Pinnacle Studio Ultimate

  Corel Pinnacle Studio Ultimate 26

  A végső határ a videószerkesztésben
  Pinnacle Studio Ultimate

  Árakhoz kattintson ide

  Dolgozzunk bármilyen stílusban, bármilyen projekten a Pinnacle Studio Ultimate videószerkesztő szoftver erejére és kreativitására mindig számíthatunk. A professzionális végeredmény elérésében segít a precíz szerkesztés, a 4K-s formátumok kezelése, a 3D-s technológiák támogatása, és a kifinomult hangszerkesztő eszközpark.

  Áttekintés

  Lenyűgöző animációs filmeket készíthetünk az új Stop Motion Animation funkcióval. Olyan felvételekkel is dolgozhatunk, melyeket egyszerre hat kamerával rögzítettek, az új Motion Tracking-gel pedig szinkronba hozhatjuk a feliratok, az animációk és a filmen megjelenő alakok mozgását. Lehetőség van 360 fokos videók készítésére, és több mint 2000 különböző effektus, feliratozás és átmenet áll a kreativitásunk kibontakoztatására. A Live Screen Capture-rel könnyedén rögzíthetjük a képernyőn megjelenő tartalmakat és a mikrofonunk által rögzített hangokat, beleértve természetesen a szoftverekét is. A kész videókat feltölthetjük különböző közösségi oldalakra és népszerű mobileszközökre, de akár DVD-re is kiírhatjuk.

   

   
   
  • Szerkesztés végtelen számú videósávon
  • 8K importálás
  • Fejlett fényelési funkciók
  • Multi-kamera szerkesztés hat kamerával
  • Több mint 100 MyDVD menü sablon
  • Keyframe kontroll
  • Motion tracking mozaik blurrel
  • Keverési módok
  • Fejlett hangszerkesztő funkciók
  • Kötegelt feladat végrehajtás
  • Videó maszkolás
  • Smart Object Tracking
  • 4K videószerkesztés
  • 360 fokos videók szerkesztése
  • Alfa csatorna exportálás
  • 10 napig tartó ingyenes hozzáférés a StudioBacklot-hoz az első felhasználók számára, amely tartalmazza az oktatást és a jogdíjmentes tartalmakat.
   Rendszerkövetelmények
   Windows
   Rendszer
   Windows 11, Windows 10 (64 bit)
   Processzor
   Intel Core i3 vagy AMD A4 3.0 GHz
   Memória
   4 GB
   Tárhely
   10 GB
   Képernyő
   1024x768
   Egyéb
   • DirectX kompatibilis videókártya legalább 256 MB RAM-mal és Pixel Shader 3.0 támogatással
   • DirectX 9 kompatibilis hangkártya
   • DVD meghajtó DVD és AVCHD lemezek írásához
   Funkciók

   Smart Objects követés A Smart Object Tracking funkcióval rengeteg időt takaríthatunk meg és jóval hatékonyabban szerkeszthetünk, mint a hagyományos eszközökkel, hisz intelligens, alakzat-tudatos mozgáskövetést biztosít a gyakori objektumokra alkalmazott maszkok számára. Nem kell minden egyes képkockához külön maszkot létrehozni, mivel az intelligens technológia automatizálja a folyamatot azáltal, hogy felismeri az eredeti maszkolt objektumot, és követi azt a kiválasztott epizódban.

   Keverési módok A Blend Modes használatával szabadon eldönthetjük, hogy hogyan keveredjenek egymással az idővonalra felpakolt klipek. Minden egyes Blend mód más és más képletet használ a színek és a fények kombinálásához, így elképesztően változatos eredményeket érhetünk el. A Blend Modes fokozza a kreativitást, és művészi hatásokkal gazdagítja a képi megjelenést.

    

    

   Osztott képernyős videók A Split Screen videó funkcióval egyszerre több videó streamet is elhelyezhetünk a képen. Egyszerű ragadd meg és vidd módszerrel készíthetünk hatásos promóciós videókat, vagy kisfilmeket egy-egy eseményről.

   Digitális fényelés Az új nagy teljesítményű fényelési eszközökkel kedvünk szerint alakíthatjuk a filmek tónusát és hangulatát. Az eszköztár részét képzi a színkorrekció, a színtárcsa, a LUT, a hullámforma scope, és több más hasznos funkció. A precíz beállítási lehetőségek garantálják, hogy kedvünk szerint hangoljuk a képek megjelenését a napfényestől a jeges tájig. Arra is lehetőségünk van, hogy két különböző bevilágítású jelenetet egymáshoz hangoljunk. A kreatív lehetőségek tárháza és a beállítások kombinálása végtelen a Pinnacle Studio-ban.

    

   Széles látószögű lencse korrekció Gyorsan korrigálhatjuk a széles látószögű lencsék által okozott torzulásokat, és professzionális megjelenésű videókat készíthetünk. Kiegyenesíthetjük a horizontot és olyan jeleneteket hozhatunk létre, amik illeszkednek a film többi részéhez.

   Mentés sablonként A kész munkáinkat sablonként is elmenthetjük, így jóval gyorsabb lehet a jövőbeli projektek elkészítése. Amikor elkészültünk egy projekttel a File menü Save Movie as Template parancsával arra is lehetőségünk van, hogy helyettesítőkkel pótoljuk a projektbe illesztett anyagokat.

   Motion Tracking A Motion Tracking a tökéletes eszköz, ha a fókuszba szeretnénk helyezni a film bizonyos szereplőit vagy elemeit. Egy sportoló mellé például feliratokat vagy grafikákat rendelhetünk, amik együtt mozognak vele. Jelöljük ki a követésre szánt elemet, kövessük le a mozgását, és adjuk hozzá a kiválasztott feliratot vagy képet. Arra is van mód, hogy a jogilag érzékeny részeket (arcokat, logókat, stb.) kikockázzuk.

   Klipek csoportosítása és beágyazása Sokkal hatékonyabban dolgozhatunk az új Nest funkcióval, amivel könnyedén csoportosíthatjuk a klipeket az idővonalon.

   Színbeállítások másolása A Color Grading funkcióval módosíthatjuk a kép színeit, hangulatait és megjelenését. Ha elégedettek vagyunk a beállításokkal, akkor azokat akár át is másolhatjuk egyik klipről a másikra.

   Maszkolás A kreatív lehetőségek végtelen tárháza nyílik meg a Video Masks funkcióval, amivel alakzatokba rendezhetjük a videókat, eltávolíthatunk nem kívánatos elemeket a képből, szövegeket hozhatunk létre, és sok minden mást!

   360 fokos videók kimerevítése A Freeze Frame funkciót alkalmazhatjuk 360 fokos videókon is.

   Morph átmenetek Folyamatos áttűnéseket hozhatunk létre a klipek között a Pinnacle Studio Ultimate átmenet effektjeivel.  Az átmenetet létrehozhatjuk egy szimpla kép, alakzat vagy egy teljes jelenet alapján, és szinte észrevehetetlenné tehetjük azt, hogy hol kezdődik és hol ér véget.

   NewBlue Bonus effektusok és Video és Audio Essentials A csomagban megkapjuk a piacvezető NewBlue több mint 80 plug-inját, melyekhez több mint 1000 gyári beállítás tartozik. Képstabilizálót, kreatív effektusokat, DSP effekteket, izgalmas átmeneteket és sok minden mást találunk a készletben.

   Prémium effektek Elképesztően kreatív és korrekciós készlettel rendelkezik a Pinnacle Studio a NewBlueFX-szal kötött együttműködés révén. A csomag része mostantól a NewBlue Video Essentials I is, amivel még magasabb szintre emelhetjük az elkészített filmek színvonalát.

   XAVCS támogatás Támogatott a videokamerák kedvelt új formátuma az MP4-AV/H.264 alapú XAVCS is, mellyel akár a 3840x2160-as felbontású 4K videók is kezelhetővé válnak. Emellett támogatottak még az olyan népszerű formátumok is, mint a DVCPRO HD, az MXF vagy a VFR.

   360 fokos videók szerkesztése A legújabb trendeknek megfelelően a Pinnacle Studio Ultimate támogatja a 360 fokos videók szerkesztését. Feliratokkal és előre meghatározott útvonallal láthatjuk el az ilyen videókat, és arra is van mód, hogy hagyományos formátumúvá alakítsuk őket.

    

    

   3D-s feliratozó Rugalmasan alakítható 3D-s feliratokkal láthatjuk el a videóinkat. A professzionális megjelenésű és látványos 3D-s feliratok beillesztésével menőbbnek fogjuk érezni magunkat, mint bármikor! Az animált 3D-s objektumokkal még jobban bevonhatjuk a nézőket és feldobhatjuk a videókat, legyen szó feliratokról vagy grafikai elemekről.

   Egyszerű Track Transparency A Track Transparency funkcióval egyszerre több klipet is megjeleníthetünk, amiknek külön-külön határozhatjuk meg átlátszóságát. Az idővonalon pontosan meghatározhatjuk, hogy egy adott pillanatban melyik klip mekkora mértékben látszódjon.

   Live Capture A beépített Live Screen Capture használatával rögzíthetjük a képernyőnkön megjelenő tartalmakat, amiket aztán felhasználhatunk prezentációkhoz és tréning videókhoz. A Snap View Capture kompatibilis a Windows 8.x/10 operációs rendszerekkel is, így könnyedén rögzíthetők a Windows-os alkalmazások működés közben.

   MultiCam rögzítés Egymástól függetlenül rögzíthetjük a képernyőnk és a webkameránk képét, a felvételeket pedig felhasználhatjuk hatásos oktató filmek készítéséhez. A különleges képernyőkép rögzítő szoftverrel egyetlen kattintással rögzíthetjük a képernyőképet, a rendszerhangot és a narrációt.

    

    

   Audio Ducking A tökéletes hangminőség érdekében egyensúlyba hozhatjuk a narrációt, párbeszédeket a háttérhanggal vagy zenével. A Pinnacle Studio Ultimate képes automatikusan a szöveg hangerejéhez igazítani a háttérét. A Ducking Level és a Sensitivity paraméterek finomhangolásával pedig még jobb eredményeket érhetünk el.

   Térhatású 3D filmek Az importálástól a szerkesztésen keresztül a megosztásig a Pinnacle Studio Ultimate minden olyan eszközt a kezünkbe ad, amivel térhatású 3D-s filmeket készíthetünk. Megnyithatjuk a GoPro 3D és a Panasonic MVC formátumú filmeket is akár. A készülő filmhez valós 3D-s effekteket adhatunk. A GeForce támogatásnak köszönhetően a szerkesztést is 3D-ben végezhetjük el az NVIDIA 3D Vision technológiával.

   Importálás Gyakorlatilag bármilyen eszközről importálhatunk videókat és képeket, legyen szó kameráról, digitális fényképezőgépről, webkameráról, tabletről, mobilról, stb. A Pinnacle Studio 20 támogatja az iPhone VFR formátumát is, és az egyéb, új generációs kamerákat. A digitális eszközök mellett támogatottak a hagyományos, szalagos formátumok és az 5.1-es surround hangzás is.

   Többkamerás szerkesztés Jóval dinamikusabb filmeket készíthetünk, ha olyan felvételeket használunk, melyeket hat kamerával rögzítettek. A Multi-Camera Video Editor lehetővé teszi, hogy a felvételeket megtekinthessük, megvághassuk és törölhessük, illetve átmeneteket alkalmazhassunk. A klipek szinkronizálása automatikusan is megtörténhet az Audio Syncing segítségével, de használhatunk jelölőket is, és természetesen van lehetőség a manuális beavatkozásra is. Készíthetünk akár kép-a-képben montázsokat is  a nagyobb hatás érdekében.

   Megosztott kép kulcspontokkal Hozzuk mozgásba a megosztott képen megjelenő klipeket a kulcspontokkal, és mozgassuk őket szimultán. Készítsünk hatásos promóciós videót vagy egy látványos kisfilmet a legutóbbi nyaralásunkról. A kulcspontok használatával olyan történetet rakhatunk össze, amilyet csak szeretnénk.

    

   multicam

    

   Grafikus effektek A videóinkból akár képeskönyvszerű animációkat is létrehozhatunk. Rajzfilmes vagy vízfestékes hatásokat érhetünk el a rendelkezésre álló és könnyen kezelhető szűrők segítségével.

   Robusztus teljesítmény A natív 64 bites architektúrának hála jóval hatékonyabban dolgozhatunk, és kihasználhatjuk a teljes rendelkezésre álló processzor teljesítményt és memóriát. Gyorsabban renderelhetjük le a többsávos felvételeket és kényelmesebbé válik a fájlok kezelése is.

   Egyszerű kontroll Panorámázással és nagyítással egyszerű képekből készíthetünk hatásos montázsokat a készülő film részére. A kép-a-képben technikával felkelthetjük a nézők érdeklődését, és izgalmas pillanatokkal dobhatjuk fel a filmet. A hangsávon pedig kulcspontok használatával végezhetjük el a megfelelő módosításokat.

   Pinnacle MyDVD Egy új és könnyebb módját szolgáltatja a Pinnacle Studio Ultimate a DVD és az AVCHD lemezek elkészítésére. Több mint 100 stílszerű sablon közül választhatunk, melyek minden olyan összetevőt tartalmaznak, amik a munkához kellenek. Videóinkból professzionális minőségű multimédia lemezeket készíthetünk, menükkel és intro zenékkel.

   Kiemelt szín Egyetlen szín megtartásával és a háttér fekete-fehérbe váltásával különösen erős hangsúlyt adhatunk egy-egy szereplőnek vagy tárgynak. Egy igazán különleges és erőteljes effekt ez, amit érdemes használni.

    

    

   Ragadd meg és vidd szerkesztés A SmartMovie eszköz olyan, mint egy automatikus videó szerkesztő, mellyel pillanatok alatt készíthetünk lenyűgöző videókat. Csak szedjük össze a felhasználni kívánt felvételeket, fotókat és zenéket, és hagyjuk, hogy a SmartMovie végezze el a munkát. Az idővonalon megnézhetjük a készülő filmet, és beavatkozhatunk ott, ahol kell.

   Három- és négypontos szerkesztés Nem csupán arra van lehetőségünk, hogy a klipeket egyszerűen rádobjuk az idővonalra, de a három- és négypontos szerkesztéssel pontosan oda tehetjük őket, ahova szeretnénk. Csak jelöljük ki a klip kezdő és végpontját, és határozzuk meg, hogy hol szeretnénk elhelyezni a jelenetet az idővonalon.

    

    

   Szerkesztés bárhol és bármikor A Pinnacle Studio mellé kapunk 50 GB online tárhelyet is a felhőben, melyet bárhonnan elérhetünk. A Project Package funkció használatával egy csomagba rendezhetjük az összes, a készülő filmhez tartozó média tartalmat. A Pinnacle Studio Pro iOS app pedig abban segít minket, hogy a kisebb szerkesztési feladatokat már akár útközben is elvégezhessük.

   Rendszerezés A beépített média könyvtárral egyszerű feladat a kedvenc filmek, fényképek és zenék rendszerezése, így könnyedén kereshetünk köztük, ha több különböző projektben is használnunk kell őket. A gyorsabb hozzáférés érdekében akár kategóriákba is rendezhetjük a tartalmakat, és címkékkel is elláthatjuk őket.

   Stop Motion animáció Kössük össze a kameránkat a Pinnacle Studio-val, és készítsünk animációs filmeket a nagy képernyőre!

   Feliratozás és fedő grafikák A videókat és a fotókat feliratokkal, illetve overlay grafikákkal is elláthatjuk, melyeket természetesen animálhatunk is. Az animációk széles választéka áll a rendelkezésünkre, így garantált, hogy tökéletes stílusa lesz a filmünknek.

   Szerkesztés Az olyan kisebb szerkesztési feladatokat, mint a vágás, a nagyítás akár a média könyvtáron belül is elvégezhetők. Nem csak a videókat, képeket kezelhetjük, de a hang fájlokat is.

   Határtalan lehetőségek Több, mint 2000 effektus, átmenet és sablon áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy megalkothassuk a tökéletes mesterművet. Az előre elkészített Montage videó sablonokkal néhány kattintással készíthetünk esküvő, sport, utazás, sci-fi és egyéb témájú montázsokat.

   Korrekciók El kell forgatnunk egy videót vagy javítanunk kell a színeken? Nem probléma! A Pinnacle Studio Ultimate minden olyan eszközzel rendelkezik, ami a kisebb-nagyobb korrekciók alkalmazásához kellhet. Vágás, nagyítás, vörös szem javítást, színkorrekció, és a remegős felvételek kiegyenlítése, stb.

   Zene füleimnek Egy film se lehet teljes zenei aláfestés nélkül. A Pinnacle Studio Ultimate Scorefitter könyvtára számos szabadon felhasználható zenét és hangeffektust tartalmaz, melyek hossza igazodik a a készülő videó hosszához. Természetesen más zenéket is használhatunk.

   Megosztás bárhol és bárkivel A Pinnacle Studio Ultimate lehetővé teszi, hogy a kész HD videókat könnyedén megoszthassuk családunkkal és a barátainkkal a Facebookon, a YouTube-on és a Vimeón. Készíthetünk DVD-ket is, a filmeket pedig lementhetjük olyan népszerű formátumokban, mint az MPEG-4 vagy a DivX, vagy feltölthetjük Xboxra, PlayStationre, Nintendo Wii-re, Apple TV-re vagy Apple iPadre.

   Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!