi felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy minőségi munkát fognak végezni, időt és pénzt megtakarítva.

  Áttekintés
   
  1

   

  2

   

  3

   

  4

   

  92% feletti pontosság az első mérésre Könnyű és hordozható Újratölthető lítium akkumulátor Hatékony színmérések

  Fejlett optikai lencse és hat nagy fényességű CRI fehér LED áll az egyes színek elválasztására és a felület szükség szerinti megvilágítására, így már az első találat is nagy pontosságú lehet.

  Pont annyira könnyű és kényelmes ahhoz, hogy terepen használhassuk, és mindig magunknál tarthatjuk, hogy ne kerüljenek el minket az új inspirációk.

  Tartsuk mindig feltöltve a ColorReader Pro akkumulátorát, amit bárhol feltölthetünk a mellékelt micro USB kábel segítségével. Azonnal megkaphatjuk a mérések eredményeit a legnépszerűbb festékkeverési szabványokhoz, mint például a Delta E, a CIE Lab, az RGB, a Hex, a CMYK, az LRV és az LCH. 
  5

   

  6

   

  7

   

  8

   

  Színek mentése, címkézése és megosztása Színpaletták létrehozása Tallózás a digitális színskálák között Minőség-ellenőrzés
  Mentsük el a kedvenc színeinket, címkézzük fel őket a gyors megtalálás érdekében, és osszuk meg őket a kollégákkal vagy akár a festékbolttal - közvetlenül a telefonról. Saját palettákat hozhatunk létre, az app pedig képes megjeleníteni a javasolt kiegészítő, triádos, analóg és monokromatikus palettákat. Az alkalmazáson belül arra is lehetőségünk van, hogy ötletekért áttekintsük kedvenc festékmárkáink színkatalógusait vagy pontosítsuk a korábbi választásainkat. A minőségellenőrzési üzemmódban beállíthatjuk a megfelelő szabványt, amivel összevethetjük a mérések eredményeit.

   

  spec

   

  Mi van a csomagban?

  csomag

   

  1. ColorReader eszköz
  2. Micro USB kábel
  3. Kalibrációs sapka
  4. Használati útmutató

   

  Rendszerkövetelmények
  Rendszer
  Android 6.0 / iOS 9.3 vagy újabb