Egyszerű és nagy teljesítményű, üzleti és tanulási környezetekre optimalizált megoldás Windows alkalmazások futtatására Intel vagy Apple M1 alapú Mac számítógépeken.

  Áttekintés
  • Több mint 200 000 Windows-alkalmazás futtatása Mac számítógépen, beleértve a Microsoft Office for Windows-t is.
  • Windows OS letöltése és telepítése Intel vagy Apple M sorozatú Mac számítógépére.
  • Szöveg zökkenőmentes másolása és beillesztése vagy fájlok áthúzása a Mac és a Windows között.
  • Fejlesztés és tesztelés több operációs rendszeren keresztül egy Mac virtuális gépen.
  • Windows alkalmazások futtatása anélkül, hogy lelassulna a Mac számítógép.

   

  Tökéletesített termelékenység

  Használja a macOS és a Windows operációs rendszert egymás mellett, anélkül, hogy újraindításhoz vagy szerverhez való csatlakozáshoz szüneteltetnie kellene a termelékenységet. Ossza meg a fájlokat, mappákat, képeket és a vágólap tartalmát zökkenőmentesen az alkalmazások között az egyszerű drag-and-drop vagy copy-and-paste funkcióval. Használja ki a macOS QuickLook funkciót a fájlok gyors előnézetéhez a Fájlkeresőben, és keressen rá a macOS Dictionary-re közvetlenül a Windows alkalmazásból, hogy szavakat és szinonimákat keressen.

  Gyorsan munkához láthat

  Nativ alkalmazás bármely Mac-en, legyen abban Intel processzor vagy Apple M1 chip. A Windows 10 mostantól gyorsabban fut, így a lehető leggyorsabban kezdhet el dolgozni a Windows-alkalmazásokkal. A grafikailag nehéz és erőforrásigényes Windows-alkalmazásokat zökkenőmentesen futtathatja anélkül, hogy lelassítané magát a Mac rendszert futtató gépet.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Processzor
  Apple M1, M1 Pro, and M1 Max chips, Intel Core 2 Duo, Core i3, Core i5, Core i7, Core i9, Intel Core M vagy Xeon
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  600 MB
  Képernyő
  1024x768
  Apple
  Rendszer
  macOS 10.14.6 vagy újabb
  Processzor
  Apple M1, M2, Intel Core 2 Duo vagy jobb
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  600 MB
  Képernyő
  1024x768
  Funkciók

  Megjelenítési mód A Coherence móddal elrejtheti a Windowst, miközben Windows-alkalmazásokat használ, és egyetlen kattintással vagy húzással válthat a Mac és a Windows között. Vagy ha a PC esztétikájával van megelégedve, állítsa be, hogy a Windows a teljes képernyőt elfoglalja a megszokott élmény emulálása érdekében.

  USB eszközök és perifériák Csatlakoztasson külső USB-eszközöket (beleértve az intelligens kártyákat és más, csak Windows-kompatibilis eszközöket) a Mac számítógépéhez, és használja őket Windowsban. Nyomtasson Windows-fájlokat a Mac-hez már konfigurált nyomtatókkal, és használjon Windows-alkalmazásokat több monitoron.

  Teljes kompatibilitás Üzleti szempontból kritikus alkalmazások futtatása kompromisszumok nélkül - Microsoft Office, Visual Studio, PowerBI, AutoCAD, Quicken és QuickBooks for Windows, Edge, SAP termékek, vállalatirányítási szoftverek (ERP), Autodesk termékek és még sok más.

  Telepítés a Parallels Device Management segítségével Alkalmazások százainak telepítése a Parallels Device Management, a JAMF Pro és más Mac-kezelési megoldások segítségével. A Parallels Desktop beállításainak hangolása, Windows-alkalmazások hozzáadása a Dockhoz és a Single Application mód engedélyezése - mindez a Parallels tömeges telepítési csomaggal és a rendszergazdáknak szóló átfogó dokumentációval.

  Felhasználók meghívása e-mailben Nem tud vagy nem szeretne Mac menedzsment megoldást használni? Semmi gond! Regisztráljon új felhasználókat néhány kattintással automatikusan generált e-mailekkel, amelyek mindegyikéhez egy Parallels Desktop letöltési linket mellékel. Minden telepítés automatikusan aktiválódik.

   

  parallels_prod_shot_01.jpg

   

  Vállalati Windows Engedélyezze az összes vagy kiválasztott felhasználó számára a vállalati Windows VM letöltését a Windows imidzsre mutató link beállításával a Parallels My Account portálon. A Parallels Desktop felhasználói a szervezetében ezután könnyedén hozzáférhetnek a szükséges Windows alkalmazásokhoz.

  Áramvonalas csomagkezelés Intel és M1 Mac számítógépeken A Parallels Desktop Business Edition univerzális bináris csomagja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy csak egy csomagot hozzanak létre Intel és M1 alapú Mac számítógépekhez, és a Parallels Business Account konfigurációs profiljait felhasználva Windows VM imidzset adjanak ki.

  Egyszerű adminisztráció Használjon egyetlen mennyiségi licenckulcsot az összes telepítéshez, vagy hozzon létre allicenceket a részlegek, irodai fiókok és a cégek számára. Lásson bele az alapos felhasználási statisztikákba és a valós idejű licencelési tevékenységekbe, és könnyedén kezelje az összes telepített licencet. Engedélyezze az automatikus frissítéseket a verzió- és funkciókiadásokkal való szinkronizáláshoz, vagy tiltsa le az automatikus frissítéseket és hozzon létre egy helyszíni frissítési kiszolgálót.

  Biztonságos felhasználói és eszköz-hozzáférés Csatlakoztassa a Mac-alapú Windows példányokat az Active Directoryhoz, mintha hagyományos Windows PC-k lennének. Szabályok érvényesítése, amikor USB-stickeket, intelligens kártyákat és más külső eszközöket csatlakoztat a Machez és használ a Windowsban.

  Adatvédelem Windowsban A biztonság további szintjének megteremtése a Windows virtuális gépek titkosításával és jelszóval történő védelmével történik - szükség esetén akár a Windows és a Mac elszigetelésével.

  Virtuális gépek lejárata Hozzon létre időhöz kötött, titkosított virtuális gépeket, amelyek egy előre meghatározott időpontban automatikusan lejárnak és lezáródnak. További biztonságot alkalmazhat vállalati adatok megosztásakor.