Dazzle DVD Recorder HD

  Corel Dazzle DVD Recorder HD

  A videó digitalizáló eszköz
  Dazzle DVD Recorder HD

  Videofelvételek rögzítése, javítása és megosztása.

  Áttekintés

  Keltsük életre régi videofelvételeinket a Dazzle DVD Recorder HD rögzítőkártyával! Az eszközzel több különböző típusú forrásból vehetünk át felvételeket, amikből aztán a mellékelt szoftver segítségével igényes filmeket rakhatunk össze. A kész alkotásokat kiírhatjuk DVD-re vagy feltölthetjük a webre is.

  A hardver

  A Dazzle DVD Recorder HD a VHS, a Hi8 és a V8 kamerák által rögzített anyagok mellett képes digitalizálni a konzolok és a DVD lejátszók képét is.

   

  hardver

   

  A szoftver

  A videók rögzítése után a kreatív munkát a Pinnacle Studio for Dazzle szoftverrel végezhetjük el. Ez a nagy teljesítményű video szerkesztő az összes olyan eszközt és funkciót tartalmazza, amik a munkához kellenek, így például feliratozást és különböző átmeneteket.

   

   
  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows Vista (SP2), Windows 7, Windows 8.x vagy Windows 10
  Processzor
  Intel Core Duo 1.8GHz vagy AMD Athlon™ 64 X2 3800+ 2.0GHz
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  3 GB
  Egyéb
  • USB 2.0 port
  Funkciók

  VHS kazetták megmentése Ne hagyjuk, hogy elvesszenek a régi VHS kazettákon tárolt felvételek! A VHS vagy más analóg formátumú szalagra rögzített felvételekből professzionális minőségű digitális videókat készíthetünk.

  Videók importálása A Dazzle DVD Recorder HD-val rögzíthetjük videomagnók, analóg kamerák és akár DVD-lejátszók képét is. A videók rögzítése DVD minőségben történik.

  Megosztás A kész filmeket kiírhatjuk DVD-re vagy elmenthetjük valamelyik népszerű formátumban (DivX Plus HD, Quikctime, satöbbi).

   

   

  workflow