PaintShop Pro

  Corel PaintShop Pro 2023

  A képszerkesztő szoftver
  PaintShop Pro

  Árakhoz kattintson ide

  Élvezzük a PaintShop Pro által kínált végtelen szabadságot, és készítsük el életünk legjobb képeit!

  Áttekintés

  A PaintShop Pro könnyen használható szerkesztő eszközei, letisztult felhasználói felülete és izgalmas effektusai olyan kombinációt képeznek, amely kipróbálása után már nem lesz kedvünk más szoftvert használni fotóink szerkesztéséhez.

   

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 11, Windows 10 (64 bit)
  Processzor
  Intel Core G sorozat vagy AMD Phenom II
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  3 GB
  Képernyő
  1366x768
  Egyéb
  • DirectX 11 kompatibilis videokártya
  • Böngésző
  • Internet kapcsolat az online oktatóanyagok eléréséhez
  Funkciók

  Corel Live Screen Capture Bármit felvehetünk a képernyőn zajló dolgokból, beleértve a rendszerhangokat és a mikrofonunk által rögzített hangot is. A felvett anyagokat pedig felhasználhatjuk bármilyen prezentációhoz vagy tréning anyaghoz. Kollégáink munkáját is segíthetjük azzal, ha gyors bemutatót készítünk egy-egy szoftver használatáról. Egyszerre akár két monitorról is készíthetünk felvételeket, vagy akár csupán egy kijelölt ablakról vagy területről.

  AfterShot Lab Használjuk ki a RAW-fájlok erőteljes és teljes körű szerkesztését a profi szintű eszközök széles választékával, amelyek az új AfterShot Lab-ban, mostantól a PaintShop Pro programon belül is elérhetők. Nincs szükség extra alkalmazásokra vagy több szerkesztési folyamat párhuzamos futtatására, az időtakarékos és egyszerűsített RAW-képszerkesztésnek köszönhetően.

  Fókuszpontok egymásra helyezése Legyen a képek élesek és tiszták az új Focus Stacking funkcióval, amely lehetővé teszi ugyanazon jelenet több, különböző fókusztávolsággal készült képének összevonását, hogy olyan végső kompozitot hozzunk létre, amely nagyobb mélységélességű (DOF), mint bármelyik forráskép.

  Objektumokhoz illesztés Projektjeinkben az új Snap to Objects funkcióval pillanatok alatt precízen igazíthatjuk a helyükre az objektumokat. Használjuk a határoló keretet két objektum pontos egymáshoz illesztéséhez egy automatizált, magas szintű vezérléssel, és kerüljük el a szerkesztési folyamat további lépéseit.

  Essentials és Complete munkaterület Válasszuk ki a munkastílusunknak megfelelő felhasználói felületet! Az Essentials elrendezés egy könnyen kezelhető és áttekinthető felület biztosít, amin csak a legszükségesebb eszközök találhatók meg. A Complete elrendezés pedig a megszokott PaintShop Pro-t adja nekünk, amin az összes szerkesztő és rajzfunkció megtalálható.

  Személyre szabhatóság Meghatározhatjuk az egyes ikonok, ecsetek, vonalak méretét, és kiválaszthatjuk, hogy mely eszközök legyenek láthatók a felhasználói felületen.

  SmartClone A legfejlettebb klón technológia. Az új tartalom érzékeny SmartClone funkció használatával könnyedén egyesíthetünk több különböző képből kiemelt elemet. A SmartClone funkciót több féle módon is használhatjuk izgalmas kompozíciók létrehozására.

  Képből festmény beállítások A 13 rendelkezésre álló művészi beállítás a Deep Neutral Networks bevonásával a képeket ismert művészeti stílusokba alakítja át az analizálás után.

  360 fokos képek támogatása A 360 fokban készült fotókat kiegyenesíthetjük, elforgathatjuk vagy kilapíthatjuk, ráadásul a Magic Fill segítségével a tripodunkat is eltüntethetjük a képről vagy létrehozhatunk izgalmas „bolygó képeket”.

  Gördülékeny tartalom és bővítmény migráció A PaintShop Pro aktuális verziójában is felhasználhatjuk a régebbiekben létrehozott tartalmakat a könnyebb átállás érdekében. A bővítményeket, a makrókat, az ecsetmintákat, a palettákat, az árnyalatokat, a mintázatokat, a textúrákat és a hatásokat egyetlen helyen, a File menü Import Content from Previous Versions parancsával hozhatjuk át a legújabb verzióba.

  Személyre szabható UI szövegméret A User Interface beállításai között mostantól megtalálhatjuk a felhasználói felületen használt betűk méretének módosítására szolgáló opciókat is.

  AI eszköztár Az új, mesterséges intelligencia által megtámogatott eszközökkel minőségromlás nélkül méretezhetjük át a képeket, távolíthatuk el nem kívánt elemeket és tisztíthatjuk meg a zajos képeket.

  Új színpaletták 10 előre elkészített harmonikus színséma közül választhatunk, így időt spórolhatunk meg.

  Több kreatív 10 új ecset, illetve 30 új mintázat, gradiens és Picture Tube a több kreatív opció kedvéért.

  Üdvözlő képernyő Az új üdvözlőképernyő közvetlen elérést biztosít tréning anyagokhoz, ingyenes és fizetős kiegészítőkhöz, alkalmazásokhoz, scriptekhez, illetve ecsetekhez. Az áttekinthetőséget barátságos elrendezés is segíti.

  Átfedés klónozása A Show Overlay opcióval pontosabban jelölhetjük ki a klónozásra szánt részeket. Mostantól, ha használjuk a Clone eszközt, akkor látni fogjuk, azoknak a forráspixeleknek az előnézeti képét, amiket alkalmazni fogunk.

  Photography Workspace Ezen az új, leegyszerűsített munkafelületen gyors műveleteket végezhetünk a képeken. A felületet a Corel szakemberei érintőképernyőkre is optimalizálták, így akár a kanapénkon heverészve is kényelmesen dolgozhatunk.

  Dokumentum érzékeny csúszkák A PaintShop Pro összes eszközének a mérete automatikusan illeszkedik a megnyitott képhez, így a kezelésük még a korábbinál is kényelmesebb.

  Gyors előnézet Az Organizer palettára kerülő miniatűr képekre kattintva nagyobb méretben is megtekinthetőek, a Space billentyű hatására pedig átkerülnek a Quick Preview ablakba.

  Corel Creative Collection A munkánkat több tucat ecset, textúra, és több mint 100 ingyenes háttér segíti.

  Sablonok Alkossunk valami nagyszerűt, gyorsabban, mint valaha az új projekt sablonokkal. Pillanatok alatt készíthetünk montázsokat, személyre szabott üdvözlőlapokat, brosúrákat és egyéb kiadványokat. Saját layoutok és sablonok készítésével pedig könnyebbé tehetjük a jövőbeli munkák elkészítését.

  Frame eszköz A teljesen új Frame eszközzel gyorsan, egyszerűen és intuitív módon rendezhetjük alakzatokba a raszteres objektumokat. A digitális layoutok gyorsabb létrehozására készített eszközzel különféle keretformákkal és méretekkel dolgozhatunk a kívánt megjelenés elérése érdekében.

   

   

  Színpaletták Izgalmas színeket alkalmazhatunk a Materials palettán található színkészletek segítségével.

  Képernyőképek A képernyőképek készítése, szerkesztése és megjegyzésekkel történő ellátása mostantól egy helyen történik, mégpedig úgy, hogy kihasználhatjuk a PaintShop Pro X9 összes tudását. Az új Smart Capture módban kijelölhetjük, hogy a képernyő mely részét szeretnénk rögzíteni.

  Gradiens kitöltés Időt takaríthatunk meg azzal is, hogy ezen túl a gradienseket közvetlenül a képen vagy alakzaton belül is beállíthatjuk. Egyszerűen csak állítsuk be a színeket és a csomópontok pozícióját, és a változtatások eredménye azonnal megjelenik a képernyőnkön.

  Szövegbeállítások Az új szöveg effektusokkal elérhetjük az általunk óhajtott kreatív megjelenést. A PaintShop Pro ingyenes és prémium beállításai folyamatosan frissülnek a neten keresztül, így mindig biztosak lehetünk abban, hogy a legújabb trendeknek megfelelő kiadványokat tudunk készíteni.

  Stylus és tablet támogatás A PaintShop Pro és egy grafikus tablet közös használata még természetesebb felhasználói élményekhez vezethet. Az eddig típusok mellett mostantól támogatottnak számítanak a Windows Real-Time Stylus eszközök is, beleértve a Microsoft Surface PC-ket.

  Útmutatók A PaintShop Pro kezelésének az elsajátítását segítik az új útmutatók. Ezekkel a virtuális bemutatókkal lépésről lépésre ismerhetjük meg a szoftver felhasználói felületét és legfontosobb funkcióit.

  Szövegkitöltés Az új Text Wrapping funkcióval azonnal kitölthetünk egy kijelölt területet vagy vektoros alakzatot. Érdekes formai megoldásokat alkalmazhatunk webes grafikákon, albumokon, szórólapokon és egyéb munkákon.

  Magic Move Gyorsabban szerkeszthetünk ezzel a content-aware eszközzel, mely automatikusan kicseréli a hátteret, ha arébb helyezünk egy objektumot vagy egy személyt. Csak mozgassuk arrébb a kijelölt elemet az új pozíciójába, és a mögötte maradt üres terület automatikusan kitöltődik a háttérhez illő képpel.

  AI Háttérhelyettesítés Egy kép hátterét akár automatikusan is lecserélhetjük mostantól ezzel a nagy teljesítményű, új eszközzel. Az új AI Háttérhelyettesítés felismeri az embereket a fényképeken a zökkenőmentes csere felgyorsítása érdekében.

   

   

  Lencsekorrekció Az új Lens Correction eszközzel kijavíthatjuk az objektív által okozott torzulásokat és kromatikus elváltozásokat.

  Refine Brush A kijelölés eszköz erősebb, mint valaha. A Refine Brush-sal extrém precizitással jelölhetünk ki egy-egy objektumot, akár egy hajszálat is.

  Gyorsabb ecsetek A legtöbb ecset gyorsabb és érzékenyebb, mint valaha! Akár 40-120 százalékos gyorsulás is elérhető, és jóval nagyobb lett az ecsetek maximális mérete is.

  64 bites teljesítmény Az új 64 bites engine-nek köszönhetően pillanatok alatt elkészíthetjük a tökéletes fotót. A jobb memóriakezelésnek és nagyobb teljesítménynek hála jóval hatékonyabban dolgozhatunk, akár nagy méretű képekkel is.

  Auto Selection Az új Auto Selection eszközzel csupán egy ablakot kell nyitnunk a szerkesztendő rész körül, és a program automatikusan kijelöli azt.

  Smart Selection Brush Egy gyors ecsetvonással is kijelölhetjük a kép egy bizonyos részét. Csak rajzoljuk körbe a kijelölésre szánt részt, a program pedig automatikusan elvégzi a továbbiakat.

  Áttervezett felhasználói felület A PaintShop Pro áttervezett felhasználói felülete egy sokkal természetesebb munkafolyamatot tesz lehetővé. Szabadon mozoghatunk a menedzselés, a szerkesztés és az igazítás fül között. A Manage munkaterületen menedzselhetjük az egyre nagyobb fotókollekcióban lévő anyagokat. A leggyakrabban használt képszerkesztési eszközöket az Adjust munkaterületen találjuk meg, ezekkel az eszközökkel gyors korrekciókat alkalmazhatunk a fotókon. Az Edit munkaterületen pedig azokat az eszközöket találhatjuk, melyekkel elvégezhetjük a klasszikus képszerkesztési, kompozíciós és design feladatokat.

  Instant Effects Másodpercek alatt adhatunk kreatív képi hatásokat a fotóinkhoz. Válasszunk a számos előre elkészített, kategorizált beállítás közül, melyek között találunk filmes, művészi, fekete-fehér és tájkép jellegűt is. Az előnézeti képek egyszerűbbé teszik a választást a gyári és a saját beállítások között. Egy képen akár több effektet is alkalmazhatunk, így még egyedibb megjelenést érhetünk el.

  Retro Lab Old school színvilággal és kontraszttal láthatjuk el a fotóinkat. A végeredmény olyan lesz, mintha egy régi, alacsony felbontású analóg fényképezőgéppel készültek volna

  MI portré mód Ez az elképesztően hatásos technológia nem csupán arra képes, hogy felismerje egy karakter hátterét, de el is tudja homályosítani, így egy igazán profi megjelenésű portré lehet a végeredmény.

   

   

  Egyszerű RAW Photo Bontsunk három expozíciós állapotra egy önálló RAW képet, és hozzunk létre lenyűgöző és szürreális HDR stílusú effekteket a képek kombinálásával.

  Rétegek beállításai A stílusok beállításait könnyedén mozgathatjuk akár több kép között is.

  Corel Guide Közvetlenül a felhasználói felületen keresztül tölthetünk le ingyenes oktatóvideókat és tartalmakat.

  Infó panel Minden, amit tudnunk kell a fotókról, beleértve azt is, hogy milyen fényképezőgéppel és milyen beállításokkal készült.

  Duál monitor támogatás Az egyik monitoron menedzseljük a fotókat, a másikon pedig szerkesztjük őket.

  Learning Center Hasznos információkat találhatunk a program funkcióival kapcsolatban a Learning Centerben. A Learning Center követi a munkafolyamatokat, így megkaphatjuk a szükséges információkat a fotószerkesztési folyamat bármelyik lépésénél.

  Sebesség és teljesítmény A teljesítmény és a GPU optimalizálásnak köszönhetően a PaintShop Pro felhasználói felülete gyors és reszponzív, így sokkal élvezetesebb a fotószerkesztési munka.

  Azonnali eredmények A Noise Reduction, a Vibrancy, a Tone Mappig és számos más effektus beállításain végzett módosítások azonnal megjelennek a képernyőn.

  HDR modul A HDR modullal tökéletesen exponált fotókat vagy lenyűgöző szürreális hatásokat hozhatunk létre. A modul lehetővé teszi, hogy különböző expozíciójú képekből létrehozunk egy valóban magas dinamikatartományú képet.

  Photo Blend Különböző képek elemeinek az egyesítésével elkészíthetjük a tökéletes fotót. Eltávolíthatjuk a felesleges autókat vagy embereket egy utcai jelenetből, vagy feldobhatunk egy csoportképet a legszebben mosolygó emberek kombinálásával.

  Fill Light és Clarity A Fill Light és a Clarity eszközökkel világosabbá tehetjük az árnyékokat anélkül, hogy a kép többi része változna. Ez egy egyszerű módszer arra, hogy a nézők figyelmét egy adott részletre irányítsuk, és megnöveljük a képek mélységét.

  Selective Focus Drága lencsék alkalmazása nélkül is elérhetjük a népszerű tilt-shift hatást! A Selective Focus-szal egy miniatűr világgá alakíthatjuk a fotóinkat. Arra is lehetőség van, hogy mélységet vagy homályosságot adjunk a képhez.

   

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!