Corel VideoStudio Ultimate 2023

Professzionális videószerkesztés megfizethető áron

Készíts gyorsabban, könnyebben videókat! A Corel VideoStudio Ultimate X10 a 64 bites technológiával időt takarít meg, minden eddiginél gyorsabb renderelést biztosít, friss kreatív eszközökkel és az új FastFlick filmkészítési móddal, valamint az exkluzív minőségű, videószerkesztési eszközöket tartalmazó Special FX csomaggal.

ÁTTEKINTÉS

Árakhoz kattintson ide

A Corel VideoStudio Ultimate új szintre emeli az otthoni videószerkesztés minőségét.

Készíts gyorsabban, könnyebben videókat! A Corel VideoStudio Ultimate a 64 bites technológiával időt takarít meg, minden eddiginél gyorsabb renderelést biztosít, friss kreatív eszközökkel és az új FastFlick filmkészítési móddal, valamint az exkluzív minőségű, videószerkesztési eszközöket tartalmazó Special FX csomaggal.

A VideoStudio Ultimate minden olyan eszközt tartalmaz, amivel gyorsan és könnyedén szerkeszthetünk HD anyagokat, ráadásul számos bónusz szolgáltatást is találhatunk a csomagban, mint például videóstabilizációs eszközöket, képkorrekciós eljárásokat és broadcast minőségű feliratokat, animációkat és grafikákat. Akár mozis színvonalú hatásokat a lenyűgöző képi hatásokkal, hangeffektusokkal és átmenetekkel. Akár 3D-s filmet is készíthetünk! A vágás és a renderelés hihetetlen gyors az AVCHD technológiának köszönhetően. A kész videók megoszthatóak a YouTube-on, a Vimeo-n, Blu-ray-n, AVCHD lemezen, iPaden, és rengeteg más eszközön, illetve formátumban is.
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

RendszerWindows 11, Windows 10, Windows 8.x (64 bit)
ProcesszorIntel Core i3 vagy AMD A4 3,0 GHz
Memória4 GB
Tárhely10 GB
Képernyő1366x768
Egyéb
  • DXVA2 VLD, Vertex és Pixel Shader 2.0 kompatibilis videokártya
  • Windows 10 a HEVC (H.256) formátum támogatásához
  • 512 MB VRAM
  • Internet kapcsolat az aktiváláshoz

FUNKCIÓK

Instant projekt sablonok Időt és energiát spórolhatunk meg népszerű videós stílusok felhasználásával. Az Instant Templates funkció segítségével lemásolhatjuk a népszerű viral videók stílusát, és készíthetünk látványos postokat a közösségi oldalakra. A rendelkezésre álló sablonok és effektek módosításával egyedi és eredeti filmek alkotásában vehetünk részt.

Arc effektektek Az új Face Effects segítségével mindenki a legjobb formáját hozhatja a videókban. Egyszerű vezérlőkkel könnyedén kivilágosíthatjuk vagy kisimíthatjuk a bőrt, beállíthatjuk az arc szélességét és még a szem méretét is, hogy finomhangoljuk az arcvonásokat. Játsszunk ezekkel a szuper és népszerű szerkesztőeszközökkel, és állítsuk be manuálisan a szinteket attól függően, hogy mekkora hatást szeretnénk elérni. Könnyedén csiszolhatunk az életmódvideókon, készíthetünk csillogó Instagram- és TikTok-klipeket, vagy akár bolondos klipeket, amelyeket megoszthatunk a barátainkkal.

Hang vágópontok Hozzuk összhangba a hangot és a képet! Állítsunk be  vágópontokat a zenei klipeken manuálisan vagy automatikusan, és illesszük a videó idővonalát ezekhez a jelölésekhez, hogy beállítsuk az egyes klipek időtartamát, és a videót összhangba hozzuk az ütemekkel.

Animált AR matricák Adjunk vidám pillanatokat és hangulatot a következő projekthez az új animált AR matricákkal! Ezekkel az arckövető matricákkal bármit elérhetünk az arcok elfedésétől kezdve az érzelmek hangsúlyozásán át a játékos pillanatok megteremtéséig. Sőt, több arcra is lehet őket alkalmazni, és később is szerkeszteni lehet őket a pozíció és a méret tekintetében. Az AR matricákkal kihangsúlyozhatjuk a reakciókat és személyiséget adhatunk a gameplay és reakcióvideóknak, az online hívásoknak és más projekteknek. A VideoStudioban mind a statikus, mind az animált AR matricák továbbfejlesztettek, hogy könnyebb legyen felfedezni, kategorizálni és gyűjteményekbe rendezni őket.

Digitális fényelés A készülő filmek hangulatát és megjelenését beállíthatjuk a rendelkezésre álló, nagy teljesítményű színkorrekciós és módosító eszközökkel. Könnyedén beállíthatjuk a színeket, és módosíthatjuk a szaturációt és a fényességet egy adott színhez viszonyítva. Az egyes színeket HSL színmodell, görbék, hullámforma, LUT és egyéb szempontok szerint korrigálhatjuk.

Dinamikus osztott képernyő sablon készítés Az osztott képernyő funkció segítségével egy időben egyszerre több jelenetet is megjeleníthetünk a képernyőn. A rendelkezésre álló keretekkel és kulcskockák alkalmazásával saját sablonokat hozhatunk létre az osztott képernyőknek. A megjelenített videókhoz külön effektet, formát és egyéb paramétert rendelhetünk. A lehetőségek tárháza végtelen.

Beszédből szöveg Spóroljunk meg időt feliratok készítésénél, hiszen a videóban lévő beszédet egyszerűen szöveggé alakíthatjuk a feliratok egyszerű elkészítésére tervezett új eszközzel. A VideoStudio segítségével még a rögzített feliratokat is szerkeszthetjük, exportálhatjuk, majd importálhatjuk a Youtube-ra, a TikTok-ra vagy más platformokra. Az automatikus feliratozással leköthetjük a nézők figyelmét, ha a videóban lévő beszéd speciális szakkifejezéseket, termékneveket tartalmaz, vagy ha az eredeti narráció minősége nem tökéletes.

4K monitorok támogatása A VideoStudio felhasználói felülete kompatibilis az Ultra HD monitorokkal is. Nem csupán a felhasználói felület igazodik a korszerű igényekhez, de a video maszkolás, a feliratozás és az új kreatív tartalmak is.

GIF-készítő Fedezzük fel a GIF Creatort, amivel rögzíthetjük a videó egy részét, és konvertálhatjuk azt rövid, loopolt klippé GIF formátumban, hogy érzelmeket fejezzünk ki, megoszthassuk a csúcspontokat platformtól függetlenül. A GIF-ek a legjobb módja annak, hogy a legegyedibb képkockákat villámgyorsan bemutassuk.

Highlight Reel A Highlight Reel funkció segítségével bemutathatjuk egy kész film legjobb pillanatait. Egyszerre akár több fotót és videót is megnyithatunk, amikből a rendszer képes kiválasztani a legjobb pillanatokat, ráadásul mindezt a felhasznált zene ritmusához igazítva.

LUT profilok A több mint 20 új rendelkezésre álló LUT profillal könnyedén alkalmazhatunk mozis színeffekteket egy-egy projekten.

Rugalmas szerkesztés Egyszerre akár 10 különböző effektet is alkalmazhatunk egyetlen klipen! Az effektek beállításait akár az idővonalon is elvégezhetjük, így sokkal gyorsabban dolgozhatunk.

Osztott képernyős videók Az új Split Screen videó sablonokkal egyszerre és párhuzamosan több videót is megmutathatunk. Egyszerűen csak ragadjuk meg és dobjuk be az idővonalra a legjobb promó videóinkat vagy egy családi kirándulás emlékeit, és már kész is a látványos és profi kisfilm. Ha többet szeretnénk, arra is van lehetőség, hogy saját osztott képernyős sablonokat hozzunk létre a Template Creator felületén.

Többkamerás szerkesztés A Multi-Camera Editor-ral egy történet minden oldalát megmutathatjuk. Könnyedén szerkeszthetjük egyszerre több kamera által rögzített felvételek sorozatát. A felvételeket az Audio syncing-gel, jelölőkkel, vagy manuálisan hozhatjuk szinkronba. Egyszerre akár hat kamerával is dolgozhatunk.

Stop Motion animáció Csatlakoztassuk a kameránkat a számítógépünkhöz, és készítsünk stop animációt képkockáról képkockára. A jobb animációk kidolgozása érdekében külön támogatást kaptak a Canon és a Nikon kamerák, ráadásul a rögzítés beállításait automatizálhatjuk.

Kameramozgás átmenetek Nyissa meg a kreatív lehetőségek tárházát az új Camera Movements átmenetekkel, amelyek mozgási elmosódással teszik videólat látványossá. Utánozzuk le kedvenc filmjeink lenyűgöző átmeneteit, hozzunk létre olyan átmeneteket, amelyek összeolvasztják a jeleneteket, állítsuk be őket, hogy természetesebbnek vagy drámaibbnak tűnjenek - mi döntjük el, hogyan szeretnénk a legjobban hatásossá és filmszerűvé tenni a felvételeket.

Sáv átlátszóság Emeljük ki videónk legjobb pillanatait az új Track Transparency funkcióval, amivel könnyedén szabályozhatjuk a sávok átlátszóságát, így egyszerre több klipet is megmutathatunk. Szabályozhatjuk az előtűnés és az elhalványodás mértékét, és kontrollálhatjuk az egymásra helyezett rétegek megjelenését.

Módosítható mozgás Beállíthatjuk a grafikai elemek, feliratok, objektumok és videók mozgását. Tökéletes módszer arra az esetre, ha dinamikus videókat szeretnénk készíteni kép-a-képben hatás segítségével. A létrehozott mozdulatsorozatok elmenthetők későbbi használatra is.

Szűrők és effektusok Több száz effekt, animált felirat és átmenet áll a rendelkezésünkre a tökéletes látvány kialakítása érdekében. Kép-a-képben effekteket, átfedéseket és látványos hatásokat érhetünk el a rendelkezésreálló effektusokkal és szűrőkkel.

NewBlue Video Essentials V Professzionális szintű eredményeket érhetünk el minimális erőfeszítés mellett a NewBlue effektparkjával. Több más mellett selective focus, háttérgenerátor, selective color, éa profi színkorrektor effekt áll rendelkezésünkre.

Motion Tracking Jelöljünk ki mozgó objektumokat a képen, és kössük őket más elemekhez, mint például szöveg vagy grafika. Gondolatbuborékot rajzolhatunk egy sétáló alak feje fölé, de kikockázhatunk mozgó arcokat, vagy rendszámtáblákat is.

Észrevétlen átmenetek Az egyes jelenetek közötti átmenetekkel (scrollozás, nagyítás, suhanás, stb.) dinamikussá és izgalmassá tehetjük a készülő filmünket. A hasonló színek és objektumok egymáshoz igazításával művészi hatásokat érhetünk el. Számos előre elkészített átmenet közül választhatunk, de mi magunk is létrehozhatunk újakat.

Morph átmenet A Morph átmenet segítségével úgy fűzhetünk összes egy-egy felvételt, hogy az átmenet szinte észrevétlen lesz. Csak jelöljük ki a megfelelő alakzatokat, a többit pedig bízzuk a VideoStudio-ra.

Zöld vászon / chroma key A Green Screen effekttel meghatározhatjuk, hogy hogyan jelenjenek meg a zöld vászon előtti objektumok. A videó maszkolással pedig könnyedén lecserélhetünk egy adott hátteret egy másikra.

Arc indexelés Takarítsunk meg időt és egyszerűsítsük le a szerkesztési folyamatot arcindexeléssel, amely arcfelismerés segítségével elemzi a videót, hogy automatikusan azonosítsa a videóban szereplő személyeket. Ezzel a funkcióval nem kell több órányi videótartalomban manuálisan keresgélni, hogy kiválasszuk a konkrét személyeket tartalmazó jeleneteket - az Arcindexálás ezt gyorsan és egyszerűen elvégzi helyettünk.

Videók exportálása transzparens háttérrel Az általunk készített grafikákat, feliratokat és animációkat háttér nélkül is exportálhatjuk az új alfa csatorna használatával. Az ilyen videókat .MOV formátumú fájlként használhatjuk az alfa csatornával együtt.

Lencsekorrekciós eszközök Távolítsuk el a széles látószögű és az akciókamerákkal rögzített felvételekről az esetleges torzulásokat és halszem effektusokat. A GoPro kamerák számára saját beállítások állnak a rendelkezésre, amiket a jobb eredmény érdekében tovább finomíthatunk a beállítások módosításával.

Slow és fast motion Játsszunk egy kicsit a sebességgel a Time Remapping eszköz segítségével, és kedvünk szerint gyorsítsuk vagy lassítsuk a felvételeket. Arra is van mód, hogy kimerevítsük a képet egy-egy látványosabb pillanatnál, sőt megismételhetünk jeleneteket is.

Minden ismert formátum A VideoStudio gyakorlatilag bármilyen formátumot képes megnyitni. A kamerákon, mobiltelefonokon tárolt felvételek is minden gond nélkül megnyithatóak és szerkeszthetőek.

Okos proxy szerkesztés Akkor se fog fájni a fejünk, ha nagy méretű és nagy felbontású felvételekkel kell dolgoznunk. A Smart Proxy technológiának köszönhetően a szerkesztéshez az eredeti fájlok alacsonyabb felbontású verzióját bocsájtja a rendelkezésünkre a VideoStudio, de a végeredmény természetesen az eredeti minőségben fog tündökölni.

Normalizálás A különböző forrásokból érkező hanganyagok hangerejét egységes szintre hozhatjuk a Normalize funkcióval, így jelentősen egyszerűbbé válik a kiegyensúlyozott mixek létrehozása.

Felirat effektek Az új felirat effektekkel egyedivé és lenyűgözővé tehetjük az animált szövegeket. A Parallax címek a sebességet kihasználva húzós hatást hoz létre a szöveg és a karakterek esetében. A Kinetikus címek változó sebességet alkalmaznak gyorsulással a szövegre, hogy változatos animációkat hozhassunk létre.

Tisztább hangzás A tökéletes hangzás érdekében hozzuk egyensúlyba a párbeszédet, a narrációt és a háttérzajt. Az új Audio Ducking eszközzel a VideoStudio Ultimate arra is képes, hogy elkülönítse a narrációt a háttérzajtól, és arra, hogy az utóbbit halkabbra vegye. A Ducking Level és a Sensitivity opciókkal tovább finomíthatjuk a végleges hangzást.

Jogdíjmentes zenei könyvtár A ScoreFitter zenei könyvtáron keresztül több száz szabadon felhasználható hanganyaghoz férhetünk hozzá. Csak dobjuk be a felhasználni kívánt zenét az idővonalra, a hossza automatikusan igazodni fog a videóéhoz.

Szerkesztés A VideoStudio Ultimate minden olyan eszközt biztosít, amik a HD videók szerkesztéséhez kellhetnek. A szoftver szinte bármilyen kamerát képes felismerni, fejlett képkorrekciós eljárásokkal rendelkezik, az effekteket pedig real-time is megtekinthetjük a vágás során.

Sablonkönyvtár Egy sablont közvetlenül a könyvtárból is ráhúzhatunk az idővonalra, így azonnal munkához láthatunk, de akár készíthetünk saját sablonokat is.

Korrekciók egyetlen kattintással A rendelkezésre álló szűrőkkel feljavíthatjuk a felvételek színeit. A beállítások finomításához és a megkívánt megjelenés kialakításához külön panel áll a rendelkezésünkre.

360 fokos videók szerkesztése Tegyünk egy kört a 360 fokos videók szerkesztésére szolgáló eszközkészlettel, amivel gond nélkül szerkeszthetjük az ilyen technológiával készült anyagokat. Még arra is lehetőség van, hogy exportálás előtt megnézzük a kész videókat egy speciális lejátszóban.

360 fokos videók konvertálása A 360 fokos videókat a megfelelő szög beállítása után átkonvertálhatjuk sztenderd videó formátumba is, így lejátszhatjuk őket TV-n vagy megnyithatjuk hagyományos videó lejátszó szoftverben is.

360 fokos videók exportálása A kész videókat exportálhatjuk VR headsetek részére is, de feltölthetjük őket a YouTube-ra, a Facebookra és a Vimeo 360-ra is.

Megosztás A videókat közvetlenül a VideoStudio-ból is feltölthetjük a YouTube-ra, a Facebookra, a Vimeo-ra és a Flickrre.

DVD írás A rendelkezésre álló sablonokkal komplett DVD-ket szerkeszthetünk, fejezetekkel és menükkel. A fejezetek elválasztására szolgáló pontokat közvetlenül az idővonalon is elhelyezhetjük.

Mobilkészülékek támogatása A filmeket feltölthetjük iOS és Android kompatibilis eszközökre, de akár konzolokra is. Egyaránt támogatott a vertikális és a horizontális videók exportálása.

Képernyő rögzítés Egy könnyen kezelhető felhasználói felületen keresztül rögzíthetünk bármilyen, a monitorunkon megjelenő tartalmat, például prezentációkat, oktatóanyagokat, vagy termékbemutatókat.

FastFlick Movie Maker Az új FastFlick funkció segítségével három lépés alatt készíthetünk csodálatos minőségű filmeket és diavetítéseket, amiket megoszthatunk akár a Facebookon, a YouTube-on, a Flickren, vagy a Vimeo-n.

VideoStudio MyDVD Egy egyszerűbb módja a DVD-k, AVCHD-k és Blu-ray lemezek készítésének. Több mint 100 előre elkészített sablon áll a rendelkezésünkre menükkel, almenükkel és chapterekkel ahhoz, hogy professzionális megjelenésű tartalmakat készíthessünk.

NewBlue Titler Pro 5 Gyakoroljunk teljes kontrollt a feliratok kezelése felett, és hozzunk létre velük hatásos megjelenésű videókat.

Boris Title Studio Professzionális megjelenésű, a hírműsorokból ismerős feliratokat és kiváló minőségű animációkat hozhatunk létre a Boris Title Studio-val. Pontosan meghatározhatjuk a 2D-s és a 3D-s feliratok megjelenését és stílusát.

ProDAD videó átfedések Több mint 400 csodálatos átfedés effektus áll a rendelkezésünkre az átmenetek és az egyéb hatások létrehozásához. A proDAD Adorage csomagban mindenre találunk megoldást.

Effekt csomagok Az előbb felsoroltak mellett az alábbi csomagokat is megtaláljuk a VideoStudio Ultimate-ben: NewBlue FX Video Essentials VII, proDAD Mercalli SE, Boris Graffiti 7 Titles, NewBlue FX Essentials IV, proDAD VitaScene LE, proDAD Handscript Animation, NewBlue FX Motion Effects, NewBlue FX ColorFast, ProDAD RotoPen és NewBlue Background Generator.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram