VideoStudio Pro

  Corel VideoStudio Pro 2022

  A díjnyertes videószerkesztő szoftver
  VideoStudio Pro

  Árakhoz kattintson ide

  A Corel VideoStudio Pro minden olyan eszközt és technikát tartalmaz, ami az otthoni videók szerkesztéséhez kell.

  Áttekintés

  Készíts gyorsabban, könnyebben videókat! A Corel VideoStudio Pro a 64 bites technológiával időt takarít meg, minden eddiginél gyorsabb renderelést biztosít, friss kreatív eszközökkel és az új FastFlick filmkészítési móddal.

  A VideoStudio Pro minden olyan eszközt tartalmaz, amivel gyorsan és könnyedén szerkeszthetünk HD anyagokat, ráadásul számos bónusz szolgáltatást is találhatunk csomagban, mint például videóstabilizációs eszközöket, képkorrekciós eljárásokat és broadcast minőségű feliratokat, animációkat és grafikákat. Akár mozis színvonalú hatásokat a lenyűgöző képi hatásokkal, hangeffektusokkal és átmenetekkel. Akár 3D-s filmet is készíthetünk! A vágás és a renderelés hihetetlen gyors az AVCHD technológiának köszönhetően. A kész videók megoszthatóak a YouTube-on, a Vimeo-n, Blu-ray-n, AVCHD lemezen, iPaden, és rengeteg más eszközön, illetve formátumban is.

   

   
  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 11, Windows 10, Windows 8 (64 bit)
  Processzor
  Intel Core i3 vagy AMD A4 3,0 GHz
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  10 GB
  Képernyő
  1366x768
  Egyéb
  • DXVA2 VLD, Vertex és Pixel Shader 2.0 kompatibilis videokártya
  • Windows 10 a HEVC (H.256) formátum támogatásához
  • 512 MB VRAM
  • Internet kapcsolat az aktiváláshoz
  Funkciók

   

  Instant projekt sablonok Időt és energiát spórolhatunk meg népszerű videós stílusok felhasználásával. Az Instant Templates funkció segítségével lemásolhatjuk a népszerű viral videók stílusát, és készíthetünk látványos postokat a közösségi oldalakra. A rendelkezésre álló sablonok és effektek módosításával egyedi és eredeti filmek alkotásában vehetünk részt.

  Arc effektektek Az új Face Effects segítségével mindenki a legjobb formáját hozhatja a videókban. Egyszerű vezérlőkkel könnyedén kivilágosíthatjuk vagy kisimíthatjuk a bőrt, beállíthatjuk az arc szélességét és még a szem méretét is, hogy finomhangoljuk az arcvonásokat. Játsszunk ezekkel a szuper és népszerű szerkesztőeszközökkel, és állítsuk be manuálisan a szinteket attól függően, hogy mekkora hatást szeretnénk elérni. Könnyedén csiszolhatunk az életmódvideókon, készíthetünk csillogó Instagram- és TikTok-klipeket, vagy akár bolondos klipeket, amelyeket megoszthatunk a barátainkkal.

  Animált AR matricák Adjunk vidám pillanatokat és hangulatot a következő projekthez az új animált AR matricákkal! Ezekkel az arckövető matricákkal bármit elérhetünk az arcok elfedésétől kezdve az érzelmek hangsúlyozásán át a játékos pillanatok megteremtéséig. Sőt, több arcra is lehet őket alkalmazni, és később is szerkeszteni lehet őket a pozíció és a méret tekintetében. Az AR matricákkal kihangsúlyozhatjuk a reakciókat és személyiséget adhatunk a gameplay és reakcióvideóknak, az online hívásoknak és más projekteknek. A VideoStudioban mind a statikus, mind az animált AR matricák továbbfejlesztettek, hogy könnyebb legyen felfedezni, kategorizálni és gyűjteményekbe rendezni őket.

  Észrevétlen átmenetek Az egyes jelenetek közötti átmenetekkel (scrollozás, nagyítás, suhanás, stb.) dinamikussá és izgalmassá tehetjük a készülő filmünket. A hasonló színek és objektumok egymáshoz igazításával művészi hatásokat érhetünk el. Számos előre elkészített átmenet közül választhatunk, de mi magunk is létrehozhatunk újakat.

  Osztott képernyős videók Az új Split Screen videó sablonokkal egyszerre és párhuzamosan több videót is megmutathatunk. Egyszerűen csak ragadjuk meg és dobjuk be az idővonalra a legjobb promó videóinkat vagy egy családi kirándulás emlékeit, és már kész is a látványos és profi kisfilm. Ha többet szeretnénk, arra is van lehetőség, hogy saját osztott képernyős sablonokat hozzunk létre a Template Creator felületén.

  Többkamerás szerkesztés A Multi-Camera Editor-ral egy történet minden oldalát megmutathatjuk. Könnyedén szerkeszthetjük egyszerre több kamera által rögzített felvételek sorozatát. A felvételeket az Audio syncing-gel, jelölőkkel, vagy manuálisan hozhatjuk szinkronba. Egyszerre akár négy kamerával is dolgozhatunk.

  4K monitorok támogatása A VideoStudio felhasználói felülete kompatibilis az Ultra HD monitorokkal is. Nem csupán a felhasználói felület igazodik a korszerű igényekhez, de a video maszkolás, a feliratozás és az új kreatív tartalmak is.

  Highlight Reel A Highlight Reel funkció segítségével bemutathatjuk egy kész film legjobb pillanatait. Egyszerre akár több fotót és videót is megnyithatunk, amikből a rendszer képes kiválasztani a legjobb pillanatokat, ráadásul mindezt a felhasznált zene ritmusához igazítva.

   

   

  LUT profilok A több mint 20 új rendelkezésre álló LUT profillal könnyedén alkalmazhatunk mozis színeffekteket egy-egy projekten.

  Beszédből szöveg Spóroljunk meg időt feliratok készítésénél, hiszen a videóban lévő beszédet egyszerűen szöveggé alakíthatjuk a feliratok egyszerű elkészítésére tervezett új eszközzel. A VideoStudio segítségével még a rögzített feliratokat is szerkeszthetjük, exportálhatjuk, majd importálhatjuk a Youtube-ra, a TikTok-ra vagy más platformokra. Az automatikus feliratozással leköthetjük a nézők figyelmét, ha a videóban lévő beszéd speciális szakkifejezéseket, termékneveket tartalmaz, vagy ha az eredeti narráció minősége nem tökéletes.

  Rugalmas szerkesztés Egyszerre akár 10 különböző effektet is alkalmazhatunk egyetlen klipen! Az effektek beállításait akár az idővonalon is elvégezhetjük, így sokkal gyorsabban dolgozhatunk.

  Stop Motion animáció Csatlakoztassuk a kameránkat a számítógépünkhöz, és készítsünk stop animációt képkockáról képkockára. A jobb animációk kidolgozása érdekében külön támogatást kaptak a Canon és a Nikon kamerák, ráadásul a rögzítés beállításait automatizálhatjuk.

  Sáv átlátszóság Emeljük ki videónk legjobb pillanatait az új Track Transparency funkcióval, amivel könnyedén szabályozhatjuk a sávok átlátszóságát, így egyszerre több klipet is megmutathatunk. Szabályozhatjuk az előtűnés és az elhalványodás mértékét, és kontrollálhatjuk az egymásra helyezett rétegek megjelenését.

  Módosítható mozgás Beállíthatjuk a grafikai elemek, feliratok, objektumok és videók mozgását. Tökéletes módszer arra az esetre, ha dinamikus videókat szeretnénk készíteni kép-a-képben hatás segítségével. A létrehozott mozdulatsorozatok elmenthetők későbbi használatra is.

  GIF-készítő Fedezzük fel a GIF Creatort, amivel rögzíthetjük a videó egy részét, és konvertálhatjuk azt rövid, loopolt klippé GIF formátumban, hogy érzelmeket fejezzünk ki, megoszthassuk a csúcspontokat platformtól függetlenül. A GIF-ek a legjobb módja annak, hogy a legegyedibb képkockákat villámgyorsan bemutassuk.
   

  Szűrők és effektusok Több száz effekt, animált felirat és átmenet áll a rendelkezésünkre a tökéletes látvány kialakítása érdekében. Kép-a-képben effekteket, átfedéseket és látványos hatásokat érhetünk el a rendelkezésre álló effektusokkal és szűrőkkel.

  Motion Tracking Jelöljünk ki mozgó objektumokat a képen, és kössük őket más elemekhez, mint például szöveg vagy grafika. Gondolatbuborékot rajzolhatunk egy sétáló alak feje fölé, de kikockázhatunk mozgó arcokat, vagy rendszámtáblákat is.

  Zöld vászon / chroma key A Green Screen effekttel meghatározhatjuk, hogy hogyan jelenjenek meg a zöld vászon előtti objektumok. A videómaszkolással pedig könnyedén lecserélhetünk egy adott hátteret egy másikra.

  Lencsekorrekciós eszközök Távolítsuk el a széles látószögű és az akciókamerákkal rögzített felvételekről az esetleges torzulásokat és halszem effektusokat. A GoPro kamerák számára saját beállítások állnak a rendelkezésre, amiket a jobb eredmény érdekében tovább finomíthatunk a beállítások módosításával.

  Slow és fast motion Játsszunk egy kicsit a sebességgel a Time Remapping eszköz segítségével, és kedvünk szerint gyorsítsuk vagy lassítsuk a felvételeket. Arra is van mód, hogy kimerevítsük a képet egy-egy látványosabb pillanatnál, sőt megismételhetünk jeleneteket is.

  Morph átmenet A Morph átmenet segítségével úgy fűzhetünk összes egy-egy felvételt, hogy az átmenet szinte észrevétlen lesz. Csak jelöljük ki a megfelelő alakzatokat, a többit pedig bízzuk a VideoStudio-ra.

   

   

  Minden ismert formátum A VideoStudio Pro gyakorlatilag bármilyen formátumot képes megnyitni. A kamerákon, mobiltelefonokon tárolt felvételek is minden gond nélkül megnyithatóak és szerkeszthetőek.

  Kameramozgás átmenetek Nyissa meg a kreatív lehetőségek tárházát az új Camera Movements átmenetekkel, amelyek mozgási elmosódással teszik videólat látványossá. Utánozzuk le kedvenc filmjeink lenyűgöző átmeneteit, hozzunk létre olyan átmeneteket, amelyek összeolvasztják a jeleneteket, állítsuk be őket, hogy természetesebbnek vagy drámaibbnak tűnjenek - mi döntjük el, hogyan szeretnénk a legjobban hatásossá és filmszerűvé tenni a felvételeket.

  Videók exportálása transzparens háttérrel Az általunk készített grafikákat, feliratokat és animációkat háttér nélkül is exportálhatjuk az új alfa csatorna használatával. Az ilyen videókat .MOV formátumú fájlként használhatjuk az alfa csatornával együtt.

  Okos proxy szerkesztés Akkor se fog fájni a fejünk, ha nagy méretű és nagy felbontású felvételekkel kell dolgoznunk. A Smart Proxy technológiának köszönhetően a szerkesztéshez az eredeti fájlok alacsonyabb felbontású verzióját bocsájtja a rendelkezésünkre a VideoStudio Pro, de a végeredmény természetesen az eredeti minőségben fog tündökölni.

  Normalizálás A különböző forrásokból érkező hanganyagok hangerejét egységes szintre hozhatjuk a Normalize funkcióval, így jelentősen egyszerűbbé válik a kiegyensúlyozott mixek létrehozása.

  Tisztább hangzás A tökéletes hangzás érdekében hozzuk egyensúlyba a párbeszédet, a narrációt és a háttérzajt. Az új Audio Ducking eszközzel a VideoStudio Pro arra is képes, hogy elkülönítse a narrációt a háttérzajtól, és arra, hogy az utóbbit halkabbra vegye. A Ducking Level és a Sensitivity opciókkal tovább finomíthatjuk a végleges hangzást.

  Jogdíjmentes zenei könyvtár A ScoreFitter zenei könyvtáron keresztül több száz szabadon felhasználható hanganyaghoz férhetünk hozzá. Csak dobjuk be a felhasználni kívánt zenét az idővonalra, a hossza automatikusan igazodni fog a videóéhoz.

  Szerkesztés A VideoStudio Pro minden olyan eszközt biztosít, amik a HD videók szerkesztéséhez kellhetnek. A szoftver szinte bármilyen kamerát képes felismerni, fejlett képkorrekciós eljárásokkal rendelkezik, az effekteket pedig real-time is megtekinthetjük a vágás során.

  Sablonkönyvtár Egy sablont közvetlenül a könyvtárból is ráhúzhatunk az idővonalra, így azonnal munkához láthatunk, de akár készíthetünk saját sablonokat is.

  Korrekciók egyetlen kattintással A rendelkezésre álló szűrőkkel feljavíthatjuk a felvételek színeit. A beállítások finomításához és a megkívánt megjelenés kialakításához külön panel áll a rendelkezésünkre.

  360 fokos videók szerkesztése Tegyünk egy kört a 360 fokos videók szerkesztésére szolgáló eszközkészlettel, amivel gond nélkül szerkeszthetjük az ilyen technológiával készült anyagokat. Még arra is lehetőség van, hogy exportálás előtt megnézzük a kész videókat egy speciális lejátszóban.

  360 fokos videók konvertálása A 360 fokos videókat a megfelelő szög beállítása után átkonvertálhatjuk sztenderd videó formátumba is, így lejátszhatjuk őket TV-n vagy megnyithatjuk hagyományos videó lejátszó szoftverben is.

  360 fokos videók exportálása A kész videókat exportálhatjuk VR headsetek részére is, de feltölthetjük őket a YouTube-ra, a Facebookra és a Vimeo 360-ra is.

  Megosztás A videókat közvetlenül a VideoStudio Pro-ból is feltölthetjük a YouTube-ra, a Facebookra, a Vimeo-ra és a Flickrre.

  DVD írás A rendelkezésre álló sablonokkal komplett DVD-ket szerkeszthetünk, fejezetekkel és menükkel. A fejezetek elválasztására szolgáló pontokat közvetlenül az idővonalon is elhelyezhetjük.

  Mobilkészülékek támogatása A filmeket feltölthetjük iOS és Android kompatibilis eszközökre, de akár konzolokra is. Egyaránt támogatott a vertikális és a horizontális videók exportálása.

  Képernyő rögzítés Egy könnyen kezelhető felhasználói felületen keresztül rögzíthetünk bármilyen, a monitorunkon megjelenő tartalmat, például prezentációkat, oktatóanyagokat, vagy termékbemutatókat.

  FastFlick Movie Maker Az új FastFlick funkció segítségével három lépés alatt készíthetünk csodálatos minőségű filmeket és diavetítéseket, amiket megoszthatunk akár a Facebookon, a YouTube-on, a Flickren, vagy a Vimeo-n.

  VideoStudio MyDVD Egy egyszerűbb módja a DVD-k, AVCHD-k és Blu-ray lemezek készítésének. Több mint 100 előre elkészített sablon áll a rendelkezésünkre menükkel, almenükkel és chapterekkel ahhoz, hogy professzionális megjelenésű tartalmakat készíthessünk.

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!