Pinnacle Studio

  Corel Pinnacle Studio 24

  Emlékek rögzítése és csodás házi videók készítése
  Pinnacle Studio

  Árakhoz kattintson ide

  Készítsünk olyan filmeket, melyekkel lenyűgözhetjük az ismerőseinket! A Pinnacle Studio 24 nem csupán egy professzionális videó-szerkesztő, de egyben a kreatív lehetőségek végtelen tárháza is.

  Áttekintés

  A projektet kezdhetjük valamely előre elkészített sablonnal, vagy ha nagyobb szabadságot szeretnénk, akkor a hat sávos szerkesztővel. Lehetőségünk van arra, hogy az egyszerre két kamerával rögzített videókat is szerkeszthessük, illetve szinkronizáljuk, a stop-motion technikával pedig látványos animációkat készíthetünk. Összesen 1500 2D/3D effekt, fantasztikus feliratok és rugalmas zenei paletta áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy a lehető legprofibb végeredményt érhessük el.

   

   
  • Szerkesztés 6 vidósávon
  • Színkorrekciós eszközök
  • Multi-kamera szerkesztés két kamerával
  • Több mint 20 MyDVD menü sablon
  • Keyframe kontroll
  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10 (64 bit)
  Processzor
  Intel Core i3 vagy AMD A4 3.0 GHz
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  8 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • DirectX kompatibilis videókártya legalább 256 MB RAM-mal és Pixel Shader 3.0 támogatással
  • DirectX 9 kompatibilis hangkártya
  • DVD meghajtó DVD és AVCHD lemezek írásához
  Funkciók

  Osztott képernyős videók A Split Screen videó funkcióval egyszerre több videó streamet is elhelyezhetünk a képen. Egyszerű ragadd meg és vidd módszerrel készíthetünk hatásos promóciós videókat, vagy kisfilmeket egy-egy eseményről.

  MultiCam rögzítés Egymástól függetlenül rögzíthetjük a képernyőnk és a webkameránk képét, a felvételeket pedig felhasználhatjuk hatásos oktató filmek készítéséhez. A különleges képernyőkép rögzítő szoftverrel egyetlen kattintással rögzíthetjük a képernyőképet, a rendszerhangot és a narrációt.

   

   
   

  Importálás Gyakorlatilag bármilyen eszközről importálhatunk videókat és képeket, legyen szó kameráról, digitális fényképezőgépről, webkameráról, tabletről, mobilról, stb. A Pinnacle Studio támogatja az iPhone VFR formátumát is, és az egyéb, újgenerációs kamerákat. A digitális eszközök mellett támogatottak a hagyományos, szalagos formátumok és az 5.1-es surround hangzás is.

  Többkamerás szerkesztés Jóval dinamikusabb filmeket készíthetünk, ha olyan felvételeket használunk, melyeket két kamerával rögzítettek. A Multi-Camera Video Editor lehetővé teszi, hogy a felvételeket megtekinthessük, megvághassuk és törölhessük, illetve átmeneteket alkalmazhassunk. A klipek szinkronizálása automatikusan is megtörténhet az Audio Syncing segítségével, de használhatunk jelölőket is, és természetesen van lehetőség a manuális beavatkozásra is. Készíthetünk akár kép-a-képben montázsokat is a nagyobb hatás érdekében.

  Ragadd meg és vidd szerkesztés A SmartMovie eszköz olyan, mint egy automatikus videó szerkesztő, mellyel pillanatok alatt készíthetünk lenyűgöző videókat. Csak szedjük össze a felhasználni kívánt felvételeket, fotókat és zenéket, és hagyjuk, hogy a SmartMovie végezze el a munkát. Az idővonalon megnézhetjük a készülő filmet, és beavatkozhatunk ott, ahol kell.

   

  pinnacle_hd-video-editing.jpg

   

  Robusztus teljesítmény A natív 64 bites architektúrának hála jóval hatékonyabban dolgozhatunk, és kihasználhatjuk a teljes rendelkezésre álló processzor teljesítményt és memóriát. Gyorsabban renderelhetjük le a többsávos felvételeket és kényelmesebbé válik a fájlok kezelése is.

  Egyszerű kontroll Panorámázással és nagyítással egyszerű képekből készíthetünk hatásos montázsokat a készülő film részére. A kép-a-képben technikával felkelthetjük a nézők érdeklődését, és izgalmas pillanatokkal dobhatjuk fel a filmet. A hangsávon pedig kulcspontok használatával végezhetjük el a megfelelő módosításokat.

  Pinnacle MyDVD Egy új és könnyebb módját szolgáltatja a Pinnacle Studio 20 a DVD és az AVCHD lemezek elkészítésére. 20 stílszerű sablon közül választhatunk, melyek minden olyan összetevőt tartalmaznak, amik a munkához kellenek. Videóinkból professzionális minőségű multimédia lemezeket készíthetünk, menükkel és intro zenékkel.

   

  pinnacle_mydvd.jpg

   

  Szerkesztés bárhol és bármikor A Pinnacle Studio mellé kapunk 50 GB online tárhelyet is a felhőben, melyet bárhonnan elérhetünk. A Project Package funkció használatával egy csomagba rendezhetjük az összes, a készülő filmhez tartozó média tartalmat. A Pinnacle Studio Pro iOS app pedig abban segít minket, hogy a kisebb szerkesztési feladatokat már akár útközben is elvégezhessük.

  Rendszerezés A beépített média könyvtárral egyszerű feladat a kedvenc filmek, fényképek és zenék rendszerezése, így könnyedén kereshetünk köztük, ha több különböző projektben is használnunk kell őket. A gyorsabb hozzáférés érdekében akár kategóriákba is rendezhetjük a tartalmakat, és címkékkel is elláthatjuk őket.

  Stop Motion animáció Kössük össze a kameránkat a Pinnacle Studio-val, és készítsünk animációs filmeket nagy képernyőre!

   

   
   

  Feliratozás és fedő grafikák A videókat és a fotókat feliratokkal, illetve overlay grafikákkal is elláthatjuk, melyeket természetesen animálhatunk is. Az animációk széles választéka áll a rendelkezésünkre, így garantált, hogy tökéletes stílusa lesz a filmünknek.

  Digitális fényelés Az új nagy teljesítményű fényelési eszközökkel kedvünk szerint alakíthatjuk a filmek tónusát és hangulatát. Az eszköztár részét képzi a színkorrekció és több más hasznos funkció. A precíz beállítási lehetőségek garantálják, hogy kedvünk szerint hangoljuk a képek megjelenését a napfényestől a jeges tájig. Arra is lehetőségünk van, hogy két különböző bevilágítású jelenetet egymáshoz hangoljunk. A kreatív lehetőségek tárháza és a beállítások kombinálása végtelen a Pinnacle Studio-ban.

   

   
   

  Szerkesztés Az olyan kisebb szerkesztési feladatokat, mint a vágás, a nagyítás akár a média könyvtáron belül is elvégezhetők. Nem csak a videókat, képeket kezelhetjük, de a hang fájlokat is.

  Határtalan lehetőségek Több, mint 1500 effektus, átmenet és sablon áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy megalkothassuk a tökéletes mesterművet. Az előre elkészített Montage videó sablonokkal néhány kattintással készíthetünk esküvő, sport, utazás, sci-fi és egyéb témájú montázsokat.

  Korrekciók El kell forgatnunk egy videót vagy javítanunk kell a színeken? Nem probléma! A Pinnacle Studio minden olyan eszközzel rendelkezik, ami a kisebb-nagyobb korrekciók alkalmazásához kellhet. Vágás, nagyítás, vörös szem javítást, színkorrekció, és a remegős felvételek kiegyenlítése, stb.

  Kiemelt szín Egyetlen szín megtartásával és a háttér fekete-fehérbe váltásával különösen erős hangsúlyt adhatunk egy-egy szereplőnek vagy tárgynak. Egy igazán különleges és erőteljes effekt ez, amit érdemes használni.

   

   
   

  Zene füleimnek Egy film se lehet teljes zenei aláfestés nélkül. A Pinnacle Studio Scorefitter könyvtára számos szabadon felhasználható zenét és hangeffektust tartalmaz, melyek hossza igazodik a a készülő videó hosszához. Természetesen más zenéket is használhatunk.

  Megosztás bárhol és bárkivel A Pinnacle Studio lehetővé teszi, hogy a kész HD videókat könnyedén megoszthassuk családunkkal és a barátainkkal a Facebookon, a YouTube-on és a Vimeón. Készíthetünk DVD-ket is, a filmeket pedig lementhetjük olyan népszerű formátumokban, mint az MPEG-4 vagy a DivX, vagy feltölthetjük Xboxra, PlayStationre, Nintendo Wii-re, Apple TV-re vagy Apple iPadre.

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!