Pinnacle Studio Ultimate

  Corel Pinnacle Studio Ultimate 21

  A mindent videószerkesztő szoftver
  Pinnacle Studio Ultimate

  Árakhoz kattintson ide

  Dolgozzunk bármilyen stílusban, bármilyen projekten a Pinnacle Studio 21 Ultimate videószerkesztő szoftver erejére és kreativitására mindig számíthatunk. A professzionális végeredmény elérésében segít a precíz szerkesztés, a 4K-s formátumok kezelése, a 3D-s technológiák támogatása, és a kifinomult hangszerkesztő eszközpark.

  Áttekintés

  Lenyűgöző animációs filmeket készíthetünk az új Stop Motion Animation funkcióval. Olyan felvételekkel is dolgozhatunk, melyeket egyszerre hat kamerával rögzítettek, az új Motion Tracking-gel pedig szinkronba hozhatjuk a feliratok, az animációk és a filmen megjelenő alakok mozgását. Lehetőség van 360 fokos videók készítésére, és több mint 200 különböző effektus, feliratozás és átmenet áll a kreativitásunk kibontakoztatására. A Live Screen Capture-rel könnyedén rögzíthetjük a képernyőn megjelenő tartalmakat és a mikrofonunk által rögzített hangokat, beleértve természetesen a szoftverekét is. A kész videókat feltölthetjük különböző közösségi oldalakra és népszerű mobileszközökre, de akár DVD-re is kiírhatjuk.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10, Windows 8.x, Windows 7
  Processzor
  Intel Core i3 or AMD A4 3.0 GHz
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  8 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • DirectX kompatibilis videókártya legalább 256 MB RAM-mal és Pixel Shader 3.0 támogatással
  • DirectX 9 kompatibilis hangkártya
  • DVD meghajtó DVD és AVCHD lemezek írásához
  Funkciók

  Újratervezett felhasználói felület A Pinnacle Studio 21 vadonatúj, interaktív felhasználói felülettel rendelkezik, ami nagyban leegyszerűsíti a munkafolyamatokat, és azonnali hozzáférést biztosít a szükséges funkciókhoz.

  pinnacle_21_ui.jpg

  Osztott képernyős videók A Split Screen videó funkcióval egyszerre több videó streamet is elhelyezhetünk a képen. Egyszerű ragadd meg és vidd módszerrel készíthetünk hatásos promóciós videókat, vagy kisfilmeket egy-egy eseményről.

  Széles látószögű lencse korrekció Gyorsan korrigálhatjuk a széles látószögű lencsék által okozott torzulásokat, és professzionális megjelenésű videókat készíthetünk. Kiegyenesíthetjük a horizont és olyan jeleneteket hozhatunk létre, amik illeszkednek a film többi részéhez.

  pinnacle_21_wide.jpg

   

   

  Mentés sablonként A kész munkáinkat sablonként is elmenthetjük, így jóval gyorsabb lehet a jövőbeli projektek elkészítése. Amikor elkészültünk egy projekttel a File menü Save Movie as Template parancsával arra is lehetőségünk van, hogy helyettesítőkkel pótoljuk a projektbe illesztett anyagokat.

  Motion Tracking A Motion Tracking a tökéletes eszköz, ha a fókuszba szeretnénk helyezni a film bizonyos szereplőit vagy elemeit. Egy sportoló mellé például feliratokat vagy grafikákat rendelhetünk, amik együtt mozognak vele. Jelöljük ki a követésre szánt elemet, kövessük le a mozgását, és adjuk hozzá a kiválasztott feliratot vagy képet. Arra is van mód, hogy a jogilag érzékeny részeket (arcokat, logókat, stb.) kikockázzuk.

  Morph átmenetek Folyamatos áttűnéseket ket hozhatunk létre a klipek között a Pinnacle Studio Ultimate átmenet effektjeivel.  Az átmenetet létrehozhatjuk egy szimpla kép, alakzat vagy egy teljes jelenet alapján, és szinte észrevehetetlenné tehetjük azt, hogy hol kezdődik és hol ér véget.

  pinnacle_21_morph.jpg

   

  NewBlue Bonus effektusok és Video Essentials V A csomagban megkapjuk a piacvezető NewBlue több mint 80 plug-inját, melyekhez több mint 1000 gyári beállítás tartozik. Képstabilizálót, kreatív effektusokat, izgalmas átmeneteket és sok minden mást találunk a készletben.

  XAVCS támogatás Támogatott a videokamerák kedvelt új formátuma az MP4-AV/H.264 alapú XAVCS is, mellyel akár a 3840x2160-as felbontású 4K videók is kezelhetővé válnak. Emellett támogatottak még az olyan népszerű formátumok is, mint a DVCPRO HD, az MXF vagy a VFR.

  360 fokos videók szerkesztése A legújabb trendeknek megfelelően a Pinnacle Studio Ultimate támogatja a 360 fokos videók szerkesztését. Feliratokkal és előre meghatározott útvonallal láthatjuk el az ilyen videókat, és arra is van, hogy hagyományos formátumúvá alakítsuk őket.

  pinnacle_360.jpg

  3D-s feliratozó Rugalmasan alakítható 3D-s feliratokkal láthatjuk el a videóinkat. A professzionális megjelenésű és látványos 3D-s feliratok beillesztésével menőbbnek fogjuk érezni magunkat, mint bármikor!

  pinnacle_21_3d_text.jpg

  Egyszerű Track Transparency A Track Transparency funkcióval egyszerre több klipet is megjeleníthetünk, amiknek külön-külön határozhatjuk meg átlátszóságát. Az idővonalon pontosan meghatározhatjuk, hogy egy adott pillanatban melyik klip mekkora mértékben látszódjon.

  Live Capture A beépített Live Screen Capture használatával rögzíthetjük a képernyőnkön megjelenő tartalmakat, amiket aztán felhasználhatunk prezentációkhoz és tréning videókhoz. A Snap View Capture kompatibilis a Windows 8.x/10 operációs rendszerekkel is, így könnyedén rögzíthetők a Windows-os alkalmazások működés közben.

  Audio Ducking A tökéletes hangminőség érdekében egyensúlyba hozhatjuk a narrációt, párbeszédeket a háttérhanggal vagy zenével. A Pinnacle Studio Ultimate képes automatikusan a szöveg hangerejéhez igazítani a háttérét. A Ducking Level és a Sensitivity paraméterek finomhangolásával pedig még jobb eredményeket érhetünk el.

  Térhatású 3D filmek Az importálástól a szerkesztésen keresztül a megosztásig a Pinnacle Studio Ultimate minden olyan eszközt a kezünkbe ad, amivel térhatású 3D-s filmeket készíthetünk. Megnyithatjuk a GoPro 3D és a Panasonic MVC formátumú filmeket is akár. A készülő filmhez valós 3D-s effekteket adhatunk. A GeForce támogatásnak köszönhetően a szerkesztést is 3D-ben végezhetjük el az NVIDIA 3D Vision technológiával.

  pinnacle_stereoscopic-3D.jpg

  Importálás Gyakorlatilag bármilyen eszközről importálhatunk videókat és képeket, legyen szó kameráról, digitális fényképezőgépről, webkameráról, tabletről, mobilról, stb. A Pinnacle Studio 20 támogatja az iPhone VFR formátumát is, és az egyéb, új generációs kamerákat. A digitális eszközök mellett támogatottak a hagyományos, szalagos formátumok és az 5.1-es surround hangzás is.

  Többkamerás szerkesztés Jóval dinamikusabb filmeket készíthetünk, ha olyan felvételeket használunk, melyeket hat kamerával rögzítettek. A Multi-Camera Video Editor lehetővé teszi, hogy a felvételeket megtekinthessük, megvághassuk és törölhessük, illetve átmeneteket alkalmazhassunk. A klipek szinkronizálása automatikusan is megtörténhet az Audio Syncing segítségével, de használhatunk jelölőket is, és természetesen van lehetőség a manuális beavatkozásra is. Készíthetünk akár kép-a-képben montázsokat is  a nagyobb hatás érdekében.

  Grafikus effektek A videóinkból akár képeskönyvszerű animációkat is létrehozhatunk. Rajzfilmes vagy vízfestékes hatásokat érhetünk el a rendelkezésre álló és könnyen kezelhető szűrők segítségével.

  pinnacle_21_paint.jpg

   

  Robusztus teljesítmény A natív 64 bites architektúrának hála jóval hatékonyabban dolgozhatunk, és kihasználhatjuk a teljes rendelkezésre álló processzor teljesítményt és memóriát. Gyorsabban renderelhetjük le a többsávos felvételeket és kényelmesebbé válik a fájlok kezelése is.

  Egyszerű kontroll Panorámázással és nagyítással egyszerű képekből készíthetünk hatásos montázsokat a készülő film részére. A kép-a-képben technikával felkelthetjük a nézők érdeklődését, és izgalmas pillanatokkal dobhatjuk fel a filmet. A hangsávon pedig kulcspontok használatával végezhetjük el a megfelelő módosításokat.

  Pinnacle MyDVD Egy új és könnyebb módját szolgáltatja a Pinnacle Studio Ultimate a DVD és az AVCHD lemezek elkészítésére. 20 stílszerű sablon közül választhatunk, melyek minden olyan összetevőt tartalmaznak, amik a munkához kellenek. Videóinkból professzionális minőségű multimédia lemezeket készíthetünk, menükkel és intro zenékkel.

  Ragadd meg és vidd szerkesztés A SmartMovie eszköz olyan, mint egy automatikus videó szerkesztő, mellyel pillanatok alatt készíthetünk lenyűgöző videókat. Csak szedjük össze a felhasználni kívánt felvételeket, fotókat és zenéket, és hagyjuk, hogy a SmartMovie végezze el a munkát. Az idővonalon megnézhetjük a készülő filmet, és beavatkozhatunk ott, ahol kell.

  pinnacle_hd-video-editing.jpg

   

  Szerkesztés bárhol és bármikor A Pinnacle Studio mellé kapunk 50 GB online tárhelyet is a felhőben, melyet bárhonnan elérhetünk. A Project Package funkció használatával egy csomagba rendezhetjük az összes, a készülő filmhez tartozó média tartalmat. A Pinnacle Studio Pro iOS app pedig abban segít minket, hogy a kisebb szerkesztési feladatokat már akár útközben is elvégezhessük.

  Rendszerezés A beépített média könyvtárral egyszerű feladat a kedvenc filmek, fényképek és zenék rendszerezése, így könnyedén kereshetünk köztük, ha több különböző projektben is használnunk kell őket. A gyorsabb hozzáférés érdekében akár kategóriákba is rendezhetjük a tartalmakat, és címkékkel is elláthatjuk őket.

  Stop Motion animáció Kössük össze a kameránkat a Pinnacle Studio-val, és készítsünk animációs filmeket a nagy képernyőre!

  Feliratozás és fedő grafikák A videókat és a fotókat feliratokkal, illetve overlay grafikákkal is elláthatjuk, melyeket természetesen animálhatunk is. Az animációk széles választéka áll a rendelkezésünkre, így garantált, hogy tökéletes stílusa lesz a filmünknek.

  Szerkesztés Az olyan kisebb szerkesztési feladatokat, mint a vágás, a nagyítás akár a média könyvtáron belül is elvégezhetők. Nem csak a videókat, képeket kezelhetjük, de a hang fájlokat is.

  Határtalan lehetőségek Több, mint 2000 effektus, átmenet és sablon áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy megalkothassuk a tökéletes mesterművet. Az előre elkészített Montage videó sablonok néhány kattintással készíthetünk esküvő, sport, utazás, sci-fi és egyéb témájú montázsokat.

  Korrekciók El kell forgatnunk egy videót vagy javítanunk kell a színeken? Nem probléma! A Pinnacle Studio Ultimate minden olyan eszközzel rendelkezik, ami a kisebb-nagyobb korrekciók alkalmazásához kellhet. Vágás, nagyítás, vörös szem javítást, színkorrekció, és a remegős felvételek kiegyenlítése, stb.

  pinnacle_rotate-flip-video.jpg

  Zene füleimnek Egy film se lehet teljes zenei aláfestés nélkül. A Pinnacle Studio Ultimate Scorefitter könyvtára számos szabadon felhasználható zenét és hangeffektust tartalmaz, melyek hossza igazodik a a készülő videó hosszához. Természetesen más zenéket is használhatunk.

  Megosztás bárhol és bárkivel A Pinnacle Studio Ultimate lehetővé teszi, hogy a kész HD videókat könnyedén megoszthassuk családunkkal és a barátainkkal a Facebookon, a YouTube-on és a Vimeón. Készíthetünk DVD-ket is, a filmeket pedig lementhetjük olyan népszerű formátumokban, mint az MPEG-4 vagy a DivX, vagy feltölthetjük Xboxra, PlayStationre, Nintendo Wii-re, Apple TV-re vagy Apple iPadre.