Painter Essentials

  Corel Painter Essentials 6

  Festő és fotófestő szoftver
  Painter Essentials

  Árakhoz kattintson ide

  A Painter Essentials 6 a világ egyik legjobb grafikus és illusztrátor szoftvere, a Corel Painter alapján készült.

  Áttekintés

  A Corel Painter Essentials 6 az ideális választás digitális grafikák készítéséhez, ha többet szeretne az egyszerű szerkesztési funkcióknál és a nyomtatásnál. Három egyszerű lépésben alakíthatunk festménnyé egy fotót. Készíthetünk teljesen új képeket is az üres vászonra, amikhez különböző kreatív elemeket adhatunk. A rendelkezésünkre álló eszközparkkal új utakat találhatunk ötleteink megvalósításához.

  A Corel Painter Essentials 6 kifejezetten azzal a szándékkal készült, hogy ideális eszköze legyen a digitális festmények és fotómontázsok létrehozásának, mely alkotási folyamatokat a díjnyertes Natural-Media ecsetek is támogatnak. Ahogy egy intuitív szoftverhez illik, az Essentials barátságos környezetet és realisztikus művészeti eszközöket biztosít az alkotási folyamatok kiteljesítéséhez.

  A fotókat csodálatos olaj, pasztell vagy impresszionista festményekké alakíthatjuk át, a rendelkezésre álló tollakkal, ecsetekkel és ceruzákkal pedig teljesen új képeket alkothatunk az üres vászonra.

  A legjobb rész pedig? Művészek és alkotók gazdag közösségéhez csatlakozhatunk, akik szintén elkötelezettek a festészet iránt, és szívesen segítenek a tanulásban és a fejlődésben, hasznos tanácsokkal ellátva a kezdőket.

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10 (64-Bit), Windows 8.1 (64-Bit) vagy Windows 7 (64-Bit)
  Processzor
  Intel Core 2 vagy AMD Athlon 64, 2 GHz or faster
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  1 GB
  Képernyő
  1280x800
  Apple
  Rendszer
  Mac OS 10.13, 10.12, OS X 10.11 és OS X 10.10
  Processzor
  Többmagos Intel 64 bites támogatással
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  750 MB
  Képernyő
  1280x800
  Funkciók

  Új felhasználói felület A vadonatúj Welcome Screen felülete segít abban, hogy a kezdés a lehető legjobb legyen. Nem csupán új dokumentumokat és sablonokat hozhatunk létre itt, de számos felhasználói felület közül választhatunk, átböngészhetjük az Essentials világának legfrissebb híreit, oktató anyagokhoz férhetünk hozzá, inspiratív galériákat nézhetünk meg és kiválaszthatjuk a munkához szükséges ecseteket is.

  Száraz Natural-Media Egy új kép alapjául szolgáló vázlat elkészítéséhez számos ceruza közül választhatunk, mint például szemcsés, vastag vagy vékony, és ezek variációi. A kész alkotások végleges stílusát a megfelelő eszköz kiválasztásával alakíthatjuk ki. Kréták, pasztellek, zsírkréták széles választékából választhatunk, amiket természetesen az igényeink szerint állíthatunk be.

  ui01

  Nedves Natural-Media Készítsünk olaj vagy akril festményeket a rendelkezésre álló ecsetekkel, szórófejekkel, durva vagy finom festékszórókkal. A lehetőségek száma végtelen! Kísérletezzünk bátran a kívánt eredmény elérése érdekében, az eszközök a rendelkezésünkre állnak.

  Egyedi Painter média típusok A dinamikus részecskehatásokkal, melyek kitöltik a vásznat, plusz a speciális effektekkel egyedi, csak a Painterrel elérhető megjelenést adhatunk mesterműveinknek. A Pattern Pen-nel pedig dekoratív ecsetvonásokkal díszíthetjük fel a vásznat.

  Okos fotófestő eszközök Az egy kattintással is működésbe hozható Auto-Paint eszközzel egyszerű a kezdés. Csak nyissunk meg egy fotót, válasszuk ki a megfelelő stílust, és kattintsunk a Play gombra. Az Essentials pedig manuális beavatkozás nélkül, a kiváló Smart Stroke technológiára támaszkodva  képes lekövetni a kép vonalait és kontúrjait a festmény szerű végeredmény érdekében.

  essentials_tracing.jpg

  Szimmetrikus festés Az időtakarékos Mirror hatással egyszerre festhetjük meg a készülő kép tükörképét az ellentétes oldalon. A Kaleidoscope-pal pedig egyszerre akár 12 tükröződő szegletre is feloszthatjuk a képet a különleges hatás elérésének az érdekében.

  Rajztábla támogatás Az Essentials által használt nyomás érzékeny memória képes alkalmazkodni a kézmozdulatainkhoz. Elég egy egyszerű ecsetvonás a Brush Tracker-ben az érzékenység beállításához, és az Essentials emlékezni fog rá, és annak megfelelően fog reagálni.

  Elképesztő sebesség és teljesítmény Az olyan memória érzékeny műveletek is, mint például a nagy vásznakon történő munka, a nagyítás, a forgatás és a rétegek kezelés is csúcs sebességen történik. Az ecsetvonások pedig ugyanolyan sebességgel suhannak a vásznon, mintha egy igazi műteremben lennénk.

  Kibővített Wacom támogatás A Painter Essentials 6 kompatibilis a teljes Wacom termékvonallal, beleérte a Graphire  és az Intuos tableteket és Cintiq interaktív képernyőket.

  Smart Stroke technológia Gyorsan készíthetünk festményeket és vázlatokat a szoftver intuitív eszközparkjával. Az Auto-Painting palettába épített Smart Stroke technológia segítségével könnyedén követhetjük az eredeti fotó vonalait és kontúrjait az ecsetekkel. Az ecset mérete és formája automatikusan igazodik az eredeti képhez.

  Új file formátum A Corel Painter Essentials 6 által létrehozott file-ok tartalmazzák az eredeti képet is.

  Brush Drawer Minták alapjén könnyedén választhatjuk ki a megfelelő ecsetet a rendelkezésre álló készletből.

  Mixer Palette Mindig válasszuk a megfelelő színt. A Mixer palettán úgy keverhetjük ki a színeket, mintha egy hagyományos palettát használnánk.

  Tablet támogatás Az áttervezett felhasználói felületnek és a nagyobb ikonoknak hála könnyebb a munka tableten is.

  Magic Wand Tool Egyszerűen kiválaszthatjuk egy kép vagy fotó meghatározott részeit.

  Paper Selector Számos különböző papírformátum közül választhatunk, melyekkel reprodukálhatjuk egy hagyományos módon, vászonra festett kép érzetét.

  32 Undo szint Akár 32 lépésig is visszamehetünk a munkánk során.