WinZip Pro

  Corel WinZip Pro 19

  File-ok tömörítése, megosztása, védelme és mentése

  Árakhoz kattintson ide

  A WinZip Pro automatikus adatmentési funkciói segítenek az adatvesztés elkerülésében, így egy új szintre emelik tömörítést. Biztonsági mentést készíthetünk a desktopróbl, a dokumentumokról, a képekről és az e-mailekről, így soha nem fogunk elveszíteni semmit.

  Áttekintés

  Kényes anyagokkal kell dolgoznunk? A WinZip Pro AES kriptográfiai eszközével jelszóval védett zip file-okat is létrehozhatunk. A WinZip Pro számos innovatív megoldást kínál a megosztásra is, így nem kell a nagyméretű file-okat e-mailben továbbítanunk. Arra is van mód, hogy akár a Facebookra is feltöltsük a zip file-okat.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
  Egyéb
  • Internet Explorer 8 vagy újabb
  Funkciók

  Gyors és egyszerű tömörítés Egyszerűen kezelhető eszközeivel és drag-and-drop funkcióival a WinZip bármilyen file-t képes tömöríteni anélkül, hogy a file-ok közti kapcsolat vagy a könyvtárszerkezet sérülne. Készíthetünk akár önkicsomagoló file-okat is, mely olyan felhasználók esetében lehet ideális, akik nem rendelkeznek WinZip Próval.

  Formátumok A WinZip Pro az alábbi formátumokba képes tömöríteni: Zip, LHA és Zipx. Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy melyiket válasszuk, a WinZip Pro képes magától is kiválasztani a legalkalmasabbat a feladatra. A WinZip Pro ismeri a legelterjedtebb tömörítési eljárásokat, így szinte bármilyen tömörített file-t képes megnyitni.

  Előnézet és szerkesztés A WinZip Pro lehetővé teszi, hogy kicsomagolás nélkül is megtekinthessük vagy szerkeszthessük egy zip file tartalmát.

   

   

  Képtömörítés A digitális képeket és fotókat egyetlen kattintással tömöríthetjük 20-25%-kal anélkül, hogy a minőség és az adatok integritása romlana. Így gyorsabban továbbíthatjuk a képeket, és többet tárolhatunk el egy pendrive-on vagy optikai lemezen.

  Még több formátum A WinZip Pro nem csupán arra képes, hogy kicsomagoljon más alkalmazással tömörített file-okat. A Zip és a Zipx file-ok mellett belenézhetünk más tömörített file-ok ba is. A WinZip Pro arra is képes, hogy a más eljárással tömörített file-okat azonnal áttegye zipbe.

  64 bites engine A WinZip Pro vadonatúj 64 bites zip engine-t kapott. A WinZip Pro teljes egészében képes kihasználni a modern személyi számítógépek teljesítményét.

  E-mail egy kattintással A WinZip Pro file megosztó funkcióival a file-ok becsomagolása, titkosítása és megosztása megoldható a WinZipen belül, nincs szükség külső alkalmazásokra. A WinZip Pro számos e-mail és webmail szolgáltatást támogat, gyakorlatilag bármilyen e-mail címre küldhetünk zip file-okat.

   

   

  Hozzáférés a ZipSendhez A WinZip Pro közvetlen hozzáférést biztosít a ZipSend szolgáltatásaihoz, akár 2 giga byte méretű file-okat is továbbíthatunk, elkerülve a nagy méretű csatolt file-ok továbbításával járó nehezségeket.

  Gyors és egyszerű védelem Egy egyszerű lépésbebn hozhatunk létre jelszóval védett zip file-okat. A WinZip Pro erős AES kriptográfiával védi a bizalmas adatokat az illetéktelen hozzáféréstől. Akár arra is beállíthatunk szabályt, hogy a WinZip milyen erősségű jelszavakat fogadjon el.

  Automatikus mentés A WinZip Pro számos előre elkészített megoldást tartalmaz az adatok automatikus archíválására. A zip file-ok automatikus létrehozásával és frissítésével a WinZip megkímél minket a repetitív tömörítési feladatoktól. A WinZip egyetlen kattintással képes automatikusa tömöríteni és archíválni a leggyakoribb tartalmakat, mint például a Dokumentumok mappát, az Asztalt, a Windows 7 könyvtárait vagy az Outlookban tárolt leveleket.

  WinZip feladatvarázsló A WinZip Job Wizarddal saját szabályokat is létrehozhatunk az automatikus tömörítésre. Lépésről lépésre állíthatjuk be, hogy milyen file-okat és hogyan szeretnénk tömöríteni, illetve azt, hogy hova kerüljenek a kész zip file-ok. Azt is beállíthatjuk, hogy mikor fussanak le ezek a feladatok.

  Tárolási lehetőségek A WinZip Pro több megoldást is kínál az automatikusan tömörített file-ok tárolására. Az adatokat kiírhatjuk CD-re, DVD-re vagy Blu-ray lemezre, vagy elküldhetjük őket gyakorlatilag bármilyen e-mail címre. Arra is van lehetőség a WinZip beépített FTP kliensével, hogy a zip file-okat feltöltsük egy szervere. A WinZip Pro természetesen automatikusan e-mailes értesítést küld az elkészült feladatokról.