CorelDRAW Graphics Suite

  Corel CorelDRAW Graphics Suite 2018

  Grafikus csomag profi felhasználóknak
  CorelDRAW Graphics Suite

  Árakhoz kattintson ide

  A CorelDRAW Graphics Suite 2018 minden olyan eszközt tartalmaz, mellyel erősíthetjük a vizuális kommunikációnkat.

  Áttekintés

  A csomagban található, egymással szoros együttműködésben dolgozó szoftverekkel bármilyen grafikai feladat kivitelezhető, legyen szó vektoros illusztrációról, kiadványszerkesztésről, képfeldolgozásról, web grafikáról vagy animációk készítéséről. A web grafikától és a flash animációtól a logótervezésig - ha megvan az elképzelés - a CorelDRAW Graphics Suite 2018 készen áll arra, hogy segítsen a megvalósításban. Ráadásul számtalan oktatóanyag és előre elkészített tartalom áll a rendelkezésünkre a munka megkönnyítéséhez.

   

   
  A CorelDRAW Graphics Suite 2018 az alábbi összetevőket tartalmazza.
   
  coreldraw icon

  CorelDRAW 2018 A CorelDRAW számos innovatív és hatékony eszközt tartalmaz a grafikai munkák megalkotásához, beleértve szimmetrikus rajzolási módot, árnyékolást, bittérképes perspektívát és WordPress publikálást.

  photopaint icon

  Corel PHOTO-PAINT 2018 A Corel PHOTO-PAINT 2018 nagy teljesítményű fotószerkesztési eszköztárával a legtöbbet hozhatjuk ki a fotóinkból.

  fontmanager icon

  Corel Font Manager 2018 Az intuitív Corel Font Manager 2018-csal könnyedén rendezhetjük és menedzselhetjük a rendelkezésre álló betűkészleteket, és telepítés nélkül használhatjuk a kedvenc fontjainkat.

  connect icon

  Corel CONNECT 2018 A Corel CONNECT 2018 segítségével hatékonyan kereshetünk a szoftvercsomag által biztosított digitális tartalmak és a Content Exchange-en vagy a hálózaton tárolt fájlok között.

  connect iocn

  Corel CAPTURE 2018 A Corel CAPTURE 2018-cal csupán egy kattintás kell a képernyőn megjelenő képek rögzítéséhez.

  aftershot icon

  Corel AfterShot 3 HDR A Corel AfterShot 3 HDR kiegészítővel jelentősen mértékben javíthatunk a fotógráfiák megjelenésén.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10, Windows 8.1 vagy Windows 7
  Processzor
  Intel Core i3/5/7 vagy AMD Athlon 64
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  1 GB
  Képernyő
  1280x720
  Egyéb
  • Microsoft Internet Explorer 11 vagy újabb
  • Microsoft .Net Framework 4.6
  • Internet kapcsolat a regisztrációhoz
  Funkciók

  LiveSketch eszköz Skicceljünk és tervezzünk egy időben! A legújabb technológiai fejlesztéseken alapuló LiveSketch nevű eszköz forradalmasítja az eddig munkafolyamatokat. A szabadkezes rajzokból azonnal képes vektoros képeket előállítani az érintőképernyős eszközökön.

  Szimmetrikus rajzolási mód Szimmetrikus formák széles választékát hozhatjuk létre az egyszerű objektumoktól az összetett kaleidoszkóp hatásokig, úgy hogy a végleges forma alakulását végig követhetjük, a produktivitásunk pedig nagy mértékben fog megnőni az időigényes munkafolyamatok automatizálásával.

   

   

  Fejlettebb vektoros előnézetek, csomópontok és kezelők Az objektumok és az effektek kezelése sokkal hatékonyabb lett a fejlettebb előnézeti képeknek, csomópontoknak és kezelőknek köszönhetően, melyek nem hagyják, hogy elvesszünk a munkánk háttérszíneiben.

  Csomópontok rendezése és szétosztása A csomópontok rendezése és szétosztása történhet kijelöléssel a legközelebbi rács vonallal vagy egy meghatározott ponttal. A csomópontok szétosztása pont olyan egyszerű, mint az egyforma méretű területek kialakítása kettő között horizontálisan vagy vertikálisan.

  Kiemelkedő interaktív csúszkák Dolgozzunk könnyedén a kitöltésekkel, az átlátszósággal, a keverési módokkal, árnyékokkal és kontúrokkal a megújult interaktív csúszkáknak köszönhetően.

  Személyre szabható csomópontok  A CorelDRAW egyszerűbbé teszi a görbék és az objektumok megformázást azzal, hogy egyedi formát rendelhetünk az egyes csomópont típusokhoz, így jóval könnyebben igazodhatunk el az összetett projekteken belül.

  Fotók interaktív kiegyenesítése A ferde képek kiegyenesítése történhet interaktívan is a rendelkezésre álló vezetővonal segítségével vagy a forgatási szög megadásával. Az összes opció könnyedén elérhető, így nem kétséges, hogy pár perc elég a tökéletes eredményhez.

  PhotoCocktail Készítsünk lenyűgöző fotómontázsokat! A mozaik alapja lehet bármilyen vektoros grafika vagy fotó, ami alapján elkészül a kép a kiválasztott fotógaléria elemeiből.

  Érintőképernyő barát felhasználói felület A Tablet üzemmód leegyszerűsíti a stylus és az érintés alapú vezérlést. A Touch munkaterület maximalizálja a rajzfelület méretét, mégpedig oly módon, hogy csak a leggyakrabban használt eszközöket és parancsokat jeleníti meg. A nagyítást és a panoráma beállítását pedig egyszerű kézmozdulatokkal is elvégezhetjük.

  Jobb stylus támogatás A natív Microsoft Surface támogatásnak és a kifinomultabb stylus kezelésnek hála sokkal gördülékenyebb a munka és jobb eredmények érhetők el. Az áttervezett felhasználói felület azonnali hozzáférést kínál a leggyakrabban használt eszközökhöz és beállításokhoz. A CorelDRAW Graphics Suite teljes körű támogatást ad a stylusszal való munkához.

  Örökölt munkaterületek importálása Gond nélkül importálhatjuk a CorelDRAW és a Corel PHOTO-PAINT korábbi verzióiban létrehozott felhasználói felületeket. Lehetőségünk van arra is, hogy kihagyjunk elemeket a korábban elmentett felületekből, vagy újakat adjunk hozzájuk.

  Impact eszköz Tegyük még izgalmasabbá a készül grafikákat az Impact eszközzel, amely tökéletesen alkalmas, hogy a mozgás érzetét adja egy-egy elemhez vagy a fókuszba helyezze azt. A létrehozott effektek non-destruktív, szabadon módosítható vektoros objektumok, amiket a többi eszközzel tovább szerkeszthetünk.

  Microsoft Surface Dial támogatás A CorelDRAW Graphics Suite natív támogatást biztosít a Microsoft Surface Dial-hoz Windows 10 alatt. A CorelDRAW és a Corel PHOTO-PAINT kezelése így az egyik legnagyszerűbb és legeredetibb élmény a modern PC-s világban.

  Áttervezett felhasználói felület Egy megújult és letisztult eszköztár áll a rendelkezésünkre a még természetesebb munkafolyamatok kialakítása érdekében. Az eszközök ott és akkor állnak a rendelkezésünkre, amikor szükségünk van rájuk.

  64 bites támogatás: a natív 64 bites támogatásnak hála, sokkal kényelmesebben és hatékonyabban dolgozhatunk a nagy méretű képekkel és file-okkal.

  Multi-monitor, 4K és Real-Time Stylus támogatás Használjuk ki a több monitor és a 4K felbontás előnyeit a megújult CorelDRAW-ban. Dolgozzunk gyorsan és hatékonyan a Windows Real-Time Stylus kompatibilis tabletekkel, például a Microsoft Surface-szel vagy a Wacom tablet készülékeivel.

  Perspektíva effektus A bittérképes és a vektoros képekre alkalmazott perspektíva effekttel megteremthetjük a távolság és a mélység illúzióját. Ezzel az ügyes kis eszközzel sikeresen mutathatjuk be alkotásainkat úgy, mintha azok valódi környezetben lennének.

  Corel Font Manager Az új Corel Font Manager-rel nem jelenthet problémát a betűkészletek áttekintése, kezelése és rendszerezése. Egyszerűen menedzselhetjük a betűkészleteket és font kollekciókat, és telepítés nélkül is használhatunk fontokat. Legyen szó grafikai designról, kiadványszerkesztésről vagy illusztrációkról, a Font Manager minden területen megállja a helyét.

  Objektumok megmutatása A Corel hallgat a felhasználókra, és teljesíti a kéréseiket! A CorelDRAW felhasználók visszajelzései alapján számos új funkció került a CoreldDRAW legújabb verziójába. Az összetett munkák kezelését könnyíti meg az új Hide and Show Objects funkció, amivel egy layerben belül is kijelölhetjük azt, hogy mely objektumokat szeretnénk megjeleníteni. Nem kell ki vagy bekapcsolni a teljes layert.

  Block Shadow eszköz Tömör vektoros árnyékokat adhatunk az egyes objektumokhoz és szövegekhez ezzel az interaktív funkcióval, gyorsabbá téve a munkát. Ezzel az eszközzel már csak azért is hatékonyabban dolgozhatunk, mert kevesebb vonalat és csomópontot hoz létre az árnyékokban.

  Görbék másolása A Copy Curve Segments segítségével másolhatunk, beilleszthetünk vagy duplikálhatunk meglévő görbéket, így ezeket több különböző projektben is felhasználhatjuk.

  Gaussian Blur Fedezzük fel a Corel PHOTO-PAINT Gaussian Blur lencséit, melyekkel non-destruktív blurözéseket hozhatunk létre. Beállíthatjuk, hogy milyen mértékben fedjék az árnyékok az éleket, és az előtérben lévő objektumok és a háttér közötti távolságot.

  Sarok kontroll a szaggatott vonalakon és körvonalakon Más alkalmazásokhoz képest jóval nagyobb kontrollt gyakorolhatunk a szaggatott vonallal határolt objektumok, szövegek és szimbólumok sarkai felett. A már korábban ismert opciók mellé két újat kaptunk a tökéletesre csiszolt sarkok megalkotásához.

  Healing Clone Javítsunk fotóink minőségén a Corel PHOTO-PAINT új korrekciós és szerkesztő eszközeivel. Az új Healing Clone eszközzel eltávolíthatjuk a tökéletlen részeket azza, hogy beolvasszuk az őket körülvevő környezetbe.

  A fotó perspektívájának a kiigazítása Az interaktív Perspective Correction eszközzel megfelelő perspektívába hozhatjuk a képen szereplő épületeket, a tájegységeket vagy az objektumokat. Csak rendezzük megfelelő alakzatba a négy sarokpontot, ami alapján kialakításra kerül az új perspektíva, a CorelDRAW pedig elvégzi a munkát.

  Tartalomszervező (Corel CONNECT): a Corel CONNECT-tel gyorsan megtalálhatjuk a tökéletes tartalmat a készülő anyaghoz. A beépített keresővel pillanatok alatt rálelhetünk a kívánt grafikára, betűkészletre vagy képre, de kereshetünk a Flickr, a Fotolia és az iStockPhoto által kínált tartalmak között is, sőt mostantól arra is van mód, hogy egy általunk megadott weboldal képei között keressünk.

  OpenType támogatás: gyönyörű feliratokat készíthetünk az OpenType fejlett tipográfiai képességeivel. Választhatunk az adott fontban megtalálható betű- és számváltozatokból, kérhetjük az egyes betűkapcsolatok ligatúrákra cserélését.

  Project Timer A Project Timer segítségével beoszthatjuk az időnket, megszervezhetjük a munkánkat és követhetjük az ügyfeleinket. A Project Timer diszkréten meghúzódik a rajzfelület felett, és a működését a saját stílusunkhoz igazíthatjuk.

  Kitöltés és átlátszóság A felújított fill engine-nek hála teljes kontrollt gyakorolhatunk a bitmap és a vektor alapú kitöltési minták felett.

  Color Harmonies Az új Color Harmonies eszközzel a különböző színstílusokat egy-egy harmóniába rendezhetjük, így a színeket csoportosan módosíthatjuk. Az eszköz arra is képes, hogy kielemezze az egyes színeket és árnyalatokat, így még egységesebb palettákat hozhatunk létre.

  Pointillizer Csupán néhány kattintással hozhatunk létre kiváló minőségű vektoros mozaikokat a kiválasztott vektoros vagy bittérképes objektumokból. A pointillizmus festési technika által inspirált megoldás tökéletesen alkalmas autómatricák vagy egyéb dekorációs elemek megalkotására.

  Piacvezető kompatibilitás: a CorelDRAW több, mint 100 iparági standardnek számító formátumot képes megnyitni és szerkeszteni, beleértve az AI, a PSD, DOCX, az ODF, az EPS és a DXF file-okat is.

  Színprofilok: a gördülékenyebb design érdekében a külső szoftverekben készült file-ok importálásakor megmaradnak az eredeti színprofilok. Az alapértelmezett beállítások automatikusan alkalmazkodnak a színekhez az importálás során.

  Speciális eszközök Fedezzük fel az új speciális effektusokat, mint például a nyomásérzékeny Liquid eszközöket (Smear, Attract, Repel és Twirl), vagy az új kamera effekteket (Bokeh blur, Colorize, Sepia és Time Machine).

  Sablonok és tréning anyagok: kiváló eredményeket érhetünk el a 350 professzionális sablon felhasználásával. A használatra kész sablonok és design elemek felhasználásával könnyedén elérhető a kívánt megjelenés. A CorelDRAW és a a Corel PHOTO-PAINT számos tréninganyagot, videót és tippet tartalmaz, melyek akkor is a rendelkezésünkre állnak, amikor épp egy új projekten dolgozunk.

  Értékes digitális tartalmak:1000 professzionális betűkészlet áll a rendelkezésünkre a gazdagabb tartalmak előállításához. Ezen felül több, mint 10.000 prémium clipart képet, 350 sablont és 800 keretet is tartalmaz a csomag.

  AfterShot 3 HDR Töltsük le a Corel AfterShot HDR-t a CorelDRAW-ban vagy a Corel PHOTO-PAINT-ben, hogy professzionális szintű korrekciókat és javításokat végezhessünk a RAW vagy a JPEG fotókon. Az AfterShot 3 HDR-rel könnyedén hozhatunk létre nagy dinamikatartományú képeket.

  Rajzeszközök: rajzoljunk és tervezzünk a megújult nyomásérzékeny rajzeszközökkel. A CorelDRAW kompatibilis a piacon található rajztáblákkal, képes felismerni a toll dölészögét és a tartást is.

  Képszerkesztés: új fotó effektusok - Vibrance, Grayscale és Photo Filter. A szűrők megmaradnak akkor is, ha Adobe Photoshop file-okkkal dolgozzunk, legyen szó akár importálásról, akár exportálásról. A Corel PHOTO-PAINT X5 több, mint 300 kamera RAW formátumát támogatja.

  Web grafikák és animációk: készítsünk web grafikákat és animációkat hatékonyabban, mint valaha. Az optimalizált filterek használatával konzisztens, kiváló minőségű webes grafikákat készíthetünk.

  Színkezelés: őrizzük meg a színvilág egységességét a különböző típusú anyagokban és hozzunk létre különálló színpalettákat az egyes dokumentumokhoz. Az új színkezelő engine nagyobb pontossággal dolgozik és támogatja a PANTONE színskálákat is.

  Kompatibilitás és PDF támogatás: az elkészített anyagok terjesztésére és megosztására több, mint 60 különböző formátum áll a rendelkezésünkre (PDF, JPG, PNG, EPS, AI, TIFF, PSD, DOCX, PPT, stb). Létrehozhatunk jelszóval védett PDF-eket is, melyeket egyéb védelemmel is elláthatunk.

  Publikálás WordPress-re Az elkészült képeket közvetlenül a CorelDRAW-ból is feltölthetjük a WordPress médiatárba. Ezzel a funkció lehetővé teszi a kijelölt objektumok vagy a teljes projekt JPEG, GIF  vagy PNG formátumba történő konvertálását még a feltöltés előtt.