WinZip Pro Suite

  Corel WinZip Pro Suite 27

  File-ok tömörítése, megosztása, védelme és mentése
  WinZip Pro Suite

  Árakhoz kattintson ide

  A WinZip Pro automatikus adatmentési funkciói segítenek az adatvesztés elkerülésében, így egy új szintre emelik tömörítést. Biztonsági mentést készíthetünk a desktopróbl, a dokumentumokról, a képekről és az e-mailekről, így soha nem fogunk elveszíteni semmit.

  Áttekintés

  Kényes anyagokkal kell dolgoznunk? A WinZip Pro AES kriptográfiai eszközével jelszóval védett zip file-okat is létrehozhatunk. A WinZip Pro számos innovatív megoldást kínál a megosztásra is, így nem kell a nagyméretű file-okat e-mailben továbbítanunk. Arra is van mód, hogy akár a Facebookra is feltöltsük a zip file-okat.

  WinZip alkalmazások

  1

   

  WinZip Image Manager

  Egy friss, új mód a képek kezelésére, megosztására és megbízható védelmére egyetlen dedikált alkalmazásban. Könnyedén konvertálhatunk formátumokat, forgathatunk, méretezhetünk és vághatunk egyetlen vagy több képet. Gyorsan elérhetjük a WinZip Image Manager összes funkcióját a Windows Intézőben egy jobb kattintással. A fokozott biztonság lehetővé teszi a fényképezőgép információinak, az EXIF adatoknak, köztük a GPS helyének eltávolítását, valamint a veszteségmentes tömörítést és a banki szintű titkosítást.

  2

   

  WinZip PDF Express

  Nagy teljesítményű, többcélú PDF-alkalmazás, amely sokkal többet tud, mint egy egyszerű PDF-olvasó. Exportálhatunk PDF-et Word- vagy képfájlba, vagy létrehozhatunk PDF-et bármilyen dokumentumból. Az oldalakat újrarendezhetjük, törölhetjük vagy újakat hozhatunk létre, és könnyedén egyesíthetünk több dokumentumformátumot egyetlen PDF-be, amit aztán vízjellel láthatunk el, titkosíthatunk és megoszthatunk.

  3

   

  WinZip Secure Backup

  Nyugodtak lehetünk afelől, hogy ezzel az alkalmazással biztonságban tarthatjuk a legfontosabb adatainkat. Létrehozhatunk egyszerű, mégis hatékony biztonsági mentési rutinokat. A másolatot  tárolhatjuk helyben vagy a felhőben egy extra biztonsági rétegként. A WinZip segítségével a legfontosabb fájljaiok biztonságban lesznek, és könnyedénn visszaállíthatók.

  4

  WinZip Share Express

  Osszunk meg fájljokat könnyedén és biztonságosan. Ez a nagy teljesítményű megosztási eszköz a WinZip alkalmazásokban található, lehetővé téve a megosztást, tömörítést és titkosítást, mindezt egy egyszerű felületen. Könnyedén megoszthatunk fájlokat egy vagy több helyre, extra biztonsági rétegekkel körülvéve, beleértve a katonai szintű titkosítást és az időzített törlési képességeket.

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 11, Windows 10
  Processzor
  1 GHz vagy gyorsabb
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  235 MB
  Képernyő
  800x600
  Egyéb
  • .NET 4.5 vagy újabb
  • Böngésző
  Funkciók

  Hatékonyabb fájltömörítés a duplikált fájlok felismerésével Lehet, hogy nem is vesszük észre, de Zipx fájljai gyakran tartalmaznak duplikált fájlokat, ami növeli a zip fájl méretét. A WinZip átvizsgálja és kizárja a duplikált fájlokat, és inkább linkként tárolja őket, hogy helyet takarítson meg. A fájlok ugyanazok maradnak - de a Zipx fájljai kisebbek lesznek, mint valaha.

  Jobb Zipx tömörítés A WinZip hozzáadja a Zipx-hez a ZSTD tömörítési módszert. A ZSTD segítségével a WinZip számos fájltípust gyorsabban tud tömöríteni és dekompresszálni, miközben a DEFLATE és DEFLATE64 tömörítési módszereknél jobb tömörítési arányokat ér el.

  Fotók a felhőben A WinZip segítségével automatikusan rendszerezhetjük az összes fényképét év és hónap szerint. Mondjunk búcsút a fényképek keresése közbeni végtelen görgetésének - most minden eddiginél könnyebben tárolhatjuk, kezelhetijük és oszthatjuk meg a legfontosabb emlékeket.

  Zökkenőmentes integráció a Microsoft Teams-szel A WinZip vadonatúj Microsoft Teams integrációja révén mostantól Zip-fájlokat oszthatunk meg a kollégákkal a Microsoft Teamsben. Egyszerűen használjuk a WinZip azonnali üzenetküldési funkcióját, hogy könnyedén megoszthassa a zip-fájlokat a kiválasztott Microsoft Teams csatornán.

  Felhőfájlok automatikus mentése A WinZip mindig is megkönnyítette a felhőben tárolt fájlokkal való munkát, de mostantól teljesen új szintre emeli ezt. A WinZip 26 automatikusan elmenti a felhőalapú fájlokon végzett munkáját, így biztosítva, hogy soha ne veszítsuk el fontos munkákat.

  Hozzáférés és szerkesztés a mások által megosztott fájlokhoz Könnyen hozzáférhetünk a OneDrive és a Google Drive megosztott mappáihoz, hogy hatékonyabban dolgozhassunk a csapattal. Egyszerűen láthatjuk, hogy mely mappák tartoznak máshoz, és a WinZip lehetővé teszi a megosztott mappákban tárolt fájlok zipelését, kicsomagolását, titkosítását és visszafejtését.

  PDF-funkciók kombinálása A WinZip Pro lehetővé teszi az összes PDF-fájl egyesítését, még a WinZip átalakítások által létrehozott PDF-fájlokét is. Mostantól sokféle fájlt és képet egyetlen egyszerű lépésben egyetlen PDF-be egyesíthetünk.

  Több PDF-fájl egyetlen PDF-be történő egyesítése Használjuk a WinZip Pro vagy Enterprise programot a PDF fájlok egyesítéséhez. Több PDF-fájlt egyetlen PDF-fájllá alakíthatunk, amelyet elmenthetünk, zipelhetünk vagy megoszthatunk. Még a PDF-ek oldalainak sorrendjét is rendezhetjük, majd egyesíthetjük és védhetjük őket a WinZip PDF biztonsági funkcióival.

  Könnyű hozzáférés a Háttéreszközökhöz Használjuk a WinZip Pro vagy Enterprise programot a PDF-ek kombinálásához. Több PDF-fájlt egyetlen PDF-fájllá alakíthatunk, amelyet elmenthetünk, zipelhetünk vagy megoszthatunk. Még a PDF-ben lévő oldalak sorrendjét is rendezhetjük, majd a WinZip PDF biztonsági funkcióival kombinálhatjuk és védhetjük őket.

  Új és meglévő PDF-fájlok aláírása A WinZip Pro segítségével megvédhetjük a PDF-fájlokat az illetéktelen változtatásoktól. Minden típusú PDF támogatott - a küldöttektől kezdve a WinZip Pro segítségével PDF-be konvertált fájlokig. A WinZip banki szintű titkosítása által biztosított nyugalommal pillanatok alatt aláírhatjuk, titkosíthatjuk és elküldhetjük a fontos dokumentumokat.

  A Zip-fájlok tartalmának frissítése a forrásnak megfelelően Frissítsük a Zip-fájl tartalmát, hogy az megegyezzen az eredeti forrásmappa tartalmával. A zipelt dokumentumok állandóan változnak, és most kevesebb kattintással naprakészen tarthatjuk az összes zip-fájlt.

  Gyorsabb keresés a fájlokban Ne keressünk többé fájlokat rossz helyen. A WinZip új, beépített keresési funkciójával gyorsan megtalálhatjuk a helyben, a hálózaton vagy a felhőalapú tárhelyen tárolt fájlokat, még akkor is, ha nem emlékszünk arra, hogy hová tette őket.

  Tűzzük ki a kedvenceket a Fájlok ablaktáblára A kedvenc fájlok és mappák kitűzése és elérése a WinZip Fájlok sávjában. A Fájlok sávja már most is kényelmes módja a fájlok kezelésének, zipelésének és kicsomagolásának. Mostantól kedvenc helyi, hálózati és felhőalapú fájljait a Gyors hozzáférés szakaszhoz tűzhetjük, és egy gombnyomással elérhetjük őket.

  A Fájlok ablaktáblában támogatott Shell kiterjesztések Végezzünk Shell-bővítmény műveleteket közvetlenül a Fájlok ablaktáblából. A jobb Explorer-funkciók elérése olyan egyszerű, mint a Shell-kiterjesztések hozzáadása az Explorer kontextusmenüjéhez. Most, hogy a WinZip Fájlok sávja támogatja ezeket a bővítményeket, többé nem kell elhagynunk azt, hogy korábban csak az Explorerben elérhető műveleteket hajthasunk végre.

  Biztonsági mentési munkák létrehozása az Explorerből A WinZip Pro vagy Enterprise segítségével biztonsági mentési feladatokat hozhatunk létre az Explorer kontextusmenüjéből. Csak jelöljük ki a fájlokat a Windows Intézőben, válasszuk ki a WinZip feladat létrehozása parancsot, és válassza ki, hogy mikor és milyen gyakran fusson a feladat. A WinZip végigvezet a kiválasztott fájlok zippelésén és tárolásán, az opcionális értesítéseken és a megosztási funkciókon.

  Kezeljük hatékonyabban a fájlzsúfoltságot Állítsunk be ütemezést a WinZip tisztító eszközeinek, hogy megtalálják a számítógépen, a hálózaton vagy a felhőalapú tárolókban azokat a fájlokat, amelyeket egy ideje nem használtuk. Ezután döntsük el, hogy törölni, zipelni vagy áthelyezni szeretnénk őket. Az új Ignorálás opcióval akár azt is megakadályozhatjuk, hogy a nem kívánt fájlok megjelölésre kerüljenek. A WinZip Pro és Enterprise felhasználók pedig szűrőalapú tisztítóprogramokat hozhatnak létre.

  Javított Zip-fájl-teljesítmény a közvetlen hozzáféréssel A WinZip közvetlen hozzáférésével növelhetjük a felhőben tárolt Zip-fájlok teljesítményét, mivel a fájlnak csak a szükséges részeit töltjük le. Minél nagyobb a Zip-fájl, annál jobb lesz a teljesítmény. A Direct Access a háttérben még a Zip-fájl további részeit is letölti, és készenlétben tartja őket, miközben a kicsomagolandó vagy megtekintendő fájlokat kiválasztjuk.

  Könnyű váltás a Zip és a Zipx között Mostantól egy egyszerű szalagkapcsolóval válthatunk a Zip vagy Zipx fájl létrehozása között. Amikor pedig készen áll a mentésre, választhatunk a fájl Zip vagy Zipx formátumban történő mentése között.

  "Hozzáadás a Zip-hez" opció a WinZip fájlpanelén Könnyen hozzáadhatunk fájlokat a WinZip Fájlok ablaktáblájában megjelenő Zip-fájlokhoz. Egyszerűen húzzuk a fájlokat a WinZip Fájlok ablaktáblájában lévő Zip-fájlra, és máris hozzáadódik - csak úgy!

  Közvetlen hozzáférési technológia a gyorsabb megjelenítéshez és kicsomagoláshoz A WinZip közvetlen hozzáférési technológiája észrevehetően csökkenti a felhőben tárolt nagyméretű Zip-fájlok megjelenítéséhez és kicsomagolásához szükséges időt.

  Felszólítás a csomag kibontására megnyitáskor Mostantól bármely Zip-fájlt azonnal kicsomagolhatunk az Intézőben, vagy a WinZip Fájlok ablaktáblájából, a WinZip szalagról vagy a Fájl menüből. Könnyedén kicsomagolhatjuk a fájlokat abba a mappába, ahonnan származik, a Dokumentumok mappába vagy egy általunk kiválasztott mappába.

  Csomagolás felbontása a fájlpanel mappájába Egyetlen gombnyomással kicsomagolhatunk bármilyen fájlt a Fájlok ablaktábla kiválasztott mappájába.

  Gyorsabb indítási teljesítmény A jelentősen gyorsabb indítási időnek köszönhetően mostantól gyorsabban kezdhetünk munkához, és szigorúan az aktuális feladatra koncentrálhatunk.

  POSIX TAR támogatás A POSIX TAR fájlokat mostantól a frissített tömörítési formátumban nyithatjuk meg és csomagolhatjuk ki.

  Zip-fájlok cseréje a tartalmukkal Gyorsan és egyszerűen kicsomagolhatjuk a Zip-fájlok egy csoportját, és kicserélhetjük őket a natív fájljaikkal.

  Osztott Zip-fájl létrehozása az Intézőből Könnyen terjeszthetünk nagyméretű Zip-fájlokat anélkül, hogy aggódnunk kellene az időkorlátok vagy a sikertelen feltöltések/letöltések miatt. Ez a kényelmes funkció több részből álló zip-fájlt hoz létre a könnyebb terjesztés érdekében.

  MP3 tömörítés A továbbfejlesztett, veszteségmentes MP3 tömörítéssel több zenét tárolhatunk telefonon vagy felhőszolgáltatáson, illetve könnyebben oszthatunk meg lejátszási listákat. A WinZip a továbbfejlesztett Zipx formátumnak köszönhetően átlagosan 15-20%-kal tömöríti az MP3-fájlokat minőségromlás nélkül.

  Unzipelés bármit A tömörített fájltípusok legszélesebb választékából, köztük a Zip, Zipx, RAR, 7Zip, BZ2, LHA/LZH, VHD/VDMK, XZ és még sok más fájltípusból vonja ki a tartalmat. Titkosított fájlok kicsomagolásakor a WinZip automatikusan törli az összes ideiglenesen kicsomagolt másolatot, hogy megakadályozza a visszaéléseket.

  Zip fájlok bármilyen helyről Könnyen megtalálhatjuk a leggyakrabban használt fájlokat és mappákat a számítógépen, a hálózaton és a felhőkben a Gyakori mappákban, amelyek dinamikusan frissülnek.

  Eszközbarát kezelőfelület Az érintőtámogatásnak köszönhetően a WinZip teljesítménye bármely érintőképernyős eszközön vagy számítógépen kéznél van. A WinZip a 2 az 1-ben számítógépekhez optimalizált, automatikusan váltva az elrendezést attól függően, hogy tablet vagy notebook üzemmódban használjuk a rendszert.