DataColor ColorPLUS

  Tökéletes színek a monitoron mindenkinek!

  Árakhoz kattintson ide

  A ColorVision ColorPLUS programmal korrigálni lehet a CRT, LCD vagy notebook monitorokat, és aktualizálni a színeket - akár minden nap, akár minden képre.

  Áttekintés

  A ColorVision ColorPLUS programmal korrigálni lehet a CRT, LCD vagy notebook monitorokat, és aktualizálni a színeket - akár minden nap, akár minden képre. Sok időt és anyagot takaríthat meg azzal, hogy nem keletkeznek rossz színű printek. Bárki könnyedén használhatja otthon.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 2000 vagy XP
  Egyéb
  • CRT (katódsugaras),
  • LCD/TFT, vagy laptop monitor USB csatlakozó
  Funkciók

  Tippek a kiváló nyomtatáshoz A program tippeket ad ahhoz, hogy könnyedén és a lehető legjobban állíthassuk be a monitort. Mivel a kiválóan sikerült fotókra a legnagyobb veszélyt a rosszúl beállított monitor jelenti (hamis színeket látunk a monitoron, és ahhoz igazítjuk a képeink színezetét, így elrontjuk őket), ezért a ColorVision ColorPLUS segít néhány lépesben beállítani a képernyőt. Takarítson meg időt, papírt, tintát, ami a rosszul beállított képernyő miatt keletkezik.

  Egyszerű Önnek nem kell számítógép specialistának lennie ahhoz, hogy a lehető legjobban állítsa be monitorát. A ColorPlus a beállítás néhány lépésén keresztül végig segíteni fog Önnek, hogy tökéletes eredményt kapjon.

  Csúcsminőség A ColorVision ColorPLUS szenzora több díjat is nyert. A monitor szenzor sokkal pontosabban tudja mérni a színeket, mint az emberi szem, és garantáltan tökéletes eredményt ad.

  Kinek ajánljuk?

  A ColorVision ColorPLUS programot azoknak ajánljuk, akik otthoni asztali gépen vagy laptopon szeretnék monitorjaik pontos színeit beállítani. A professionális felhasználóknak viszont már a ColorVision Spyder terméket ajánljuk.